Фермата 3 - 2017 г. - Тема 13 (04.12. - 10.12.)

• 72 332
  • 806
  •   1
Отговори
# 555
Никакви изненади днес - нищо не знаеха по история, и то за Левски... ooooh!
 А Алек нещо много знаеше миналата седмица, сега какво му стана на това момче, че пак не знае.  Cry
И при избора на втори дуелист нямаше изненади, не че съм очаквала.
Яни ще става премиер-мъченик, Валерия ще воджи врьемиту, иджиално.  hahaha
Кой от мъжете се оказа най-добър певец, не дадоха ли, аз ли изпуснах?  hahaha Щото всичките едни певци, уникални. Heart Eyes Яни си го знаем - "Си, сеньооор" , ама и другите си ги бива.

# 556
Алек сигурно се чувства като пълен глупак сега.
А била му като прочетена книга Вилито. Затова ли вчера си гризеше ноктите, че ще избере Валерия?
Тя може да е прочетена книга, ма сигурно някой друг я е чел Grinning

# 557
Алек сигурно се чувства като пълен глупак сега.
А била му като прочетена книга Вилито. Затова ли вчера си гризеше ноктите, че ще избере Валерия?
Тя може да е прочетена книга, ма сигурно някой друг я е чел Grinning
Истинският мъж, демек като Алек, книги не чете! Joy
Много се изложиха... На Левски биографията му трябва да се знае от-до. Яни, като го изберат за министър, да го наложи като закон! Grinning

# 558
Прогнозата ми за агитките в неделя:

Виолета - Калояни, Валерия, Елена
Марина - Станко и Алек

Последните епизоди бяха спокойни и лежерни. Няма го екшъна от миналата седмица Smile

# 559
Станко пак ще е неутрален мисля аз

# 560
  • София
Направо им завидях за книгата. Знаете ли, че струва 30 лв? Сигурно само Яни и Калоян ще я прочетат. А колко хора ще я искат, а няма да могат да отделят пари за нея? Направо чиста загуба си е този подарък за някои хора ooooh!, особено за мъжкарите Crossing Arms

# 561
Прогнозата ми за агитките в неделя:

Виолета - Калояни, Валерия, Елена
Марина - Станко и Алек

Последните епизоди бяха спокойни и лежерни. Няма го екшъна от миналата седмица Smile
Алек като нищо може да покрепя Вили, че да не се отделя от любимата си Joy

# 562
Впечатли ме отношението на Коко, Яни, Станко при избора на Вили. Станко през цялото време се подиграваше : "надрусана ли е, какво е пила...", Коко каза : "надъхва се",а Яни е убеден,че Вили ще бие М.
Искам Я и К на финал и заради уважителното им отношение към жените, приятели са с повечето от тях, подминават присмеха на "мъжкарите"..... Нека А и С отпаднат както гуруто им Гечо, за да се види, че един мъж има успех само ако зад него стои жена ! Smile Не съм някоя смахната феминистка , но този сезон до гуша ми дойде от празноглавите мъжкари , но иначе патриотични....Станко големио патриот не ще да напуска Бг, ама нищо не знае за историята и, че не ще и да учи. Какво наистина стана с Алек ? Толкова силен на предишния урок, а сега ....бляк. Не ми казвайте, сама се сетих - за да има "първа среща " три дена са му наливали отговорите в главата.
Най-после Елена доближи кучето. Снимка за последно, не я видяхме да го разхожда, да играе с него или да го храни.....емоционален инвалид е Ленчето, вервайте ми. Виждала съм кучелюбите , не се сдържат като видят някой косматко, почва се "как си маминко.......'гушкане , а не позиране.
Уф, добре, че приключиха с обора. Вида на мръсните крави ме пУтриса всеки път, замалко да спра млякото от погнуса и жал. Що не ни заведат във фермата на Бети, нейните животни толкова ли са мърляви ?

# 563
Кой от мъжете се оказа най-добър певец, не дадоха ли, аз ли изпуснах?  hahaha Щото всичките едни певци, уникални. Heart Eyes Яни си го знаем - "Си, сеньооор" , ама и другите си ги бива.
Коко! Heart Eyes Получи целувка от Елена. Kissing Heart Според мен той най-много бучЕше, ама айде. Wink

Мен нещо ме спира да се зарадвам на Виолета докрай. Виждам положителните ѝ качества, виждам я, че кипи от енергия, но някак не ми се "отваря сърцето" за нея. Имам чувството, че трудно бих се заговорила с нея навън. Представям си я като онези, които все раздават правосъдие на детската площадка и се чува само техния глас. Нито тя, нито Марина са ми фаворити.

Разсмя ме Станислав като се чудеше защо жените все се обясняват. Grinning

# 564
  • Разпиляна във въображението
То защото Алек не се обяснява Laughing

# 565
То защото Алек не се обяснява Laughing
Еми то и той е в отбора на жените.
Не случайно във фейса го кръстха Сашка.

# 566
Промото за довечера.
Вили казва, че на Гечо и Станислав битките били по-леки.  Shocked Марина ѝ отговаря - "Те са жени, бе човек."  Joy  Joy

# 567
Ей, да не говорите така за най-големия "мъжкар" във Фермата, че ако ви чуе, ей сега ще си хвърли шапката и ще натроши чиниЙте. Satisfied Аааа, внучки с внучки такива! JoyJoyJoy

# 568
Мисля си, да не би Алек да е имал предвид "чинийките", а ние да не сме го разбрали правилно GrinningGrinningGrinning

# 569

Тц, даже е с две Й, чинЙЙте пише.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт