Фермата 3 - 2017 г. - Тема 13 (04.12. - 10.12.)

• 72 353
  • 806
  •   1
Отговори
# 510
Събота е свободен ден, но понякога надниквам и виждам, че който не се е изказал през седмицата си расъждава на глас  Smile  да смИ живи и здрави, ще наваксаме   Smile
Mesmunda, може правилно да си чула за Елена, защото още преди да я определят за ратай и дуелист, Вили си знаеше. На ратайския бряг Яни мелеше брашно, а Елена и Вили тренираха и явно обсъждаха Марина като съперник. Яни каза нещо , че М е мощна като бивол и се случи тя да мине оттам с бавна стъпка и тежък поглед .Запомних го защото ми стана смешно съвпадението. Тя ще е Избраника, във въздуха от седмици се носи мириса на победата (или заблудата) на Вили.
avi10, простее Вили когато се кара с някой ,беден речник . Това,че скочи на Ивона,Божидара и Алек, аз  не го виждам като злоба. Защитаваше себе си, защитаваше А, който мислеше за приятел.Злоба е предложението на Алек да изпързалят Коко да използва амулета като го бъзнат на мъжкарство. Злоба са непрекъснатите подмятания на А, че Вили не е приятелка на Вал. Това,че си повишил тон и малко по-рязко си се защитил не го намирам за злоба, но хората сме различни и чувстваме различно.
Под внушения имах предвид целия епизод против Вили преди време. Не е масово харесвана, дори тук в темата много мнения за нея се пречупиха. Затова смятам, че е в развитие , започна като кифла мъкнеща се с футболиста и изгората му, отдели се и оформи свой облик, направи приятелски съюз с Яни , държа се приятелски дори с Дарина, труди се ..... Докато Елена се срина , а Вал не помръдна и не се отдели като самостоятелен образ, Вили някак успя.

Последна редакция: чт, 07 дек 2017, 15:12 от Tary

# 511
Скрит текст:
Относно избора на Виолета - снощи ми се стори в един от разговорите ѝ с Калоян, че тя спомена името на Елена като евентуален съперник и не помня точно какво обясняваше, защото и Никулден си искаше своето, но говореше нещо от сорта, че трябва да е много силна. Може би не съм разбрала добре, но се изненадах тогава, защото откакто стана ясно, че ще е ратай и дуелист, въобще не съм се съмнявала, че Маринка ще ѝ партнира в битките.

И аз мисля, че може да е Елена вторият дуелист. В промото на масата освен Виолета и Калоян липсва и Елена.
Ако вече е избрала Елена (или която и да е), Калоян трябва да се е върнал на основния бряг. Та не вярвам това да значи отсъствието им на масата. Simple Smile
Но, нищо се не знае, ще видим. Simple Smile Аз си мисля, че на Марина ще се падне честта да ходи на дуел. Simple Smile

# 512
А вчера когато участниците правиха анонс за днес пак дадоха тази част в която Вили е там да избере втори дуелист и дадоха Елена седнала, а Марина и Вал прави. Така че ако съм видяла правилно няма да е Елена. Въпреки че в промото за довечера не се вижда Елена си мисля че просто са го отрязали.

# 513
Аз съм сигурна, че Калоян обича баба си и дядо си много по-силно и истински, отколкото Алек обича Бентлито. Но някакси някои хора нямат нищо против Алек да им надува главите с тъпата си любовна драма, а имат против да слушат приказките на Калоян. Колкото повече гледам и чета, толкова по-тъпа се чувствам. Явно нищо не разбирам от живота, вселената и всичко останало Simple Smile
Елена си подсигури неотиването на дуел, мисля аз, помагайки на Вили със съвети за двубоите. Не мисля, че Виолета ще и отвърне с лошо и ще я избере.

