Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 4 (04.12 - 10.12)

• 147 895
  • 2 351
  •   1
Отговори
# 1 590
Имам тука една минерална вода бутилирана ... гледам я и се чудя да я пия ли, да си я изливам ли ....

# 1 591
Имам тука една минерална вода бутилирана ... гледам я и се чудя да я пия ли, да си я изливам ли ....
Говори Марги Хранова - водата е за готвене ! Tired Face

Този Джино- национален герой сега , заради простотия.
Така започват легендите.
Аз не се питам защо той е в България , вече две години. Произходът му си е български , понагледал се на свят , понадвил си на "масрафа" и хоп- тук , по чалготеките , джентълменски.
Напълно ми отговаря на поговорката , че по-добре пръв на село , отколкото последен в града. Манталитет , ко да го правим. И на мен сега някой да ми кара тировете по Софето , ще си купя един ХоРеМаг на село и ще си кюФтя доволно.

Последна редакция: пт, 08 дек 2017, 17:42 от tays

# 1 592
Първо за Луна-много ми се иска тези,които я защитавате и според вас е невинна,да ви затворят с нея не за месец,за седмица да е. Да видим как адекватно ще се “справите” с нея. 🙄 Тя е луда! Но щом е така,не би трябвало да е там,а в специализирано лечебно заведение. Не виждам за какво обвинявате другите,че не се били справили с нея още в началото. Аз си признавам,че нямаше да я изтърпя и щях да я направя още по-луда и сама щеше да си търгне. Но опазил Бог да съм в такава ситуация. Какво лошо й беше направила Дебора лично на нея,че я нападна? Какво й бяха направили всички,че се заяде с тях? Кой първи започнал,кой втори... Защо никой не се държа така с Мариела,въпреки че и нея не я харесваха?! А дори и с баба Люси?!! Защото те имат някакви граници до къде могат да си разиграят измислените роли. А Лухчето просто няма този капацитет,за който претендира и се изложи тотално.

За Джино ще ми е интересно продължението,защото има гнилоч як при него.

# 1 593
Какво ли ще говорят феновете със Светлето. ..Само подбрани хвалебствия ще чуем.Heart Eyes

# 1 594
  • Испания
Говори Марги Хранова - водата е за готвене ! Tired Face

Най-вече наченатата такава.

# 1 595
  • Варна/Лондон
Обаче Светла тъпото как налиташе и тя да се бие Laughing
И от зор налетя на статива. Laughing

# 1 596
Обаче Светла тъпото как налиташе и тя да се бие Laughing
И от зор налетя на статива. Laughing
Представям си колко му е набрала.

# 1 597
И как и превеждаха. Ох , трябва пак да гледам епизода , не зная излъчиха ли умната и физиономия , докато вървеше английското слово от изповедалнята.

# 1 598
От промото добре ли чух, ДЖИНО да казва шпо тел. на някого "завиждате ми вие не може да ми стъпите на малкото пръстче"

Напомня ми на една от бб фемили русенско семейство жената турбо фолк викаше " ни мож, ми са намаз,а ей тука, на кутрето"

# 1 599
  • София
Айде един детектор да им пуснат да видим кой крал, кой бил.  Laughing

Гледам одеве Антон Стефанов се жалвал, че приятел на Миглена Ангелова го заплашвал и щял да подава жалба.  Simple Smile То да не си коментатор в днешно време, доста опасна професия се оказа.  Laughing

# 1 600
  • Пловдив
Не съм фен на Луна, но подивявам, като видя разярено стадо как умишлено провокира човек, за да го нападне след това и да го изкара виновен.
Да, Луна ги дразни! Съжалявам тази жена, която живее в своя измислен свят, само и само за да не се сблъска с грозната действителност и  да не рухне.
Обаче я да си кажем с ръка на сърцето:  Само тя ли е злодейката????
Ако я нямаше Луна, на нейното място нямаше ли да бъде Захажаева?

Ами Светлето? - Този безхарактерен паразит, който живее "залепен" за силните на деня. Веднъж лисна чаша с вода върху Луна/без последната по никакъв начин да я е провокирала лично/. Последния път я нападна и в гръб/отново без да бъде провокирана/. Я сега се замислете: Ако вие се скарате с някого и "Светлето"(човек, който не е участник в спора) ви лисне публично чаша вода в лицето, КАК ще реагирате?! Един от проблемите на човечеството като цяло са прекалено многото "Светлета", които за да се харесат на хората са готови да отрепят някого.

Ами "ФЪНКИ" - Не знам защо толкова го харесват хората?! Та той съсипа живота на цялото семейство на Къци/никога не съм го харесвала и него/ от предишен сезон на Биг Брадър. Жена му /на Къци/ плакала на глас, заради униженията на който е подложен от Фънки - този кавалер. Да не говорим, че аз лично в 1 друг музикален формат с Иван и Андрей го видях как изгони 1 младо момиче от прослушване, без дори да го чуе как пее, ЗАЩОТО............. му били кафяви ботушите. Само не разбрах как кафявите ботушки на детето влиаят върху пеенето му?! И другите от журито си замълчаха!!! Никой не помисли, че родителите на момичето/14-16 годишно/ може и да нямат толкова пари да му купят.......

Динко - излъга най-безсрамно в началото на формата и изобщо не му пукаше, че го хванаха. Защо сега да е различно?! 1 момиче много добре каза за него: "Името ти е ПРОСТАК, фамилията - СЕЛЯНДУР. Ако ти си олицетворението на българския мъж, предпочитам да стана лесбийка."/цитирам по памет/. Гадно ми е, че влиза и буквално взема храната на жената, без дори да я помоли за това.
Изобщо не ми трябваше никаква Дейна да ми казва, че Динко лъже. Това беше логично!
1) Ако Джино беше пребил Дейна на публично място в дискотека в САЩ, щеше веднага бъде "окошарен". А после при развода Дейна щеше да "му съдере кожата" с пари, повярвайте! Не той на нея, а тя на него...
2) След като излъга Динко целия се зачерви...
3) Джино - "побойника" беше единственият, който се опита да предотврати боя между Захажаева и Луна, заставайки между тях и заради това си го отнесе. Издържа геройски два сезона на провокациите на Луна, не само без да я удари, а дори и без да я провокира или пък да се върже на провокациите и. И този ми бил побойник!  Joy
Така ли ми се стори или видях как Захажаева изрита Луна в корема?

Последна редакция: пт, 08 дек 2017, 15:20 от sylya

# 1 601
Аз на Тъпото пробвах да изгледам клипчето, дето се хвали от какво интелигентно семейство произлиза, но нищо не й разбирах и се отказах. То това ни приема,  ни предава.

# 1 602
  • София
Някой днес гледа ли На кафе. Луна е гостувала. Нещо интересно да е казала? Може и да сте го коентирали.....

# 1 603
Луна и интересно?  Шегуваш се, нали?

# 1 604
  • Испания
И как и превеждаха. Ох , трябва пак да гледам епизода , не зная излъчиха ли умната и физиономия , докато вървеше английското слово от изповедалнята.

Да. Въртеше очи и глава.

Както и Динко, между другото, когато Джино говореше с Дейна.

Общи условия

Активация на акаунт