Пазаруване от Amazon - тема №72

• 99 182
  • 747
  •   1
Отговори
# 345
  • Sofia
Момичета, подготвям пратка, всички продукти са с превозвач Амазон, без един. Въпросът ми е в една пратка ли пристигат всички продукти, или я разделят?

Никой не знае. Какъвто ти е късмета.

# 346
Shantal, благодаря за бързия отговор. Става въпрос за мерителни лъжици от add on продуктите, но предпочитам да не рискувам.

# 347
  • Sofia
Shantal, благодаря за бързия отговор. Става въпрос за мерителни лъжици от add on продуктите, но предпочитам да не рискувам.

Ама то няма гаранция, че и всичките ти амазонски продукти излизат от един и същи склад. Пак може да ги разделят.

На мен последната ми поръчка е от 5 артикула, които пътуват като 4 пратки, като имам разделени в отделни пакети вазелинче за уста и един чифт долно бельо ...

# 348
Ох, ужас! До сега все по едно нещо съм поръчвала и не съм се сблъсквала с този проблем.

# 349
  • гр. София
Ох, ужас! До сега все по едно нещо съм поръчвала и не съм се сблъсквала с този проблем.
Е защо да е проблем? Както ги пратят. Последните ми заявки яко ги надробиха!

# 350
  • Стара Загора
На мен 99% от поръчките ми ги разделят, което за мен си е проблем, защото не съм от град, в който има офис на превозвач и в повечето случаи хващат и различни курсове и се оскъпяват излишно...

# 351

Ами представих си как 6 пъти ще трябва да се разкарвам до офиса на превозвача, пък и като включа допълнителното оскъпяване за отделните поръчки, както е написала Астера, си става проблем за мен. Джунджурийките, които съм поръчала са с по няколко лева по-евтини от колкото в БГ, затова се замислям дали си заслужава.

Последна редакция: вт, 12 дек 2017, 20:43 от една_мама

# 352
  • гр. София

Ами представих си как 6 пъти ще трябва да се разкарвам до офиса на превозвача, пък и като включа допълнителното оскъпяване за отделните поръчки, както е написала Астера, си става проблем за мен. Джунджурийките, които съм поръчала са с по няколко лева по-евтини от колкото в БГ, затова се замислям дали си заслужава.
Превозвача вероятно ще ги донесе с един курс, така че няма нужда да ходиш 6 пъти. Просто ще са опаковани поотделно, което не е оскъпяване, защото дори да са заедно пак могат да ги сложат в огромен кашон, уплътнен с хартия вътре.

# 353
Благодаря ти за разяснението Leila. Flowers Hibiscus

# 354
Ами в 1 курс ,ако има късмет.Моите са надробени в 7 курса.И в моя град няма офис.Тормозя сина ми който е в София и в петък се прибира.Ама от миналата седмица леееееко взе да се изнервя Wink Остава да прибере пратки от 3 курса още.Ще ги задържам и ще ги пусна с еконт на края май и трите.

# 355
Какво става с ютиите? Имах блокирана сума и никаква вест. сега гледам,парите са разблокирани.. При вас как е?

# 356
Ами в 1 курс ,ако има късмет.Моите са надробени в 7 курса.И в моя град няма офис.Тормозя сина ми който е в София и в петък се прибира.Ама от миналата седмица леееееко взе да се изнервя Wink Остава да прибере пратки от 3 курса още.Ще ги задържам и ще ги пусна с еконт на края май и трите.

Кой превозвач ползвате с толкова много курсове? Или това са поръчки в рамките на месец и половина?
Изберете си превозвач с 1курс седмично, така шансът да дойдат повече пратки накуп е доста по-голям.

# 357
  • София
Моите поръчки също са много надробени. Последно 3 поръчки бяха надробени в 7 пакета. И накрая при превозвача не успяха да намерят една от пратките, та остана за следващия път... Сега гледам, че следващата 1 пратка е разделена на 4 пакета Simple Smile Явно всяко нещо е опаковано отделно Simple Smile Вече 4 поредни курса имам пратки.

# 358
  • Бургас
Какво става с ютиите? Имах блокирана сума и никаква вест. сега гледам,парите са разблокирани.. При вас как е?

Моята пътува вече за България с превозвача.

# 359
  • София

Моята пътува вече за България с превозвача.

И моята пътува за България с превозвач.

Общи условия

Активация на акаунт