Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 4 (04.12 - 10.12)

• 148 471
  • 2 351
  •   1
Отговори
# 1 890
Сестрата на Динко се е заела здраво да го направи победител. Чак и хора намерила да  оплюват Джино в ефир. Динко наистина ли си вярва, че един дребен селски тарикат и побойник като него може да спечели симпатиите на хората?

Беше дребен до вчера. Славата му дойде в повече, той затова се притесни, че сега  "цяла България" ще го знае като лъжец. А, и Чикаго. Издигна се момчето.

# 1 891
Опитаха се да сринат Джино...Защо режисьорите и сценаристите от ББ си мислят, че зрителите пасат трева и вярват на такива постановки? Алоууу, хайде малко повече уважение към зрителите ви!

# 1 892
# 1 893
Простотията на ББ вече взе връх. Не че Джино ме е любимец ама останалите са гола вода. Наистина май подготвят Коцето за победител. Ама каква любима звезда като той не пуска чашката. За Фънки нямам думи, той ми е противен още от миналото си участие. За простата Динко дори няма да губя време да го описвам.
Супер нелепо беше с тези телефонни разговори. То така се вадят 20 бона и се дават на някой. А и наистина май се забравя за часовата разлика. То някой ще става посреднощ да звъни и да си търси парите. Да бе да.

# 1 894
Замислям се дали да не замина за Чикаго, след като Джино го няма, кой ще събира парите там, да взема да го заместя.

Стига дееее! Аз първа казах, че отивам. Виж колко са богати хората там, 20 000-100 000$-нищо не са за тях. Ей така си ги раздават.

# 1 895
  • Испания
Опитаха се да сринат Джино...Защо режисьорите и сценаристите от ББ си мислят, че зрителите пасат трева и вярват на такива постановки? Алоууу, хайде малко повече уважение към зрителите ви!

Аааааааа, има и любители на шумата. Недей така да обезсърчаваш режисьорите, сценаристите и продуцентите! 

# 1 896
Все си мисля, че на финала може и да има още някаква развръзка по случая. Съмнява ме да оставят нещата точно така. Неслучайно не излъчиха разговора на Джино с ББ. Оставиха да го дъвчат в понеделник. Интересно ми е Джино какво е говорил с брадъра. Момчето чак се сви на леглото и се разплака почти. Ужасно е да се изгаврят така с теб. Каквато и да е истината, не е редно в национален ефир да се клевети така човек.
Пък това, че някой може да предпочита Динко пред Джино дори не е за коментар. Моля се животът да не ме среща с такива примати.

# 1 897
Много разчитаха Дейна да каже нещо лошо за Джино, но след като тя не го направи, а дори каза, че го обича, изнамериха някакви хорица, които давали пари на момчето, и то не какви да е, а хиляди долари...

# 1 898
Сега ме осени една идея JoyДа не ,Господин да е свалял нещо таз Дейна и тя да го е изрязала , споменавайки нещо от сорта ,че няма как точно такъв тъпон като него да замени Джино . И този комплексар да не може да преживее този факт /  че има и по готини от него / .Та за това да мрази Джино толкова и да иска да го съсипе ,та чак в предаването да влезе заради това  newsm78

# 1 899
  • София
Защо режисьорите и сценаристите от ББ си мислят, че зрителите пасат трева и вярват на такива постановки? Алоууу, хайде малко повече уважение към зрителите ви!

Именно!

# 1 900
  • Пловдив
Аз мисля, че Захажаева трябва да победи.
Да е в тон със сезона победителят.
Простащина, простотия и ненормалност.
Луна я махнаха, така че само мама Люси остава.
Ако не може да не се излъчва победител, да е тя.

# 1 901
Никой не пасе трева. Още снощи стана ясно, че Динко казва истината, а Джино лъже. Не съм разбрала, че Джино е катастрофирал в Америка. Сигурно нарочно е сякъл пътя на американката, половин милион са добри пари. Защо да ходи да иска от този и онзи, като всички го знаят и няма да му дадат. Измислил е начин човекът hahaha И тук го има този номер, циганетата да се мятат по колите.

# 1 902
  • Ню Йорк
.

# 1 903
  • Ню Йорк
Значи сестрата на Динко им обещава част от наградата, ако лъжат за Джино, а ако не се навият ги заплашва  ooooh!  Това само българи могат да го измислят.

А сега да ви кажа една тайна : в Щатите пари на заем никой не дава, там има банки, има карти и т.н.

Скрит текст:
Никой не пасе трева. Още снощи стана ясно, че Динко казва истината, а Джино лъже. Не съм разбрала, че Джино е катастрофирал в Америка. Сигурно нарочно е сякъл пътя на американката, половин милион са добри пари. Защо да ходи да иска от този и онзи, като всички го знаят и няма да му дадат. Измислил е начин човекът hahaha И тук го има този номер, циганетата да се мятат по колите.

Ма тя сестричката била сред нас Wink

# 1 904
уау, тя шеф на филиал на фолксваген! Баси как си ги съчиняват! Представям си я, тъкмо на шеф на филиал на Фолксваген прилича!

Може и Тойота да е... Grinning
http://kliuki.ws/deina-biankalana-vse-oste-sapruga-na-djino-novi-razkritiya/

Общи условия

Активация на акаунт