Но ако е така наистина, тогава за Зюлейха всичко замислено от Хюнкяр (която според мен я изнудва, а когато човек е разстроен не може да мисли трезво и по-лесно се поддава на манипулации) няма да има значение. Ако за Зюлейха Йълмаз е мъртъв, защо й е и на нея да живее. Само нещо подобно би я подтикнало да се хвърли от моста.
Продължавам да гледам на Демир като на не толкова чист по душа човек. Има нещо черно в него. Като онази черна змия, която стъпка пред Зюлейха. Черните змии не са ли безобидни, докато не ги провокират? Нещо подобно мисля, че е и Демир. И думите му към Хюнкяр, че иска да има всичко от Зюлейха - от любовта й та до тялото й, не ми харесват така изречени. Не се съмнявам, че е влюбен в нея, но по-скоро оставам с впечатлението, че иска да я притежава отколкото просто да я обича.
Очаквах сватбата едва в 4-ти еп., но и така е добре.
Просто отдавна не бях гледала сериал, в който така бързо да върви действието. То направо препуска.
Не е лошо, харесва ми.
и аз съм на същото мнение като теб. 

но двойката Зюлейха-Демир ми се нрави в пъти повече от двойката Зюлейха-Йълмаз(чисто визуално).
, мислех да си дам малко почивка, защото наистина сме в „експрес“ и не мога да получа дистанция от това, което гледаме.
явно Йълмаз ще е или в затвора или ще замине. Ще ми е в пъти по-интересно второто, защото на свобода той също ще има свой отделен живот и ще има някаква интрига и около него. Не ми се гледат килии и чички, които пият чай и пеят кахърни песни.
: според мен, Зюлехйа ще се привърже към Демир, ще му бъде опора и ще обикне земята, ще бъде новата господарка и ще помага на Хюнкяр, но няма да изпита онази любов, онази страст както с Йълмаз, няма да й са се случили мечтаните неща с любимия, това ще е само в мечтите, в спомените и в мислите й...това ще е драмата й...това ще е драмата и на Йълмаз - неосъществените им бъдещи планове, прекъснатата им любов. А драмата на Демир ще е в това, че ще дава всичко от себе си, но няма да бъде достатъчно, за да притежава напълно сърцето на Зюлейха, винаги ще усеща онази липсваща брънка и това ще го съсипва постепенно и ще го озлобява на моменти, което ще е причина да прави неща, които не иска или които не са му в стила, така да се каже. Много ми е любопитно. Ще видим, но лично аз не мисля, че Зюлейха ще се влюби по същия начин в Демир...обичта й към него ще е друга.