Ин Витро център Стефанов - тема 9

• 90 254
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
  • Димитровград
Благодаря момичета. Ще пусна един LH и един TSH и това ще е.

# 241
  • Сливен
Ако можеш мусни в друга лаборатория.Въртоглава,мисля че беше писала за грешни резултати -висок пролактин правен все една и съща лаборатория,като я смени беше в норма.

# 242
[/
в понеделник зет трансфер. днес излезе МБ пак гъби. кандида.  проблемът е че нещо ме съмнява. АГ на прегледа каза че не вижда нищо съмнително. днес резултата обаче е абсолютно същият дословно като м.декември.  ама едно към едно дума по дума. както и да е. изписа миковак и кандизол до събота. МБ е правена в една и съща лаборатория Рамус.че да може в понеделник да е ок всичко. А бе то явно без препятствия не може
Смени лабораторията както ти е писала oesi, чувала съм (не знам вярно ли е), че някои проби, кръв дори не ги изследват в Рамус. За твое спокойствие го направи!

# 243
Няма ли мами за4енали с донорска яйцеклетка ?
Здравейте,аз съм вече мама на момиченце заченато с донорска яйцеклетка при д-р Стефанов.Във форума съм вече близо 8години,но рядко пиша-просто,защото в далечната 2009г този проблем беше рядко дискутиран и нямаше много информация,за радост вече не е така.С радост ще помогна с някаква информация за опита ми при д-р Стефанов. Имам 5опита-3пресни и 2 замразени от ембриони от пресните трансфери останали.Само един пресен при д-р Стефанов успешен,дори имам 2 останали бластоциста,които скоро ще си прибера.Другите опити са при д-р Владимиров,д-р Стаменов и Селена-Пловдив,а и една консултация в чешка клиника.Месец май ще направя 37г,но с този проблем се борих от 28г възраст,немога до ден днешен да си обясня защо стана така при мен на тази възраст,но беше факт.

# 244
Момичета, видях че в фб групата 1 момиче пита за свободен час / някоя да се е отказала през Март. Да й помогнем на момето ако има такава двойка Stuck Out Tongue Winking Eye

# 245
Момичета, видях че в фб групата 1 момиче пита за свободен час / някоя да се е отказала през Март. Да й помогнем на момето ако има такава двойка Stuck Out Tongue Winking Eye
То въобще може ли така да се преотстъпват часове?В други клиники знам, че не може.

# 246
Ми ако е първичен преглед, не виждам защо да не може бананче.

# 247
Честита Баба Марта на всички Heart Да са румени и засмени дечицата, на стартиращите да им е на късмет месеца, на чакащите резултат да им донесе II теста Hug

# 248

Честита баба Марта,момичета. Бъдете много здрави,усмихнати и щастливи.

# 249
Чести Баба Марта с пожелания за много здраве, щастие и любов.

# 250
Здравейте. Искам да попитам, понеже съм по фонда и очаквам скоро одобрение.кога трябва да си запазя  час в клиниката? Когато съм одобрена или когато си взема заповета? Нали преди самата ин витро процедура се пият няколко месеца витамини и противозачатачни?  Как стават нещата?

# 251
Аз не съм била по фонда, но мисля, че можеш да си запишеш час след одобрението и да се подготвяш с добавките и изследванията до получаването на заповедта, и като я получиш направо да стартирате, за да не губиш време.

# 252
На мен ми бяха казали като станат 500 номера преди моя да се обадя да запазя час, но сега май номерата вървят по-бързичко.

# 253
Аз не съм била по фонда, но мисля, че можеш да си запишеш час след одобрението и да се подготвяш с добавките и изследванията до получаването на заповедта, и като я получиш направо да стартирате, за да не губиш време.
   благодаря за бързия отговор

# 254
На мен ми бяха казали като станат 500 номера преди моя да се обадя да запазя час, но сега май номерата вървят по-бързичко.
   до моя има още 1200 номера. smile3518 smile3518

Общи условия

Активация на акаунт