Крем-карамелът първо, въобще не ми е за Мастършеф, защото най-вероятно всяка втора домакиня го приготвя. Ако се прави в предаването, наистина би следвало да е някакъв нов прочит. Иначе цял час за един крем-карамел... направо си беше за изгонване Валерия, макар че ми е симпатична.От това, което видях, най не ми харесаха палачинките в пюре на единия Станислав, представям си тези отдолу какъв вкус ще имат като са престояли няколко минути, а и на външен вид изглеждаше гадно. Самият участник също не ми е симпатичен.
Йорданка ми е на ръба, не знам още дали я харесвам или не, но чинията ѝ беше красива и предполагам вкусна. До момента симпатичен ми е геодезиста, мисля че Аспарух се казваше, както и симпатичното момче, което се занимаваше с фитнес (Николай?). Лъчезара ме дразни, имам чувството, че нарочно е влязла с умисъл да натяква историята си при всеки удобен повод, за да извлече дивиденти и нарочно го играе с ниско самочувствие. Повечето жени много начумерени и сериозни ми изглеждат, няма да е лошо да се усмихват малко повече.
Тъкмо ще ги науча и те ти финал