Ин Витро център Стефанов - тема 9

• 90 254
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Z, Tani, благодаря Ви за отговора Simple Smile  Нас ни викат на 06.03. да подготвим ин витро картата и за преглед после, така че не знам какво ще следва, притеснено ми е и затова питам. Ще пускам др месец и хормони, които ми е назначил, може би и от тях зависи също, знам ли.... ММ направи спермограма, чакаме резултата др седмица.

6.03 миналата година на тази дата стартирах  и ми донесе късмет. леле колко бързо монава времето  
Пожелавам ви и на вас да ви донесе този късмет и успех
         fair wind_82, много благодаря, но аз не знам дали тогава ще стартирам, понеже февруари ще пия добавките, противозачатъчните и т.н., та, не знам какво ще ни каже докторът.... То, мисля..., тогава точно май и ще бъда в цикъл, та..съм мн объркана...

Последна редакция: нд, 28 яну 2018, 14:04 от Буба.

# 211
Ние бяхме на 25.01.2018, като от два месеца пия противозачатъчни и другите добавки, а мъжа ми Профертил! Направихме IVF картите, цитинамазка, микробиология,спермограма и хламидия на мъжа ми. На 08.02. ни викат отново за резултати както и TSH да изследвам и евентуално да определим кога можем да започнем! Въпроса ми е като до сега не съм била по дълъг протокол дали ще ми назначи доктора дълъг протокол(то май 90% всички при него са на дълъг)?

# 212
[video][/video]
Здравейте.  Сега на питам нашата заповед е от 01.08. 2017 тогава я взехме от ЦАР. На 08.12.2017 ми беше пункция та.  Не правихме свеж трансфер,а замразихме за ембрион чета.  Сега в крайна сметка ЗЕТ ще го плащаме ние или го поема фонда?

# 213
Самото замразяване до три ембриона  го поема фонда. Самото съхранение, размразяването и трансфера си го плащаме ние.

# 214
  • Сливен
Въпроса ми е като до сега не съм била по дълъг протокол дали ще ми назначи доктора дълъг протокол(то май 90% всички при него са на дълъг)?

Аз и първия опит ( в др клиника) бях по къс протокол и при опита при Стефанов пак бях по къс протокол.Но аз бях и с намален яйчников резерв което също е мн важно за вида протокол

# 215
Ясно значи си е индивидуално, а какви са ти стойностите за намален яйчников резерв? И надявам се е бил успешен този опит!

# 216
Здравейте момичета, отдавна чета, но все на намирам смелост да пиша. Искам да ви попитам, тази седмица ми беше трансфера, но след него неспира да ме боли корема. Не ме болят яйчниците, а самият корем, все едно е гастрит, а никога досега не съм имала такива болки и проблеми. Въпросът ми е някоя от вас дали е имала такива болки и най-вече какво е направила да ги облекчи?

# 217
В моите инструкции пише, че при дискомфорт в корем може да се пие парацетамол. С ношпа пробва ли?

# 218
Благодаря! Аз ношпа си пия така или иначе. Ходих до бърза помощ, че болките бяха нетърпими вече. Диагноза - възпаление и надуване на червата. Изписаха ми еспумизан и така.

# 219
Благодаря! Аз ношпа си пия така или иначе. Ходих до бърза помощ, че болките бяха нетърпими вече. Диагноза - възпаление и надуване на червата. Изписаха ми еспумизан и така.

Хета,много гадно,че така се е получило в този момент.
На Наталия звъня ли?
Дано се оправиш по-бързо!

# 220
Heta, бързо да се оправяш и да се похвалиш с положителен тест. Но за всеки случай утре звънни в клиниката да им кажеш какво са ти предписали и какво са ти казали.

# 221
Благодаря много момичета. Звънях на Наталия още в четвъртък, каза ми да спра аапирина и ако продължът болките да отида при личната да ме види. Стисках зъби до сега, ама не издържах и отидох в бърза помощ. Тъкмо сега чета, че този естрофен не е тестван за бремени, ама не се очертавали странични ефекти. Май утре ще ходя нещо друго да си купувам да пия.
Някоя от вас случайно да е пила по време на бременноста си?

# 222
Моми4ета ,здравейте ! Ако може да ми дадете информация за донорската програма на яйцеклетки . Колко са финансите ? Колко време се 4ака за донорка ? Как проти4а  самата процедура и какъв е трансфера т.е. как обикновено се практикува?

# 223
Ей... много пишете бе момичета.
Добре дошли на новите попълнения, няма нищо страшно да пишат Stuck Out Tongue Winking Eye
Феър не знаех че си с намален резерв слънце. Толкова млада а с проблем като този Heart
Далинда пита дали е успешен опита на Феър - Да. Има най-прекрасната госпожица, дар от Бога, с голямото участие на мама, тати и д-р Стефанов. Истинско слънце (когато спи предимно Stuck Out Tongue Winking Eye нали така беше Феър ).
Хета аз имах подуване на стомаха и болки ама не от червата. И чак към 3 месец спря да ме боли.

# 224
  • Сливен
Ясно значи си е индивидуално, а какви са ти стойностите за намален яйчников резерв? И надявам се е бил успешен този опит!
ох мн не помня мосля че беше 0.10
Да сега си имам една малка кукла на 29 става на 2 месеца Simple Smile
Успех

Общи условия

Активация на акаунт