MasterChef България сезон 4 - 1 тема ПРЕДСЕЗОННО

• 91 991
  • 712
  •   1
Отговори
# 675
Щом ще има връщане на играч, то ми се иска това да бъде едно младо, пълничко момиче - Гергана мисля, че се казваше.

# 676
  • София
То от тези само Гергана може да готви. Дано тя се върне. Станислав си беше пътник още от началото, пак доста се задържа, можеше преди Снежана и Гергана да си замине, но шанс. Не мисля, че има големи шансове да се върне.

# 677
  • София
Съвсем заслужено отпадна снощи Станислав. Дано не той се върне обратно в играта, предпочитам да е или Гергана, или Снежана.
На Токев какво му стана по едно време, езикът му ли изтръпна - "ПЕЛфитероли"?  Crazy

# 678
Голямо мрънкало Станислав, Савина му виновна, че не можа да се справи....

Последна редакция: ср, 04 апр 2018, 20:34 от Lemy

# 679
Вие представяте ли си ако случайно върнат Валерия тя колко ще си повярва.Ще е в пъти по дразнеща и със самочувствие от преди.

# 680
  • София
Искрено се съмнявам, че ще успее да пребори останалите. Това, че не я изгониха по-рано, беше просто въпрос на късмет, според мен.

# 681
Аз съм за Снежана.

# 682
  • Разпиляна във въображението
Искрено се съмнявам, че ще успее да пребори останалите. Това, че не я изгониха по-рано, беше просто въпрос на късмет, според мен.

Не се знае. Когато успее да представи на шефовете крем карамела си като нищо ще отвее конкуренцията.

# 683
Не се знае. Когато успее да представи на шефовете крем карамела си като нищо ще отвее конкуренцията.

Сигурно е някакъв много специален този крем-карамел, щом се напъва толкова да го прави. Rolling Eyes

# 684
Хм, може нарочно да я върнат, за да видим най-накрая прословутия крем карамел. То толкова легенди се носят за него...  Mr. Green

# 685
  • София
Гледам, че се надявате Снежана да се върне, но тя не сред читирамата, които ще се борят. Според мен се е отказала и са върнали още едно място назад. Четиримата са Станислав, Валерия, Гергана и Миряна.

# 686
  • София
Тази Миряна изобщо не си спомням коя е. Значи от така предоставения избор предпочитам Гергана.

Да, права си. Слава Богу, че тук ключовата дума е "когато".  Laughing

# 687
  • До морето
Миряна е една дето и тя като Лъчезара е събрала мъката на целия китайски народ и изглежда така сякаш ей сега ще скочи от някой мост.

# 688
  • София
Миряна е с трансплантацията и съответно по-странен говор.  Историята ѝ е като от филмите,  сигурно има някой филм с подобен сюжет. Ако не я помните, да я припомня набързо:

Скрит текст:
Извикват нея и приятелят ѝ, с когото не са се познавали тогава, за донорска ситуация, да се присади бъбрек на един от двамата. Миряна тъкмо е разбрала, че леля ѝ може да ѝ стане донор и тя е предостъпила своя ред на момчето. Общо взето говори и затова как сега им се живее и се радват най-вече на всяка глътка и хапка (при диализа нали и вода не им дават да пия).

В предаването не ми хареса как се представи, а и не ми се видя, че е много добра с черпака, но ѝ пожелавам здраве.

Последна редакция: чт, 05 апр 2018, 18:29 от Niya-

# 689
  • София
Boho chic, Niya, благодаря!  bouquet Сетих се коя е чисто визуално, но в момента не мога да си спомня защо отпадна и как се представяше преди това, явно не ме е впечатлила особено.  Blush

Общи условия

Активация на акаунт