Намаления- зима 2017

• 178 954
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
  • 1st floor
Великден нали е другата седмица? Какви са тези Великденски намаления тази седмица?
И аз това се чудех. Тези са по-скоро за Цветница.

Къде има хубави намаления на телефони? newsm78 В Технополис всичко е -10%, в Техмарт са различни процентите...ама никъде не видях нещо по-така намалено... Laughing

# 601
А де
Аз гледам плейстейшъните...и нищо
Само Технополиса, но не се избиваха, ще почакам

# 602
  • софия
А де
Аз гледам плейстейшъните...и нищо
Само Технополиса, но не се избиваха, ще почакам
Прави ми впечатление,че почти нямат намаления.Исам за детето ми да купя,но и за коледа са с малко намаления,почти нищо.

# 603
  • Sofia
Виждам, че активно коментирате предстоящите намаления на техника. Интересува ме, някой спомня ли си от минали години, след като приключат априлските промоции, кога ще са следващите повсеместни акции на техника?
Възможно е да ми се наложи да купувам скъпичък телевизор, но няма как да се организирам сега, за април, та се чудя кога ще са следващите поред намаления. Peace
по спомени / не гарантирам, че е точно така/ около началото на април са едните намаления на техника и след това черните петъци около ноември /мисля че се падаше около прословития Хамерикански Laughing празник деня на благодарността/

Благодаря ти. Simple Smile Ноемврийските и декемврийските намаления са ясни, но те са доста далеч. Интересно ми беше дали след сегашните (Великденски) намаления, може да се очакват и други промоции, преди да е наближила Коледа, но явно е малко вероятно. Simple Smile

# 604
  • В полите на Витоша :)
Лятото на 2016 г. в Техномаркет имаше много добри намаления. Мисля, че имаха РД тогава и всички вече намалени стоки имаха допълнително 7%, а другите бяха с 20%. Купихме пералня и хладилник тогава, следя цената на хладилника и досега другаде не е била толкова ниска. Юни или юли месец беше.

# 605
  • Beyond the stars
Беше спокойно снощи в Технополис в сравнение с друг път, когато е имало -10%.
Купихме си съдомиялна, намалението ни покри удължената гаранция тъкмо, та аз съм доволна  Sunglasses

# 606
А аз мернах някаква разпродажба за Техномаркет.

# 607
В техномаркет е измислена разпродажбата, на картинка до 50%, реално намалени с 3-5 % повечето неща или 20, 30 лв. на цени 500 - 700 лв., колкото ги намалят и с разните клубни карти, валидни при тях.

Ако в технополис са реални 10% (без да са завишавали по случая цените) си струва.
Технополис и Практикер са на Видеолукс, цени са им са добри, сравнени с други.

Някой беше ли вече в новооткрития вчера Практикер на Обелско шосе, имало промо оферти, валидни само за там, но така и не се наканих да отида, че ми е далеч?

Последна редакция: пт, 30 мар 2018, 16:46 от qsenski

# 608
  • Beyond the stars
В техномаркет е измислена разпродажбата, на картинка до 50%, реално намалени с 3-5 % повечето неща или 20, 30 лв. на цени 500 - 700 лв., колкото ги намалят и с разните клубни карти, валидни при тях.

Ако в технополис са реални 10% (без да са завишавали по случая цените) си струва.
Технополис и Практикер са на Видеолукс, цени са им са добри, сравнени с други.

Някой беше ли вече в новооткрития вчера Практикер на Обелско шосе, имало промо оферти, валидни само за там, но така и не се наканих да отида, че ми е далеч?

В Технополис са реални 10%. В смисъл съдомиялната, която исках я следя като цена, нямаше завишаване нагоре със сигурност.

Практикер изглеждаше много добре отвън, опредено добро обновяване. Но не сме ходили на място, имаше брошури някъде онлайн май.

# 609
Ще взема да мина довечера през мола в Технополис, а утре се каня да ида до Практикер, не намирам онлайн брошура, може да са я разпространявали в кварталите в съседство.
Възможно е щом са щедри в едната верига с реални 10%,  да са пуснали тънки оферти и в Практикер, макар, че гледам за доста платена реклама по тв и сайтове са се бръкнали за откриването.

# 610
Виж и Техно-Микс.

# 611
  • Някъде там
Ще взема да мина довечера през мола в Технополис, а утре се каня да ида до Практикер, не намирам онлайн брошура, може да са я разпространявали в кварталите в съседство.
Възможно е щом са щедри в едната верига с реални 10%,  да са пуснали тънки оферти и в Практикер, макар, че гледам за доста платена реклама по тв и сайтове са се бръкнали за откриването.
Заповядай https://www.promooferti.com/%d0%bf%d1%80%d0%b0%d0%ba%d1%82%d0%b8 … 0%bf%d1%80%d0%b8/

# 612
В Технополис всичко до утре 02.04 е с - 10% от обявените цени на етикетите, вкл. и стоките в промоция. Нямаше много купувачи и хора като цяло, но беше късно като отидох снощи.
Практикер доста добре се е получил, просторен, подреден, модерен, с повече избор.
Няма кой знае какви "изключителни оферти", но пък беше пълен.

# 613
  • Варна
Търсим столче за хранене.  Някъде да има скоро намаление?

# 614
Търсим столче за хранене.  Някъде да има скоро намаление?
Следи Хиполенд, защото си спомням, че миналата година по това време имаха -25% на всичко.

Общи условия

Активация на акаунт