Искам да кажа ... (141) през декември 2017

• 251 200
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 4 245
Честити да са имениците!

Джен, Ердомед таблетки за кашлицата. Безотказни са у нас.

Още веднъж за много години, другарки! 😘💝🎉🎉

# 4 246
Искам да кажа, че си почнах тренировките. А   а  нещо да кажете, сериозна беее 😂

Още веднъж за много години, другарки! 😘💝🎉🎉

Честита, другарки .... и нека силата бъде с вас  🍷❤⚘🍀🎉

# 4 247
От 21 часа по Кино Нова започва супер филм! Препоръчвам!

# 4 248
И ние изкарахме добре. Хапнахме, пийнахме, друснахме по няколко хорца, попяхме от вечните български евъргрийни. Но по-хубавото беше, че и връстниците на децата ми, които бяха болшинство в ресторанта, също ги знаеха и ги пяха с кеф. Имаше една компания гърци, които пък се впечатлиха приятно, че играем гръцко хоро. Те пък се опитаха да играят нашите. Нямаше пиянски изцепки и досадници, които да се правят на баровци и да развалят вечерта на всички.
На обяд отскочихме до мама и татко, а после подпирахме диваните. Вечерята мислим да я пропуснем.

Парите се паднаха на мен, на ММ учението Joy.

# 4 249
 hahaha
Споделям, не казвам.
Някой Господ да си "задържи версиите":
Утре може да ме изкарате, че съм обратен и любовник на мъжа ви? (ако изобщо с тоя характер, може да задържите такъв)

# 4 250
  • Sofia
Джен, Ердомед таблетки за кашлицата. Безотказни са у нас.
Намерих една хартисала опакова в домашната аптечка. Почвам ги,че мукосолванът не помага  Crossing Arms.Мерси,Жакич,че ме подсети. От години не съм кашляла,сега кв'о станА  Thinking.
Ще заВторя Боговете на Египет по бТВ аз. Не че е кой знае какво,но пък са готЕни и разголени всички,по големи мускАли  Whistling.Вдъхновяващо  Laughing А и Джерард Бътлър,'сепак  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 01 яну 2018, 20:16 от ДжеНа

# 4 251
  • Бургас
Джена,можеш да пробваш и с чай от борови връхчета.
Действа много добре на кашлицата.

# 4 252
  • Sofia
Благодаря ви за рецептите за борба с кашлицата, мацки  Hug!
Утре ще мина през аптеката и през личната, а може би в обратен ред, трябва  Laughing

# 4 253
Ууууу писах, писах от телефона и нещо натиснах...и всичко туш. Започвам отново от лаптопа. Така..
Скъпи мои виртуални дружки, да ни е честита новата година. На вас и всички, които обичате да донесе здраве и щастливи мигове и да подари всичко, за което мечтаем. Дано запазим прекрасната атмосфера в темата!!! За мен това местенце е чудно и бих била много щастлива да продължи така и в 2018!

Аз бях на на домашно вкъщи, със семейството, беше много спокойно и приятно, само кучето на мама изтрещя от толкова гърмежи и пиратки, голямо чудо беше. Недоумявам какъв е кефа да метнеш нещо, което да каже БУМ, че и пари да дадеш за това ама... какво ли разбирам аз. Сестра ми ме светна за хита Шушана снощи, после в 2 новогодишни програми му отделиха време. Ще емигрирам ако продължава това. Егати..

Мър  ти направо ни скри шапките с новогодишна програма!!! Simple Smile

Джена, много си мила ти ама аз просто съм фотогенична, уверявам те. Вчера за пръв път си боцнах горната устна с някакъв хиалурон, ама съвсем мъничко, че ми е тъничка и бях изтръпнала. Почти не си личи, много е естествено. Направих си странен подарък за НГ.

На мен от баницата ми се падна това:

Така че стягайте се! Simple Smile

# 4 254
  • София, Младост
Забравих да кажа- и на мен работата се падна. От утре започва да ми се сбъдва късмета.
Честито на всички именици днес!
А да и затренирах. По домашно му. Класика.
Алечка днес мълчи. Мисля я. Да си каже...
Допълвам- Захирче, тамън ти е късмета Simple Smile

# 4 255
Като гледам работата се е паднала на доста от вас. А на мен парите 😆
Парите, здравето и нова кола 😎
(къде е оня емотикон дето потърква ръце)

# 4 256
  • София
Румка, само ние с тебе сме се уредили, другите - горките! 😂

# 4 257
viliandar Hug Тук съм, благодаря, че ме мислиш Simple Smile Минорно ми е и си ви чета и мързелувам активно.

# 4 258
  • София
На мен здравето се падна на снето пари.
Елени нервна днес . Одеве й дадох 175 мл мляко това дете ме изумява. Аз се глася на 6 месеца да захранвам да ама не:)Simple Smile

# 4 259
  • София
Ай стига бе😲 Моят младеж е на 8 месеца вече и повече от 150 мл. почти не може да събере в коремчето си. Вярно, пюре, не мляко, но все пак...Какво е това ядене от вас?!

Али, как може да ти е минорно?! Нямаш ли си алкохол за доизпиване 😂 Аз на втората чаша, общо четвърта от снощи, се сетих, че не обичам шампанско 😂

Общи условия

Активация на акаунт