Искам да кажа ... (141) през декември 2017

• 249 199
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 4 260
  • София
Мани Белинде чудо е. Яде по седем пъти на това отгоре:)А не да кажеш тилкова огромна:)

# 4 261
Честита нова година и от мен, момичета!

# 4 262
Честита да ви е новата година! Много късметлийска да е.

Ние снощи си бяхме сами в къщи. Е не беше както я планирахме, пред камината ( благодарение на майсторите дето си оставиха ръцете), но, ни беше добре. Баница с късмети имахме на Коледа, падна ми се парата и нова работа ( аз хич и не търся и нямам намерение да сменям настоящата си.  Знам, че съм родена под щастлива звезда, и хич не се притеснявам от нещата, или по-точно, гледам да намеря положителните страни.
Щях да казвам нещо и забравих какво, ама така е като станах в 11 и мозъкът ми цял ден спи.

Когато хранех Калин на времето, докторката специално ме предупреди да не давам повече от дозата ( нормално си го кърмех, но като бяхме навън -ресторант и подобни, беше на формул)., каза, че се разширявал стомаха. Той и без това до година беше само на кърма. Отказваше вода, всичко. Бях се видяла в чудо.

Последна редакция: пн, 01 яну 2018, 23:40 от Titina

# 4 263
Хайде лека нощ и сладки сънища на всички!

# 4 264
Честита и благодатна да е новата 2018!!! Много здраве и късмет- другото сами ще си го направим!  Hug
От много години не съм имала толкова хубаво, забавно и весело посрещане. Изкарахме страхотна нощ, продължихме сутринта, сега допивам последната чаша домашно вино, защото от утре минавам на сериозен хранителен режим. Леко, лежерно и уверено ми е. Вярвам, че ни чака прекрасна интересна година.
 Който мисли да посреща следващата в Дубай и има И друга опция- нека да размисли навреме. За толкова години там винаги сме се изнасяли за НГ- не си е работа, всяко друго време между средата на Октомври и началото на Април е по- добрата опция. То почти целогодишно, особено от Октомври до Май е лудница, но пак има и по- поносими периоди, а около НГ не е измежду тях.  Peace
И така, накратко- 2018 за нас започна прекрасно, с големи надежди и вяра съм как ще се развие, но съм повече от убедена, че ще е прекрасна!  Heart Eyes
Рецептата за пържолките я запазих и ще я тествам слеващия уикенд. Hug

# 4 265
  • София
Ох незнам тя де от родилното по повече. Даже там ми давах по 40 мл добавка . Като дам малко яде често реве нерви се.

# 4 266
ЧНГ, момичета bouquet
Подготвям се психически за края на ваканцията Rolling Eyes

# 4 267
  • някъде
Честита нова година! С пожелание за много здраве, щастие, късмет, спокойствие и любов!
Честит имен ден на празнуващите!

# 4 268
При нас късметите различно, но на Никол на трите места все ученето и се пада, горкото, а на едното дори се пишеше успешно приключване /това от Бела сигурно,на техните приличаше/😁. Няма лабаво, ще се учи

# 4 269
  • на Мелмак
И на мен учене се падна и нова къща. 😁
Ами не ми се учи вече, поне една година, въпреки, че професията ми наистина е свързана с постоянен ъпдейт, все нещо ново и трябва да знаеш 😎.

# 4 270
  • София, Младост
Ауууу голяма беля щеше да стане. Миялната за една бройка да се запали. Замириса, запуши.. страшна работа. Аз така спокойно използвах отложения старт. Добре, че си бяхме вкъщи и не бяхме легнали. Ама ще си знам никога да не оставям работещи уреди без надзор. Утре ММ ще я отвори да види какво е, ама май на нова намирисва. Ударно начало на 2018.

Последна редакция: вт, 02 яну 2018, 00:42 от viliandar

# 4 271
Честита нова година слънчеви момичета!

За всички споменали ни и пращащи ни позитивни мисли Благодаря и нека новата година да е прекрасна и сбъдваща мечти!

# 4 272
А добрутро!
Със закъснение, много честито на вчерашните именници, със здраве да си носят името!
Аз осъмнах, принудена от обстоятелствата,  да призная разгара на зимния сезон. И сега, докато някои от вас се подсмихват ехидно, да добавя, че съм от вашата група – толкова години и аз отказвам да се съглася, че има зима тук, ама... То е малко като с незнаенето на законите т.е. не те извинява за престъплението, та и аз така – отказвам да повярвам в тукашната зима, ама това не гарантира, че местните грипни вируси ще ни прескочат! На всичкото отгоре, ме карат и да се замислям, щото не можеш да се ориентираш по другите – на индийците децата са с ушанки, а на британците – боси и по памперс шляпат...
Статистиката – дете най-дребно подсмърча вече трети ден, от вчера мм говори страстно, но се оказа, че страстта била насочена към чай, панадол и витамини (илюзионистката аз, едни други неща си бях помислила!), а днес вече и аз се предадох, та отивам да преравям шкафовете за законни наркотици и билкови чайове.
Хубав ден на вас!

# 4 273
  • на Мелмак
Добро утро, момичета -кокичета 😊.

Желая ви една много хубава седмица 🤗

Искам да помоля за стиснати палци за утре 🤗

# 4 274
ДОБРО УТРО!

Лек и успешен старт на първата работна седмица!
Стиснати палци!

Общи условия

Активация на акаунт