Цветови типове

• 34 748
  • 295
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте,може ли да ми кажете как да си определя цветотипа? Relieved

# 181
Агентурке, просто ровейки се из разни сайтове и цялото заливащо ни море с информация и оферти  ooooh!, попаднах на един руски сайт, който предлагаше тази услуга, че и на промоция.  Joy Joy Joy Пращах снимки- без грим, на дневна светлина, имаше анкета също така.
Ако не друго, то поне се оказа, че не само аз не мога да се определя в рамките на един- единствен тип.  Laughing Но това ме устройва изцяло, защото според настроението с чиста съвест спокойно мога да се преобразя по- близо до един или друг стил.  Mr. Green

# 182
Благодаря, Агент Провокатор, и аз от вашите обяснения мисля, че съм зима, проблемът ми е, че лилави сенки изобщо не ми отиват, и за това се раздвоявам, повече ми отива червено, и според други хора, с розовото не се разбирам, благодаря за линка Flowers Hibiscus

# 183
  • София
ТиЛи , зодия Близнаци ли си ?
Моята приятелка (гримьорка) не може да определи обща позната , нито е есен ,нито зима , и тя казва за нея , че е от зодията 😂

Аз не знам каква есен съм 🙄

# 184
ТиЛи , зодия Близнаци ли си ?

Не, нито Близнаци, нито Везни.  Laughing
Земна зодия, стъпила здраво на земята съм и обикновено знам какво, как и защо. Но ето такива "съществени" колебания могат сериозно да ми повредят изградения Дзен и да ме вкарат в беля.  Mr. Green

Оф, накарахте ме да ходя да търся как изглежда Бялата роза.  Laughing

sunrise_67, щом не се спогаждаш с един цвят, не се мъчи, безсмислено е. Отделно, не е задължително да се гримираш с лилаво. Пък и от лилаво до лилаво- цветове и нюанси бол. Щом червеното е нещото, с което се харесваш- носи си го с кеф. То и от червено до червено море оттенъци, но щом си зима- всеси мисля, че ще стои добре.  Peace

Последна редакция: ср, 10 яну 2018, 01:20 от Анонимен

# 185
Благодаря, ТиЛи, спрях се на червеното и очна линия , това е, иначе купувам сенки и ги подарявам Simple Smile, сетих се и друго да ви попитам, всички тези снимки и определения за цветотип, са все чужди , идеята ми е ,че българите тук сме с различни гени и съчетания на коси очи , нюанси на кожа, така си мисля, за това не мога да се 'намеря' в тези снимки

# 186
И аз това си мислех, че в тези цветови типове много се спряга русото, а по нашите земи сме маалко по-различна боя. Дори и аз, дето минавам за тъмноруса като естествен цвят на косата, според тези описания май съм си направо с кафява коса.

# 187
Здравейте ,прочетох за определянето на цветови тип обаче не мога да се определя с точност.С тъмна коса съм и светло кафяви очи гледах и по вените ми уж ,виждам ги като синьо зелени .Според вас на кой тип принадлежа?

# 188
Леко зеленеят наистина, но кожата ти розовее.
Аз по вените съвсем не мога да се определя. Имам една синьо-лилава и зелени. Аз се чудя защо толкова обичам шарено, пък то виж къде се криел ключа за палатката Simple Smile))

# 189
  • София
Нели и на мен ми розовееш
Може би си студен тип.

# 190
Хм и аз така си мисля ,мерси за отговорите Heartче съм повече към студения тип 'зима Simple Smile Smiley  значи по студени цветове въпреки ,че червено много не ми седи Simple Smile но пък го харесвам като цвят .

# 191
Червеното се води даже топъл цвят, макар че и то има по-студени оттенъци.

# 192
Аз след голямо моткане из цветовете, тестване и прочее, стигам до извода, че вероятно съм зима, ноо топлата гама не ми отива, но кожата ми жълтее, а не розовее. Бъркотия отвсякъде, но мисля, че студените цветове повече ми отиват. Така е и според гримьорката ми  за сватбата.

# 193
Струва ми се, че има някакво неразбиране за топлите и студените цветове. За тип зима точно студени цветове дават като подходящи. Ето: https://www.google.bg/search?q=winter+color+type&tbm=isch&am … rc=N07aK_lSO8Qu8M:

https://www.google.bg/search?q=winter+color+type&tbm=isch&am … rc=N07aK_lSO8Qu8M:

# 194
Да, знам, че студените цветове са подходящи за тип зима, но нали жълтият подтон се води топъл, съответно търпи топли цветове. Или не съм права?

Общи условия

Активация на акаунт