MasterChef България сезон 4 - 1 тема ПРЕДСЕЗОННО

• 92 334
  • 712
  •   1
Отговори
# 525
И на мене ми се струва, че се обърка къде точно го е оставил. Добре, че Михаела си е надписала купичката. Много тъпо реагира Кольо, не можа въобще да си скрие злобата. Голям мъж реве за едно желе, че и заплахи да ръси. Отвратително ми е.

Валерия пък какво се е вманиачила в тоя крем-карамел, ще рече човек, че е някакъв феноменален майсторлък да направи един крем-карамел. Излага се, а даже не се усеща. Съжалявам, че не си тръгна, сигурно и четвърти път ще го мъчи карамела.

# 526
Само се чудя на Валерия не и ли омръзна да се излага вече.Вместо да спре да прави крем карамел тя все с него се мъчи.Минава между капките,но мисля че скоро ще си тръгне

# 527
# 528
Не знам кой е излъгал Валерия, че умее да прави десерти. Исках тя да си замине!

Жал ме е за Снежана, харесвах я. Всъщност никой от 3та не исках да си тръгне, но късмет.

# 529
И мен Валерия почва сериозно да ме дразни с цялостното си поведение, не само с крем-карамела, а в началото ми беше симпатична.

Махмуд и Кольо също започват да ме дразнят с поведението си и реакциите си, а в началото ги харесвах. Махмуд с цялата тази енергия и емоционалност... вече ми идва прекалено и дори преиграно, особено като гледах промото, а и чинията му, с това слънце, беше грозна, поне за мен. Кольо с това мрънкане и обвиняване на другите без да е сигурен...

Снежана ми беше симпатична, но сбърка с тази сурова риба, която не опита, макар че на Кольо двата картофа въобще не ме впечатлиха.

И накрая, шеф-сладкарят ми беше много забавен на моменти, особено с въздушните целувки като си тръгваше. Satisfied

# 530

Много ти благодаря за качването на предаването, ти си ми единственият източник.

# 531
  • София
Махмуд ме кефи мен, по детски ми е симпатичен.

Най-анти ми е Валерия, не знам какъв модел е, но ми е много далеч от представите за красота. Тъпото ѝ безпочвено самочувствие също не ѝ е в плюс.

Аспарух е типичният аутсайдер, но ми е симпатичен със своята странност.

# 532
  • На брега на морето
Ох, Валерия. Надали има някой, който да я харесва. То такова самочувствие без грам покритие мисля, че никой друг не притежава. Щеше да е по-интересно как щеше да се справи без записки.

И какво се правят всичките на ощипана госпожици, когато Махмуд избира кой да готви и кой да се качва на балкона. Всеки приема избора твърде лично. Нали ако те са на негово място също ще трябва да избират.

Кольо доста ме подразни. Голямо мрънкане. Разбира се, че не е приятно това, което му се случи, но чак пък и сълзи.

# 533
  • Велико Търново
Махмуд ме кефи мен, по детски ми е симпатичен.

Най-анти ми е Валерия, не знам какъв модел е, но ми е много далеч от представите за красота. Тъпото ѝ безпочвено самочувствие също не ѝ е в плюс.

Аспарух е типичният аутсайдер, но ми е симпатичен със своята странност.

И аз съм от гледащите Мастършеф и не особен привърженик на Хелс Китчън, и съм на абсолютно същото мнение като Smile  Peace Всеки път ме дразни Валерия с това "при първия удобен случай, ще му го върна тъпкано" - като че ли все трябва да я щадят, ами игра е това, кой когото си реши него ще избира. Ако беше спечелила кутията тя, щеше да има избор, като не може да влезе в топ 3..
Засега нямам изявен любимец, като понамалеят, ще видим Wink

# 534
В този сезон мъжете изпъкват повече от жените,но все още си нямам фаворит

# 535
На Махмуд чинията беше ужасна, все едно някой е върнал изяденото  Sick

# 536

А иначе голямо рисуване падна. Laughing

# 537
Вече втора седмица очаквам да гледам интервю с отпадналия в Преди обед и няма.Спряха ли да давам отпадналите?

# 538

А иначе голямо рисуване падна. Laughing

Беше точно като малко дете.

Искам Валерия да си ходи Scream

# 539
Аз също гледам Master Chef. Нямам фаворит за сега. Ядосвам се, че Валерия за пореден път се спаси между капките. Отдавна не й е там мястото, а и като цяло не мисля, че въобще трябваше да мине подбора.

Общи условия

Активация на акаунт