Електронна цигара - алтернатива на тютюнопушенето тема 8

• 109 203
  • 745
  •   1
Отговори
# 210
Благодаря много за разясненията.
Брат ми вчера ми сипа от неговата течност да пробвам - милк шейк безникотинова.Не знам от нея ли, или какво но от 2 часа съм с адска тежест в гърдите.Не мога да си поема въздух.Стана веднага след като дръпнах 3-4 пъти.Преди това нямах такъв проблем.Не съм препушила.Едно зареждане го пуша 2 дни

# 211
Какйв е състава на неговата течност? Щом е без никотин, да не е с много глицерин?  newsm78
Никога не ми се е случвало, каквото описваш  Thinking

# 212
G-vipe милк шейк 60 на 40

# 213
Може аромата да не ти понася нещо. Честно казано, нямам представа какво може да е.  Ако си взимаш готови течности, вземи си на Инавера или на Флейвърарт

# 214
  • Варна
 На G-vipe течностите са без забележка. Миоки това е собствената марка на Гигадринкс. Силно се съмнявам проблемът да е от тях.

# 215
Ами знам ли тогава. newsm78 Не мога изобщо да предположа вероятна причина. Не ми се е случвало нищо подобно.
Боляла ме е глава от предозиране на никотин, боляло ме е гърло от сухота, но проблеми с дишането не съм имала никога, точно обратното. Откакто съм на ЕЦ не съм имала дълбоки лаещи кашлици когато съм се разболявала. Сега, може да се дължи и просто на спирането на смръдливките, но дишането ми е подобрено  в сравнение докато пушех.

# 216
  • Sofia
Добър вечер дами,мисля да купя ел цигара за подарък на жена.
Спрял съм се на KangerTech TopBox Nano ,кажете удачно ли е като за първа ЕЦ да взема тази или някоя друга,защото идея си нямам от тези ел цигари,само държа да е качествена..дайте идеи.

# 217
  • Варна
 Модчето е голям сладур особено лилав  LaughingЕргономичен е и безпроблемен по всеобщо мнение. Кангер са сериозна фирма.
    Изпарителят не го познавам,но е инхалатор. Идва си с всичко необходимо. Трябва да купиш само 1 батерия 18650 за предпочитане не от там от където ще вземеш комплекта,а от  DCPOWER  такава https://www.dcpower.eu/accu-rechargeable/lithium-ion-batteries/a … /sony-konion-vtc6 или такава https://www.dcpower.eu/accu-rechargeable/lithium-ion-batteries/a … sung-inr18650-30q

И течности......Изпарителят е със сменяеми глави. В комплекта има три една нискоомна стомана,една нормална 1.5 ома пак стомана и един клептън 0.5 ома. Ще ги пробва дамата и ще реши кой стил на изпаряване и пасва. После ще си купува такива резервни глави.

ПП:Само цената ми преседна  Laughing

Ето ги в Али на човешка цена два пъти по-ниска от тая в БГ https://ru.aliexpress.com/item/Original-Kangertech-Topbox-Nano-S … priceBeautifyAB=0

Модът се продава и отделно без изпарителя има и пирекс стъкла за него.

# 218
  • Sofia
Идеята ми е лека полека ако може да откаже цигарите или по малко да се трови с тези ец.Аз например ги отказах цигарите отведнъж без такива играчки или хапчета като табекс...
Мисля от този магазин да го купя https://7puffs.bg/ че ми е близко а и да ми обяснят на място кое какво е..само не разбрах защо да не взимам от там батерии,и какво означава че изпарителя е инхалатор..

# 219
  • Перник
Добре де това от Алито мога ли мързеливо и безхаберно да си го поръчам и после само да го пълня с там каквото трябва?
много тъпа се чувствам за всички тия джаджи и системи.... искам просто да си купя всичко на едно, това от алито изглежда готско

# 220
...и какво означава че изпарителя е инхалатор..

Значи, че не се ползва като обикновена цигара, ами като наргиле - директно се вдишва парата.

mila89, можеш да. Аз само батерии и течности не бих си купила от там.

# 221
Ако ще поръчвате от алито ,мога да препоръчам моята първа еликтричка Дризле.С керамични глави е ,бързо сменя вкуса ,при смяна на течности ,което в началото го правим често докато открием какво ни харесва.Главите издържат много ...добър вкус ,няма течове ,много безшумна .Може да се смени мода и така ще издържа и батерията повече.
Имам три поръчани от алито и нямам забележки.

Този е случаен продавач ,ако някой има интерес ще потърся ,точно от кой съм поръчвала.

# 222
Здравейте и от мен. От един месец изпарявам. Спрях цигарите без проблем.  Имам ego aio. По-натам ще ъпгрейдвам с мод.

Сега съм на вълна течности. Купувам си готови от Примавейп и Иновейшън. Много ми допадат, но се чудя има ли нещо по-добро и от тях в София? Някакви препоръки? Само не китайски.

# 223
  • Варна
 Коментираните малко по-нагоре G-vape. Собствена марка на Гигадринкс,които са-може би най-сериозния магазин за електронни цигари и консумативи в БГ. Имат и доста от известните марки чужди течности.

# 224
Инавера и Флейвърарт.
Аз само тези съм ползвала последните години, а вече повече от две съм само с една единствена течност.

Общи условия

Активация на акаунт