Електронна цигара - алтернатива на тютюнопушенето тема 8

• 109 209
  • 745
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
 Тъй....за коментираното устройство....ама много голямо бе  Laughing. Това е с размерите на цигарена кутия и то от големите  Shocked. Не си представям как ще изглежда в женска ръка и като се знам,че модът ми е продължение на ръката никога не бих си взела подобен чук. Иначе съм виждала и пробвала стария Грипер-беше читава машинка.

Аз си имам нови мини ферари  Heart Eyes голям сладур е и е първия ми мод с DNA

https://www.gearbest.com/temperature-control-mods/pp_679317.html

Много е сладък и е с размерите на Пикото-е това е сериозен дамски мод с нищо не отстъпващ на тухлите.

# 241
А честито  Grinning
Харесва ми как изглежда. Запазвам си го за като дойде време да си взимам нещо ново. По-тясно е от Пико, нали? Тва Пико, ако беше с 1/3 по-тякно, щеше да е супер. На височина е добре, ама мноу квадратно ми идва. Иначе се оказа качествено. На бялото ми, нее мръднала боята, нито е пожълтяла.

# 242
  • Варна
 Да доста по-тясно е от пикото може би 1см. и с толкова е по-високо...абе

ето ги едно до друго

Моето сдаде багажа след две години непрестанен тормоз  Laughing мир на котайските му ламарини  Confused. Сега чакам едно пласмасово ето такова   https://ru.aliexpress.com/item/Authentic-Eleaf-iStick-Pico-RESIN … .0.482533edECEdz4  ,че от 5-6 работещи в един момент се оказах без резервен мод...Всичко е раздадено на начинаещи мераклии  Laughing. Напоследък наблюдавам увеличаване на желаещите да зарежат цигарите  newsm78 да не са ги увеличили пак ?

# 243
Добре изглежда на размер. Аз моето не го ползвам много, ама на единия ми мод батерията не държи, а на другия копчето му не зацепва всеки път, освен че е дълъг и тежък за навън. Остават Пико и едно 40 ватово листо като листото ми е за представителни цели  Laughing
Свиди ми да купувам каквото и да било в момента. Като се скапе листото чак ще си взема нещо ново. Нещо съм в стиснат период.  hahaha

# 244
  • Варна
 И аз съм така ама се наложи. Повече от година нищо не бях купувала даже течности  Laughing. Наиграли сме се на темата с теб Laughing

# 245
Ами то като си намериш "твоите" оборудване и течности, само от време на време да заредиш или подновиш, друго не ти трябва.
Аз и никотин имам за 10 години напред, нали покрай ограниченията.... купих 1 литър 72%  Joy в две шишета по 500мл, аромата си го купувам "на едро" по 10 шишенца като 1 ароматче ми стига за около 500мл готова течност и то... а и с тия инхалатори, много-много нови МТЛ танкове няма които да си заслужават. Въобще, много съм бюджетна по тая линия от известно време. Сега погледнах, тази година не към купувала нищо Mr. Green

Имам тук някои неща за подаряване. Ще гледам тези дни да ги опиша и който иска, изпращам ги август месец. Ще драсна допълнително.

# 246
  • Somewhere far away
Тъй....за коментираното устройство....ама много голямо бе  Laughing. Това е с размерите на цигарена кутия и то от големите  Shocked. Не си представям как ще изглежда в женска ръка и като се знам,че модът ми е продължение на ръката никога не бих си взела подобен чук. Иначе съм виждала и пробвала стария Грипер-беше читава машинка.

За моето ли става дума  че е голямо ? ами не знам аз не мога да преценя. ами ок - а това е по малко  и него го гледах.
http://www.geneticsvape.com/joyetech-starter-kits/joyetech-cuboid-mini

# 247
  • гр. София
Купи си отделно мод и танк. Не знам защо искаш да са комплект.  newsm78

# 248
  • Somewhere far away
Защото смятам че ще е по- лесно поне като за  начало.

# 249
За моето ли става дума  че е голямо ? ами не знам аз не мога да преценя. ами ок - а това е по малко  и него го гледах.
http://www.geneticsvape.com/joyetech-starter-kits/joyetech-cuboid-mini

Това по същия начин като първия избор може да се ползва за глави с ниски и високи омове. /инхалатор/MTL/. Доколкото виждам, батерията после може да се ползва със всякакъв танк. Танкът отделно също, но може би ще стои странно на друга батерия.
Тук има всички глави, които са съвместими с него.
http://www.joyetech.com/product/cuboid-mini-kit/
За по-стегната дръпка мисля, че ще трябва да си купуваш такива. Все пак трябва да се пита дали са съвместими, но мисля, че са тези.
https://pu6com.com/Joyetech-Cubis-BF-Clapton-Replacement-Coil

ПП Това също са отделни мод и танк, между другото. Просто се продават в комплект.

# 250
  • гр. София
Защото смятам че ще е по- лесно поне като за  начало.

Странно ми е, че искаш да вземеш нещо такова. Обиконовено съчетават неща в готовите комплекти, които не се продават особено. Вземи си нещо харесвано от масовката, за да не се откажеш заради грешно подбрана техника.

# 251
  • Варна
 Тъй.....понеже чета нещо радикално погрешно да си кажа.....Нискоомните намотки/такива се водят всички под 1ОМ/ НЕ СА задължително за инхалиране. Аз ползвам само такива,а нямам нито един инхалатор. Всичките ми изпарители са МТЛ или са настроени като такива. Не знам защо е това погрешно налагащо се мнение  newsm78.  Например в момента байката ми е с намотка 0.48 ома и я ползвам или на 19-20 вата или на ТК на 1 дупка демек на най-затворен въздух.

# 252
Тъй.....понеже чета нещо радикално погрешно да си кажа.....Нискоомните намотки/такива се водят всички под 1ОМ/ НЕ СА задължително за инхалиране. Аз ползвам само такива,а нямам нито един инхалатор. Всичките ми изпарители са МТЛ или са настроени като такива. Не знам защо е това погрешно налагащо се мнение  newsm78.  Например в момента байката ми е с намотка 0.48 ома и я ползвам или на 19-20 вата или на ТК на 1 дупка демек на най-затворен въздух.

Сигурно е така, но в ревютата за кубоида препоръчват клаптъна за MTL плюс затягане. Може би има някаква специфика.

# 253
Не ми говорете вие за МТЛ! Истински МТЛ на пазара отдавна са рядкост. Тези натегнати дръпки са машини за кашляне  Laughing Аз съм много капризна по тази тема и е много трудно да ми се угоди  Joy

# 254
Не ми говорете вие за МТЛ! Истински МТЛ на пазара отдавна са рядкост. Тези натегнати дръпки са машини за кашляне  Laughing Аз съм много капризна по тази тема и е много трудно да ми се угоди  Joy

Според мен, който е тръгнал да изпарява, трябва да опита от всичко. Може един да го радва съвсем стегнато, на друг да му харесва инхалатор. Аз, например, си карам на старите Кангери на 1.5, обикновено на 9-10 W, обаче пък винаги държа отворен въздуха - не чак на макс, но поне наполовина.

Общи условия

Активация на акаунт