# 514
Скрит текст:
Аз съм сигурна, че Калоян обича баба си и дядо си много по-силно и истински, отколкото Алек обича Бентлито. Но някакси някои хора нямат нищо против Алек да им надува главите с тъпата си любовна драма, а имат против да слушат приказките на Калоян. Колкото повече гледам и чета, толкова по-тъпа се чувствам. Явно нищо не разбирам от живота, вселената и всичко останало Simple Smile
Елена си подсигури неотиването на дуел, мисля аз, помагайки на Вили със съвети за двубоите. Не мисля, че Виолета ще и отвърне с лошо и ще я избере.
И аз така мисля.  Peace

А за Живота, Вселената и всичко останало - 42, знаеш, как!  Hug  bouquet  Heart Eyes

# 515
  • Sofia
Tary,да,имаше такъв момент с настройване срещу Виолета.Мисля,че даже писах тогава,че е абсолютно тенденциозно според мен,въпреки нехаресването ми към нея.Истината е,че е трудно да прецениш какъв точно е някой само от това,което се излъчва,без да го познаваш истински.Аз затова приемам и чуждото мнение и съм склонна да мисля,че може би истината е някъде посредата.А това,че сме различни и усещаме по различен начин,е така.Но пък е хубаво,според мен. Hug

Последна редакция: пт, 08 дек 2017, 04:54 от avi10

# 516
  • Mediterraneo
Не искам Валерия на финал! Калоян, Яни и Виолета или Елена, за последните две не мога да реша със сигурност.

# 517
Кога и на кого е давал дума за нещо Калоян, че да не си е държал на думата?  Mr. Green
За съжаление Гечо, Алек и Станко все пак успяха да промият мозъците на много зрители. Повториха една лъжа 30 пъти и тя стана истина. Калоян никога не е обещавал на никой, че няма да прави мъжки дуели. Не е длъжен да пази мъжете в играта само защото и той е мъж. Това са такива глупости. Коко на няколко пъти подкани Алек да каже пред всички какво уж е обещал, но онзи винаги се измъква с някаква тъпа реплика като "абе изобщо не искам да се занимавам с теб". Толкова си може защото няма какво друго да каже.

# 518
Точно това имах предвид.  Peace

# 519
Точно това имах предвид.  Peace
   Аз разбрах.

# 520
Аз се надявам Виолета да не е избрала Елена за съперник, защото Марина е по-важна за отстраняване и според мен е по-лесна за преодоляване физически. Уф, тя говореше накрая и това, че си е избрала много силен съперник, дано не е имала предвид Елена или Валерия. Не знам какво ще правя, ако в неделя си остана без поредния фаворит в случай, че Виолета падне. Аман вече...

# 521
Марулета,  Peace  Hug Не съм се и съмнявала.

Mesmunda, спокойно, де, Вили е жеУезна, Ленчето ѝ показа как да бута по-тежък противник. Марина ще избере. Нема страшно, ще им дадат да режат с трион, а там видяхме, че Марина не е силна. Mr. Green А още по-добре да им дадат да висят на греда, откога гадната ми душа чака това, ама нямаа... Twisted Evil  Joy Нема да се пуашиш, Вили е яка, пъргава и спортна, не че подценявам Марина, де. Simple Smile

Последна редакция: чт, 07 дек 2017, 18:38 от Ензим

# 522
  • София
Уф, тя говореше накрая и това, че си е избрала много силен съперник, дано не е имала предвид Елена или Валерия. 
Споко, и за Марина се носят легенди, че е силна.  Mr. Green

# 523

Mesmunda, спокойно, де, Вили е жеУезна, Ленчето ѝ показа как да бута по-тежък противник. Нема страшно, ще им дадат да режат с трион, а там видяхме, че Марина не е силна. Mr. Green А още по-добре да им дадат да висят на греда, откога гадната ми душа чака това, ама нямаа... Twisted Evil  Joy Нема да се пуашиш, Вили е яка, пъргава и спортна, не че подценявам Марина, де. Simple Smile
Laughing Laughing thumbsup
Твърдо съм за трион и греда Mr. Green, особено за висене от греда, защото Марина ще води с едни гърди по отношение на гравитацията...малий, колко съм гадна и аз. Embarassed
Уф, тя говореше накрая и това, че си е избрала много силен съперник, дано не е имала предвид Елена или Валерия. 
Споко, и за Марина се носят легенди, че е силна.  Mr. Green
Mr. Green Баш легенди ми изглеждат и на мен, ама този сезон всички жени показаха някакви неподозирани възможности на арената, а Марина по принцип си се правеше на умряла лисица, та ще видим..

# 524
  • София
Не я харесвам Елена, не я искам на финала.

Общи условия

Активация на акаунт