Пазаруване от Amazon - тема №72

• 99 268
  • 747
  •   1
Отговори
# 165
dance22, ctefani   Hug

Може би вече сте видели, но все пак пиша. Има някаква промоция през мобилното приложение за 5 лири намаление върху следваща поръчка на сума над 25 лири. Условията са да си изтеглите и инсталирате приложението, да кликнете върху един банер и след това си правите поръчката през мобилното приложение и ви изважда 5 лири от нея. Стоката обаче трябва да е с продавач Амазон. Ето им условията на промоцията: https://www.amazon.co.uk/b/?node=14022820031&ref=m1m0m5AR
Пише че трябва да се ползва преди 20.12.

Някой пробва ли го? Имам да купувам още един подарък, та довечера ще изтегля приложението Simple Smile

# 166
  • гр. София
dance22, ctefani   Hug

Може би вече сте видели, но все пак пиша. Има някаква промоция през мобилното приложение за 5 лири намаление върху следваща поръчка на сума над 25 лири. Условията са да си изтеглите и инсталирате приложението, да кликнете върху един банер и след това си правите поръчката през мобилното приложение и ви изважда 5 лири от нея. Стоката обаче трябва да е с продавач Амазон. Ето им условията на промоцията: https://www.amazon.co.uk/b/?node=14022820031&ref=m1m0m5AR

А аз като вече го имам изтеглено приложението? Какво да правя - ще ми даде ли отстъпка? newsm78

# 167
  • Popovo
Привет! Да попитам, нали има възможност да си активирам Прайм само за 1 месец?Поне така разбрах, за 1м.-7.99 лири.

Дами, никой ли не може да ми помогне с Прайма?😢Трябва да поръчам едно подаръче още за детето, което да пристигне до събота до превозвача, за да тръгне с курса в неделя.

# 168
  • гр. София
Привет! Да попитам, нали има възможност да си активирам Прайм само за 1 месец?Поне така разбрах, за 1м.-7.99 лири.

Дами, никой ли не може да ми помогне с Прайма?😢Трябва да поръчам едно подаръче още за детето, което да пристигне до събота до превозвача, за да тръгне с курса в неделя.

Ако досега не си активирала Прайм - то той ще ти е безплатен за 1 месец. Като поръчаш и следваш стъпките за плащане - ще те попита искаш ли Прайм, дай му ок, но после си проследи дали ти дава Премиум безплатна доставка или е Стандартна безплатна. Ако е Стандартна - не се е получило активирането вероятно и трябва да се върнеш назад или отвори нов таб......

ПП. Това по-горе важи, ако в рамките на една календарна година не си активирала Прайм. Ако си активирала вече ще ти е платен, докато не изтече 1 година. В такъв случай, както е писала по-долу брамбадарамба си направи нов акаунт.

Последна редакция: чт, 07 дек 2017, 13:58 от Leila

# 169
  • София
нов акаунт за прайм и готово  Rolling Eyes

# 170
  • гр. София
Не е съвсем по темата, но понеже по-назад питах за шоколадови бонбони:
http://www.thorntons.co.uk/3-for-2

Тук купуваш 3 кутии, плащаш 2.

# 171
dance22, ctefani   Hug

Може би вече сте видели, но все пак пиша. Има някаква промоция през мобилното приложение за 5 лири намаление върху следваща поръчка на сума над 25 лири.
Скрит текст:
Условията са да си изтеглите и инсталирате приложението, да кликнете върху един банер и след това си правите поръчката през мобилното приложение и ви изважда 5 лири от нея. Стоката обаче трябва да е с продавач Амазон. Ето им условията на промоцията: https://www.amazon.co.uk/b/?node=14022820031&ref=m1m0m5AR
Пише че трябва да се ползва преди 20.12.[/spoiler]

Някой пробва ли го? Имам да купувам още един подарък, та довечера ще изтегля приложението Simple Smile

Аз го пробвах. И ми хвана на поръчка за 8,26 лири, и то пусната през стационарен компютър, след като вече бях инсталирала приложението на мобилно устройство!  Shocked   Joy Не знам дали няма общо с факта, че си писах със съпорта на амазон, понеже пуснах едни обувки за 28 лири, но не бях разбрала, че продавач трябва да е амазон и им писах в чата да ги питам защо не се е хванала отсръпката. Момчето от съпорта ми написа, че ми гарантира, че на следваща поръчка с продавач амазон кодът ще бъде приложен, та не знам той ли нещо е правил, или просто системата им се е шашнала, но си получих намалението на поръчка, която нямаше нищо общо с минимална стойност 25 лири. В резюме-всичко работи и ако следвате инструкциите от линка на промоцията, ще си получите 5те лири намаление, евентуално дори на поръчка с по-ниска стойност от 25 лири. А ако има проблем, пишете в чата, ще ви помогнат.

