Намаления- зима 2017

• 178 959
  • 750
  •   1
Отговори
# 585
  • Beyond the stars
Момичета, благодаря! Предстои ни покупка на фурна за вграждане и микровълнова за вграждане. Ще следя предстоящите намаления!

Във връзка с фурната - погледнете Електролукс, до 30.04 са с 5 години удължена гаранция  Wink

# 586
Момичета, благодаря! Предстои ни покупка на фурна за вграждане и микровълнова за вграждане. Ще следя предстоящите намаления!

# 587
  • Някъде там

Във връзка с фурната - погледнете Електролукс, до 30.04 са с 5 години удължена гаранция  Wink
Един съвет ! Бягайте от марка електролукс

# 588

Във връзка с фурната - погледнете Електролукс, до 30.04 са с 5 години удължена гаранция  Wink
Изобщо не съм съгласна - имам две фурни едната е Електролукс другата Тека - еми Електролукса е в пъти по-добра.
ПП - има огромна разлика между немския и италианския Електролукс. Италианските електролукс котлони, работят, но надписите на копчетата се изтриха първия месец

# 589
  • Beyond the stars

Във връзка с фурната - погледнете Електролукс, до 30.04 са с 5 години удължена гаранция  Wink

Нямам оплаквания аз, а доколкото изчетох преди това, като цяло фурните се препоръчваха се във форума.
Единични случаи със сигурност има, но мисля, че са добър избор в съотношение цена/качество.

# 590
До -50% в Техномаркет от 28.03.2018  до 01.04.2018 г.

# 591
  • Sofia
Виждам, че активно коментирате предстоящите намаления на техника. Интересува ме, някой спомня ли си от минали години, след като приключат априлските промоции, кога ще са следващите повсеместни акции на техника?
Възможно е да ми се наложи да купувам скъпичък телевизор, но няма как да се организирам сега, за април, та се чудя кога ще са следващите поред намаления. Peace

# 592
  • Beyond the stars
Аз нещо не съм хич впечатлена от намаленията, може би все пак ще вземем принтер ..все пак 20лв да спестим, пак са си спестени. Ама като цяло имам чувството, че преди да търся някакви неща по-сериозни за покупка имаше ...ехее какви промоции  Laughing Или тъй са ми се сторили отстрани  Mr. Green

# 593
  • Пловдив
- 25% на парфюми от 30 мл. и палитри с грим до 1-ви април - от Сефора Wink

# 594
Виждам, че активно коментирате предстоящите намаления на техника. Интересува ме, някой спомня ли си от минали години, след като приключат априлските промоции, кога ще са следващите повсеместни акции на техника?
Възможно е да ми се наложи да купувам скъпичък телевизор, но няма как да се организирам сега, за април, та се чудя кога ще са следващите поред намаления. Peace
по спомени / не гарантирам, че е точно така/ около началото на април са едните намаления на техника и след това черните петъци около ноември /мисля че се падаше около прословития Хамерикански Laughing празник деня на благодарността/

# 595
  • Beyond the stars
В Техномикс също има великденска промоция до 01.04  Wink

# 596
Технополис са пуснали 10% намаление на всичко до 1 април.
Аз съм в дилема. Искам да взема една микровълнова фурна на Горение, която струва 139лв. В сегашния вестник фурната е обявена за намалена, с подарък капак и пак е 139лв. Следващата им промоция почва от 5 април и се чудя сега ли да я взема фурната или да чакам до 5ти Joy За 13лв големи терзания му хвърлих.

# 597
Ние сме в търсене на комбинирана пералня+сушилня и така се зарадвах, че почти всяка верига е пуснала някаква акция за Великден!

Реалните намаления на техника обаче, така като гледам, са 10-15%. Чак да те дояде за гръмките реклами. Във всяка брошура, която пускат, има по 1-2 продукта с такова намаление. За Великден пуснали примерно 5-10 наведнъж и голямата работа... 

# 598
Великден нали е другата седмица? Какви са тези Великденски намаления тази седмица?

# 599
  • Beyond the stars
Мисля, че намаленията поне в магазините за техника никога не са били на самия Великден, обикновено са седмица преди   Peace
Въпреки че имам спомени за такива намаления и около 01.05 преди няколко години, ама той и Великден може да е бил по-късно  Wink

Общи условия

Активация на акаунт