Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в новата тема?
Какви са някои стратегии за подготовка за предстояща процедура?
Какви са някои от страничните ефекти на лекарствата, приемани по време на процедури?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в новата тема?
-
Какви са някои стратегии за подготовка за предстояща процедура?
-
Какви са някои от страничните ефекти на лекарствата, приемани по време на процедури?
-
Какво представлява 'кухо яйце' в контекста на бременността?
-
Какво представлява ендометриалната драскотина?
( 

Прегледа ми беше чак на 15-ти но аз веднага се изстрелях при тукашната ми АГ.Видя едно сакче но без сърдечна дейност все още-рано било.Според нея кървенето може да е от другото ембрионче...предвид високото ЧХГ което имах.Незнам много съм притеснена лежа и се моля.Увиличи ми утрогестана на 3*3 и то през устата.Не мога да ви опиша каква гадост е това/сигурно знаете де/Като се свързах с доктора от репродуктивната клиника, той каза утрогестан 3*2 през устата докато зацапвам + дуфастон 3*1 .....това не е ли много бе хора.Тукашното “АГ каза че няма нужда и от двете и по-добре да не взимам дуфастона ...да не ми обяснявала какви странични действия имал.....Ето затова не обичам да се консултирам с няколко доктора но този път беше неизбежно.Какво ще кажете вие, някой бил ли е на такава терапия?