# 172
  • Popovo

Ако досега не си активирала Прайм - то той ще ти е безплатен за 1 месец. Като поръчаш и следваш стъпките за плащане - ще те попита искаш ли Прайм, дай му ок, но после си проследи дали ти дава Премиум безплатна доставка или е Стандартна безплатна. Ако е Стандартна - не се е получило активирането вероятно и трябва да се върнеш назад или отвори нов таб......

ПП. Това по-горе важи, ако в рамките на една календарна година не си активирала Прайм. Ако си активирала вече ще ти е платен, докато не изтече 1 година. В такъв случай, както е писала по-долу брамбадарамба си направи нов акаунт.

Благодаря, че се включихте дами. Използвах си безплатния покрай черния петък.Сега ми се искаше да го пусна просто за 1 месец покрай Коледа.А иначе за подаръка за детето, пуснах го директно до БГ.По-скъпо излезе разбира се, но няма значение.Важното е навреме да е тук.😊

# 173
  • Казанлък
dance22, ctefani   Hug

Снощи ползвах тази промоция. Купих си бонбони....Stuck Out Tongue Winking EyeBlushCandy

# 174
Поръчах на 18 ноември телефон и калъф, като телефона беше pre order, плащането по време на поръчката мина. Разделиха я на две и ми пратиха калъфа, който вече е при мен. Писахме си по чата за евентуалната дата за доставка, уж предвижиха дата до 2 дни, но сега пък излиза проблем с плащането.

Излиза Payment revision needed и си мисля, че парите по време на поръчката са блокирани, а сега са се опитали втори път да дръпнат и не е имало толкова. Днес захраних картата, но не ми дава да потвърдя плащането. Пробвах и с друга карта, не става. Пари има. Да не би да не правя както трябва нещата, но не виждам къде е проблема.
Ако някой има идея какво не е наред...

# 175
  • гр. София
Поръчах на 18 ноември телефон и калъф, като телефона беше pre order, плащането по време на поръчката мина. Разделиха я на две и ми пратиха калъфа, който вече е при мен. Писахме си по чата за евентуалната дата за доставка, уж предвижиха дата до 2 дни, но сега пък излиза проблем с плащането.

Излиза Payment revision needed и си мисля, че парите по време на поръчката са блокирани, а сега са се опитали втори път да дръпнат и не е имало толкова. Днес захраних картата, но не ми дава да потвърдя плащането. Пробвах и с друга карта, не става. Пари има. Да не би да не правя както трябва нещата, но не виждам къде е проблема.
Ако някой има идея какво не е наред...
Редовен проблем в последно време из Амазоните. Аз имах такъв, някой друг също беше писал май. Пиши на Амазон, говори и с банката ти да ти потвърдят наличността по картата, попитай ги и дали са получавали искане за дърпане на въпросната сума от сайта. Защото при мен Амазон казваха ние ги искаме ама банката не ги дава. В същото време от банката казваха не сме получавали искане /или както се казваше/ за блокиране на сума от сайта. И така 3 дни...... въпреки че смених 3 карти на две банки.

# 176
  • БУРГАС
Нещо не ми се получва с 5 п. Слагам  шоколади и после къде трябва да натисна?

# 177
  • Казанлък
Нещо не ми се получва с 5 п. Слагам  шоколади и после къде трябва да натисна?

Продавача трябва да е Амазон. Поръчката се прави в приложението. Отстъпката се прилага автоматично и се вижда на последната стъпка.

След влизането в приложението нали натисна банера с количката?

# 178
Май промоцията е за първа инсталация на приложението, аз банер не видях, може би защото и преди съм го инсталирал?

# 179
И аз не видях банер, а сега го инсталирах...

Общи условия

Активация на акаунт