Пазаруване от Amazon - тема №72

• 99 104
  • 747
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте,направих поръчка от испанският амазон,но незная как да я платя,избрах си картата ,но поръчката се потвърди ,а пари не ми се изтеглиха ,дали съм я платила или не,ли пък ще ми изтеглят парите
 по-късно,може ли малко помощ?Благодаря предварително.

# 391
  • София
Здравейте,направих поръчка от испанският амазон,но незная как да я платя,избрах си картата ,но поръчката се потвърди ,а пари не ми се изтеглиха ,дали съм я платила или не,ли пък ще ми изтеглят парите
 по-късно,може ли малко помощ?Благодаря предварително.
Катя, парите не ги теглят веднага, а малко по късно. Иначе като си отидеш в профила може да си видиш поръчката. Там пише цена, артикул, евентуално дата на доставка.

# 392
много ви благодаря,притесних се,защото в другите сайтове плащам веднага ,а от амазон пазарувам за първи път,а много я искам тази машинка,а е дневна оферта,:)отново благодаря

# 393
  • ВАРНА
Имам въпрос за Subscribe & Save - началото на декември поръчах бои за коса на цена 3лири.Доставката ми я дава за 2,01,2018г - като вляза в кошницата на Subscribe & Save да видя всичките си продукти ги виждам на друга цена - както са в момента в сайта на 5лири.Като влязя в история на поръчките ги виждам една по една на старата цена 3лири  newsm78  Като тръгнат на 2,01 предполагам ще ги получа на цената,на която са запазени ( 3лири ) или цената,която е в момента в сайта (5лири) ?  Blush

# 394
Търся мнение за този таблет. Ще се ползва от дете на 6год.
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01J90O0N4/ref=fs_aus

Предварително благодаря на споделилите мнение Kissing Heart

# 395
Здравейте, чакам уред, който днес е намален в дневните сделки. Имаше ли някаква възможност за възстановяване на разликата?

# 396
Търся мнение за този таблет. Ще се ползва от дете на 6год.
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01J90O0N4/ref=fs_aus

Предварително благодаря на споделилите мнение Kissing Heart

Идеален! Само трябва да му вземеш скрийн протектор и кумен калъф, не знам как се казва Simple Smile))

# 397
Здравейте, чакам уред, който днес е намален в дневните сделки. Имаше ли някаква възможност за възстановяване на разликата?
На мен ми се е случвало да им пиша около Черните петъци и да ми върнат разликата в цената. Случвало ми се е и без да им пиша сами да ме информират, че връщат разликата, защото в друг ден са пуснали уреда на по-ниска цена. Това за английския и немския Амазон.

А какво си поръчала ако не е тайна?

# 398
Имам въпрос за Subscribe & Save - началото на декември поръчах бои за коса на цена 3лири.Доставката ми я дава за 2,01,2018г - като вляза в кошницата на Subscribe & Save да видя всичките си продукти ги виждам на друга цена - както са в момента в сайта на 5лири.Като влязя в история на поръчките ги виждам една по една на старата цена 3лири  newsm78  Като тръгнат на 2,01 предполагам ще ги получа на цената,на която са запазени ( 3лири ) или цената,която е в момента в сайта (5лири) ?  Blush
Ти в история на поръчките трябва да виждаш нещата, които сега си добавила и ще ти изпратят на цената, на която си ги добавила сега. Ако това НЕ ти е първа поръчка, а поръчка генерирана автоматично от абонамента, тогава ще я получиш на актуалната цена към момента на автоматичното генериране на поръчката от системата на Амазон. Т.е. когато си поръчала за първи път цената да е била 3п, а вече следващата автоматичната поръчка ще е с цена да речем 4.50 п. Те не ти пазят цената за целия период на абонамента докато не отпишеш продукта или не спрат да го предлагат.
Цените ако се променят към по-ниски пък, единствено за поръчките Fresh се актуализират в твоя полза, ако това се случи в периода между пускането на поръчката от теб и изпращането й. Аз имах такъв случай.
Сега ще ги получиш на 3 п спокойно.

