Ин Витро център Стефанов - тема 9

• 90 264
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте момичета, с какво бяхте стимулирани преди процедурата, на мен док ми изписа Гонал ф 2 x 87,5 на ден , ако някоя от вас е ползвала това , как и понесе?

# 436
И аз бях с Гонал, чувствах се много добре😊

# 437
С гонал - никакви проблеми. Въобще не усетих стимулацията.

# 438
Добре дошла:)
Аз също бях с Гонал и не съм имала проблеми.

# 439
И аз бях с Гонал 2х112,5 и нямах никакви проблеми

# 440
Супер! Дано и при мен няма никакви проблеми 🙂Благодаря ви много 🌺

# 441
Момичета, доктора преглежда ли бременни?

# 442
Бременна след ин витро при него или просто бременна?
Ако няма външна намеса,не мисля,че преглежда бременни,понеже все пак е репродуктивен доктор.
Виж,ако си след ин витро,знам че прави няколко прегледа след това.
Ако някоя друго момиче знае повече,нека се включи:)

# 443
  • Сливен
При нормално забременяване не преглежда,трябва да си негова пациентка,особено както е натоварен сега.
Мадлеен,до къде стигнахте?

# 444
Цитат на: HrisAni linkhttps://www.facebook.com/events/160562497974542/msg36707893 date=1525980045
Момичета, доктора преглежда ли бременни?
HriAni,преди доктора проследяваше до някъде бременността на някои свои пациентки.От около две години обаче не го прави,защото е много натоварен. Прави един два прегледа евентуално.
Да не би да има хубава новина по естествен път? Ако е така,много се радвам за теб и всичко най-добро ти пожелавам.

# 445
При нормално забременяване не преглежда,трябва да си негова пациентка,особено както е натоварен сега.
Мадлеен,до къде стигнахте?

Oesi,за сега до никъде:)
Имам един неуспешен ЗЕТ януари и ми останаха 2 замразени. Трябваше да правим пак,но ТСХ излезна 3.3 и отложихме. Като го сваля и всичко е точно,ги прибирам:)
Ти как си?

# 446
Здравейте, аз пак да попитам нещо 😕Днес бях на преглед и док ми изписа Цитротид от неделя в 16:00 часа , на рецептата пише 3 бр. , но така се бях притеснила , че не разбрах в 3 последователни дни в 16:00 часа ли , би трябвало да е така . Моля да споделите каква беше вашата схема на приемане ?

Последна редакция: пт, 11 май 2018, 16:28 от zuky

# 447
  • Димитровград
При всеки е индивидуално. По добре звънни и питай

# 448
Мен доктора ме прие за преглед естествено бременна.Даде ми възможно най-ранен час за преглед и каза да отида пак да ме види.Много се радва,че се е случило и по естествен път.

# 449
Не ме разбирайте погрешно, но защо държите той да ви прегледа?Той е репродуктивен специалист, ако нещо ви притеснява относно бременността има доста по - опитни лекари в областта на патологичната бременност, които се занимават само с това.

Общи условия

Активация на акаунт