Великолепният век, Кьосем, Мехмед Завоевателя и други исторически сериали №8

• 105 136
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
  • София
[video][/video] Момичета, аз пропуснах някои серии, какво се случи с Фариа и Силяхтар?

# 511
Бяха убити по заповед на Кьосем. Може да гледаш в бтв плюс сериите 😊

# 512
Ще се разбере ли какви ги върши Синан паша?

# 513
# 514
Е толкова ли е трудно да се напише едно "да" или едно "не", аз пък това не мога да разбера ?!
И на мен ми е интересно как и кога ще се разбере.

Дали ще убие внуците си? Как смяташ?

Тук също една сричка щеше да свърши работа. Аз може да смятам много неща, важното е какво всъщност се случва и не виждам толкова ли е трудно да се напише.

Не се заяждам, просто намирам за неуместни тези отговори.

# 515
Естествено, че ще се разбере всичко за Синан паша и въобще абсолютно всичко в сериала
Уместни, неуместни, както се вижда са единствени, та все са нещо.  Peace
И не Кьосем не убива внуците си, това е абсурд. Но чумата ги убива.

# 516
Все са нещо, но неразбираемо, та по-добре да ги няма, да ти кажа честно.
Предполагам не ти беше чак толкова трудно да напишеш три реда и да поясниш.
Благодаря за което.

# 517
   Гледам сега сериите, които са напред. Много интересно ще стане. Няма нищо покрито, което да остане в тайна.

Последна редакция: сб, 07 юли 2018, 22:03 от Jennifer_w

# 518
  • Варна
Имам пропуски и затова питам, какво се случи с младежът който искаше да полети и неговият приятел хроникьорът, не ги дават отдавна, да не би да са загинали ?
Още месец грубо и Кьосем свършва Sad, моля насочете ме къде да търся сериали на същата тематика ?

# 519
Имам пропуски и затова питам, какво се случи с младежът който искаше да полети и неговият приятел хроникьорът, не ги дават отдавна, да не би да са загинали ?
Още месец грубо и Кьосем свършва Sad, моля насочете ме къде да търся сериали на същата тематика ?

Поетът беше убит.
https://gledaiseriali.net/?s=%D0%92%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0%B … D1%81%D0%B5%D0%BC  - оттук гледам пропуснати серии от сериала и 2-3 серии напред, които предстоят да бъдат излъчени през следващата седмица.

# 520
Тя пита за оня с крилата....след като полетя успешно, ги пратиха/отидоха в друго населено място. Не са убити...споко.
А поета Нефи го убиха...но това е от скорошните серии.

# 521
  • Варна
Мерси teta75, радвам се че са в добро здраве, големи скици са и двамата, на младежът му беше много дълъг перчема, колчем го зърна и ми се искаше да го поострижа Satisfied .
Тъй, моята любопитна душа (да не кажа воайорска), гледайки сериалът и се ще да надзърне отвъд образа и костюмите на актьорите, оглеждам ги от до, лица, очи, всьо......, прави ми впечатление че почти всички от тях са преболедували шарка (варицела), имат малки издайнически вдлъбнатинки по лицата, знам понеже и аз имам същите, имАх нещастието да я преболедувам тази болест на зрели години.

# 522
Мерси teta75, радвам се че са в добро здраве, големи скици са и двамата, на младежът му беше много дълъг перчема, колчем го зърна и ми се искаше да го поострижа Satisfied .
Тъй, моята любопитна душа (да не кажа воайорска), гледайки сериалът и се ще да надзърне отвъд образа и костюмите на актьорите, оглеждам ги от до, лица, очи, всьо......, прави ми впечатление че почти всички от тях са преболедували шарка (варицела), имат малки издайнически вдлъбнатинки по лицата, знам понеже и аз имам същите, имАх нещастието да я преболедувам тази болест на зрели години.

Същото впечатление и на мене ми направи, че са боледували от нещо като деца. И аз имам една вдлъбнатина по бузата от варицела и изобщо не я харесвам.

Извинявам се за грешката. Да, Нефи беше убит. Много бъркам имената и героите.

# 523
Привет! Не съм писала скоро. След снощната серия си мисля, че историята в сериала се повтаря. Кьосем действа като Сафие, срещу която се бори навремето. Само мотивите й са по-различни. Сафие гледаше преди всичко личния си интерес, Кьосем освен него следи и за настроенията на масите. Но и това пак е личен интерес - да не бъде свалена династията, т.е. семейството й от властта. Като не е удобен Мурад, ще е Касъм или Ибрахим. Е, само Ибрахим  остана под нейното влияние засега. Не знам тя дали си даде сметка, че сама е виновна за смъртта на Касъм. И че за Мурад историята за братската обич и братята, които трябва да си помагат, а не да се избиват, приключи още с убийството на Баязид.

# 524
Според мен Кьосем е далеч от Сафие. Тя иска само да предпази децата си , не мога да разбера откъде  идва това твърдение в целия сериал , че била жадна за власт.Ако Мурад се вслушваше в съветите на майка си , Османската империя щеше да бъде много по- могъща и силна.Все пак тя е управлява 10 години и е минала по този път.

Общи условия

Активация на акаунт