Искам да кажа ... (141) през декември 2017

• 251 201
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 4 230
Не мога, предавам се. Сядам за един чай. Дребосите ще карат до затваряне на лифтовете, нямат умора.
Снощи си легнахме кротко в 11, тоест посрещнах новата година в прегръдките на благоверния.  От питата ми се падна кола, малка и лилава я искам.
Райче, джиджавката ще ти я пратя като се добера до комп, че иска ровене.
Благоверният изровил едни архивни писма, които съм му писала докато е бил в казармата и упорито е взел да ги чете. Бяхме прясно влюбени, млади и глупави.  Пишех му всеки божи ден, съответно писмата са сериозно количество, пълни с още по-сериозно количество щуротии.  Сладко е да погледна онова аз от разтоянието на времето, ужасно е колко съм се променила. Мъжът ми много се радва на находката, припомня си забравени тръпки и случки.

# 4 231
  • Бургас
Добро утро!
Добър ден!
За много години,момичета прекрасни!

Ние бяхме на площада с баткото,голям купоне беше! Танции,пеене,хорА,на макс! Прибрахме се кум 2;30. Вдигнахме наздравица със свеки с шампанско и към 3ч всеки по леглата!
На няколко пъти ме събуждаха - децата,мъжо по телефона,но спах до 15;30. Кеф!

Интересно ми беше,защо станах в 9;30 да си направя кафе,взех си чашата в леглото с мисълта да го пия и да ви чета,но заспах.
Главата ми беше в реанимация признавам си!

От баницата ми се падна работа! Знам си аз.
Малкия изтегли колата и нова къща! Големия здраве и път!

# 4 232
  • София
Oх, аз здраве и пари получих. Скромно Sunglasses

Всичките ни планове пропаднаха. На всичките ни приятели децата са болни. Да няма вече грип?

Цял ден гледам филми и ям. Не мога да тренирам, че си контузих рамото и явно реших да донасвиня ситуацията Stuck Out Tongue Winking Eye

# 4 233
За много години мили дружки! Да сте здрави и да сте влюбени.
Черпя ви виртуално, че днес съм именничка и използвам случая да честитя на всички именници в темата или техните близки.

От късметите ми се падна сватбата, да видим дали ще се случи.
Посрещнахме новата година кротко в приятна компания, за първи път нямаше канонада от пиратки, което беше много добре. Явно ограниченията действат.
Днес се разходихме до Асеновата крепост, беше пълно с народ, то и времето беше превъзходно, слънчево и топло.
Лале много ме трогват такива истории, чудесно е че сте се събрали.

# 4 234
ЧЕСТИТА НОВА 2018 ГОДИНА!
Нека да е спорна,благословена,мирна и щастлива! Богата на здраве и сбъдваща мечти!

Днес успях да ви прочета вече. Аз съм писала един -два пъти,но тъй като винаги ви чета след 2-3 дни ,а понакога и седмица,то просто няма какво да кажа.
Харесва ми климата в темичката ви! Намирам отговори на много въпроси тук при вас и много съм ви благодарна!
Когато смятам,че мога да помогна на някого от вас,но обикновено са минали дни то решавам да напиша лично съобщение,за което се извинявам , ако на някого съм досадила.
Ако занапред успявам да ви следя по навреме,ще се включвам по -честичко.
Още веднъж ви пожелавам ползотворна и успешна нова година.

# 4 235
  • Варна
Карз, и на мен работата се падна. Ще свирим в дует явно Simple Smile

# 4 236
  • София
Лаленце, забравих и аз да кажа - много хубаво, радвам се за вас!

Аз си сипах едно шампанско вече, за вас не знам Joy Пропих се, значи...

Веси, ти Вася ли си Joy Честито!

# 4 237
  • Euskal Herria
И на пишещите в темата, и на четящите пожелавам:
Да е здрава и успешна Новата 2018 година за всички ви! Дано има повече стойностни хора около вас - и в реалния, и във вируталния свят! За много години!

Посрещнахме Новата година най-напред по бг време, а след това и по тукашно. Осъмнах, легнах си тази сутрин. Сега кротко си лежим и гледаме телевизия. Времето е толкова мрачно, дъждовно и ветровито, че просто предразполага към това. От баницата с късмети днес ми се паднаха почивка и мързел. Та затова моментално се заех да ги изпълнявам Wink.

Със здраве да си носят имената всички, които днес празнуват!

# 4 238
  • Бургас
За много години, момичета! Пожелавам ви здраве и да имате поводи на усмивки, всеки ден през новата година!
Ние снощи си легнахме към 2.00. Момичетата се забавляваха, играхме дунавско хоро.
Капамата на майка стана уникална, нищо че я прави за сефте.
Не си спомням какъв късмет ми се падна, но на мъжа ми му се падна сватба.Добре че махнахме бебето Simple Smile
Сега дръпнахме един сън и следва най-омразната ми част -събирането на багажа. Утре се прибираме и мятаме на въртележката
Честит Васильовден! Имениците да носят името си с гордост!

# 4 239
  • Варна
Моят късмет още утре започвам да го практикувам. И без това ми писна да почивам.

# 4 240
Белинда за малко да съм Василка направо, на баба ми. Благодаря Laughing

# 4 241
Винаги го проспивам (пролежавам) този празник Simple Smile
Честит имен ден на Веси и на всички останали. Да са живи и здрави!

# 4 242

vesela_veli, 

И ако има още именици!
Правя сарми с кайма и ориз,нямам сухи чушки,а така да ги обичам.От утре на работа....

# 4 243
  • Бургас
Честито на имениците! Здрави и успешнИ!

# 4 244
Честито на именниците и от мен! Здрави и успешни да са и с гордост да си носят имената дълги години!!!

Аз днес по късмет си полежах цял ден. Е, измих филтрите на климатиците, ама то това работа ли е?!

Общи условия

Активация на акаунт