MasterChef България сезон 4 - 1 тема ПРЕДСЕЗОННО

• 92 678
  • 712
  •   1
Отговори
# 255
Винаги съм се учудвала как мастършефовете един крем-карамел не могат да направят. Аз въобще не съм специалист в кухнята и никога не му се старая, правя го по най-обикновен начин и досега винаги ми е ставал хубав, без шупли. Е, веднъж бях направила кисел карамел, но и така ми хареса. Laughing Крем-карамелът първо, въобще не ми е за Мастършеф, защото най-вероятно всяка втора домакиня го приготвя. Ако се прави в предаването, наистина би следвало да е някакъв нов прочит. Иначе цял час за един крем-карамел... направо си беше за изгонване Валерия, макар че ми е симпатична.

От това, което видях, най не ми харесаха палачинките в пюре на единия Станислав, представям си тези отдолу какъв вкус ще имат като са престояли  няколко минути, а и на външен вид изглеждаше гадно. Самият участник също не ми е симпатичен.

Йорданка ми е на ръба, не знам още дали я харесвам или не, но чинията ѝ беше красива и предполагам вкусна. До момента симпатичен ми е геодезиста, мисля че Аспарух се казваше, както и симпатичното момче, което се занимаваше с фитнес (Николай?). Лъчезара ме дразни, имам чувството, че нарочно е влязла с умисъл да натяква историята си при всеки удобен повод, за да извлече дивиденти и нарочно го играе с ниско самочувствие. Повечето жени много начумерени и сериозни ми изглеждат, няма да е лошо да се усмихват малко повече.

# 256
Русата, която избра кафето ли е Йорданка, стана ми антипатична от пръв поглед. А и какви погледи хвърляше от балкона... Confused

# 257
  • София
Всяка домакиня прави крем карамел, но на повечето им отнема повече от час, от нулата до ваденето от формичката. Аз даже го пека само час и половина. Признавам си, че за час едва ли бих се справила особено в чужда фурна т.е. бих го опекла, но от високите градуси, за да стане по-бързо, сигурно би ми станал на шупли.

В тенджерата  беше добра идея, но защо слагаше шола и върху нея друга, да беше сложила една купичка отдолу, така водата нямаше да има накъде да обърне пълната шола.

# 258
  • Mediterraneo
Пак ще прекаляват с качването на балкона. Предаване за готвене, а повечето участници вечно висят горе и накрая стигат до финал, WTF?! Да спаси 1-2 освен себе си, ама да качва повече от половината...
Много дразнеща Йорд-ечка, много!

# 259
  • София
Пак ще прекаляват с качването на балкона. Предаване за готвене, а повечето участници вечно висят горе и накрая стигат до финал, WTF?! Да спаси 1-2 освен себе си, ама да качва повече от половината...
Много дразнеща Йорд-ечка, много!
Три месеца трябва да изкарат.

# 260
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
В предните сезони изкарваха по три месеца и без тази тъпотия с качването на балкона.  Confused

# 261
В предните сезони изкарваха по три месеца и без тази тъпотия с качването на балкона.  Confused

Май само в първия сезон го нямаше това.Във втория коментирахме Севдето че доста висеше на балкона и почваше да тресе брадата и устата в момента в които трябваше да се избират тези за спасяване.

# 262
  • Mediterraneo
Да, в първи сезон тази идиотщина я нямаше. Всички си готвеха и се състезаваха. Сега едните готвят на всяко изпитание, другите гледат отгоре. Шансовете не са равни.

# 263
Много се радвам, че почна по същество предаването.
Картината, визията на чиниите и участниците повече ми харесват от другото предаване.
За сега помня само една Йорданка и Аспарух Simple Smile Тъкмо ще ги науча и те ти финал Simple Smile

# 264
  • Mediterraneo
Има двама Станислав и двама Николай Simple Smile

# 265
Има двама Станислав и двама Николай Simple Smile
И един Кольо

# 266
Ето участниците - http://masterchef.btv.bg/uchastnitsi/, като цъкнеш на името на всеки излиза повече информация.

_Мishel_, явно темата няма да се изписва бързо, ако искаш поднови 1 стр. като сложиш информация и за участниците (като я направиш, пиши на модератор да редактира).

# 267
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Май само в първия сезон го нямаше това.Във втория коментирахме Севдето че доста висеше на балкона и почваше да тресе брадата и устата в момента в които трябваше да се избират тези за спасяване.
Така де, искам да кажа, че щом веднъж е работило добре, не виждам причина да се променя регламентът, и то към по-зле. Изключително тъпо е половината участници да изкарат предаването на балкона, гледайки останалите как готвят.

# 268
Така де, искам да кажа, че щом веднъж е работило добре, не виждам причина да се променя регламентът, и то към по-зле. Изключително тъпо е половината участници да изкарат предаването на балкона, гледайки останалите как готвят.
Съгласна съм.Някой висят постоянно горе и накаея вземат та спечелят..Еми не са имали възможност да се изложат...

# 269
  • Велико Търново
Аз проспах края снощи, имаше ли изгонен?

Общи условия

Активация на акаунт