Последна редакция: чт, 14 дек 2017, 17:26 от drago_2008

# 399
На мен ми се е случвало да им пиша около Черните петъци и да ми върнат разликата в цената. Случвало ми се е и без да им пиша сами да ме информират, че връщат разликата, защото в друг ден са пуснали уреда на по-ниска цена. Това за английския и немския Амазон.

А какво си поръчала ако не е тайна?

Благодаря, ще им пиша.
Ето това.

# 400
Момичета поръчах това чудо Wink На празна карта е и с директна доставка до България ми излезе 30,28 евро https://www.amazon.fr/gp/product/B074Z1X8DT/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1
Дали си струва според вас?Някой ползва ли такова чудо?Имаше и по скъп вариант 199евро намален на 26 ама само с един отзив ,а този гледам в немския амазон е закупен от над 200 потребителя и има доста положителни отзиви.
Здравейте!
Само споделям с Вас 18-та стр. от каталога на Лидл за следващата седмица: https://www.lidl-flyer.com/bg-BG/?_ga=2.80763671.1835579948.1513 … iew/flyer/page/18

# 401
Момичета поръчах това чудо Wink На празна карта е и с директна доставка до България ми излезе 30,28 евро https://www.amazon.fr/gp/product/B074Z1X8DT/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1
Дали си струва според вас?Някой ползва ли такова чудо?Имаше и по скъп вариант 199евро намален на 26 ама само с един отзив ,а този гледам в немския амазон е закупен от над 200 потребителя и има доста положителни отзиви.
Здравейте!
Само споделям с Вас 18-та стр. от каталога на Лидл за следващата седмица: https://www.lidl-flyer.com/bg-BG/?_ga=2.80763671.1835579948.1513 … iew/flyer/page/18
Много благодаря за инфото ,Но сериозно се обърках. Това което съм поръчала е за пъпки ,и почистване на пори ,но дали има функция за микродермабразио? И това на лидъл ,то е за микродермабразио ама това значи ли че чисти пъпки?Кое всъщност е по добро?Моята поръчка ме излиза към 60лв ,но ако лидълския уред е по читав то за 15 лв отгоре не ми е проблем...... ами доста се обърках!!!! Flushed

# 402
  • София
Лидълският уред за микродермабразио е хубав, но не е сигурно дали и ако отвориш магазина ще можеш да се добереш до него. Пускат го един път в годината с мнооого ограничени бройки. Дано този път да не съм права!

ctefani Има функция за микродермабразио твоят апарат. Това е диамантената глава. Предполагам, че тази функция най-много ще използваш. Добре е да провериш и откъде можеш да си набавиш резервна и колко ще ти струва. На тези уреди е малко проблем намирането на консумативи. А главата макар и диамантена е консуматив. (Ти имаше дъщеря нали? Ако смяташ двете да го ползвате е добре главите да са отделни)
Не знам колко ще се справя с чистене на пъпки. За черни точки, пори си е супер.

# 403
  • гр. София
Ctefani, в една тема /но не мога да се сетя в коя/ съм чела отзиви за такива уреди, включително и за този от Лидл. Сигурно е  в раздела Красива мама на форума.

А аз да се похваля от успешното разрешаване на проблема с грешно изпратените боти на дъщеря ми - получихме малко по-различен модел, от този който поръчахме. Предложиха ми да задържа тези, а пък те ще ми пратят нови на адреса на превозвача. Heart Eyes Heart

# 404
  • Под Сините камъни
https://www.amazon.de/gp/product/B00LD2L15M/ref=ox_sc_sfl_title_ … id=A3JWKAKR8XB7XF
отзиви за тази марка имате ли ,харесах едни ботуши и едни сандали на марката ?  Grinning
Дали си отговарят ?

Общи условия

Активация на акаунт