Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 24

• 62 208
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
Хавлията беше смешна, но с това „бау”, с което се появи, беше много забавно Grinning
Много ми хареса как тя тръгна към него, той протегна ръце с надежда и просто увиснаха,когато си взе багажа и си тръгна.
Между другото, също много ми хареса как и двамата веднага вкараха служебните дистанцирани гласове.

# 721
  • Ню Йорк
Зорница остана обидена, че Банков не и се е доверил напълно и до момента. Скандал, викове и тръшкане нямаше да подхожда на ситуацията. Ще се върне при него, няма къде да ходи Wink

Ах, че ми е противен тоя Васко, натопи Йосиф, отново открадна и никой не го подозира.

# 722
Аз уж гледах последните епизоди, но днес като казаха, че Йосиф се пропил след като Васко го разобличил, и даже трябвало да се радва, че с Ненева не го били осъдили, се запитах дали не пропускам нещо.

# 723
  • София
Сега вероятно пък ще има “връщане назад във времето”, за да ни разяснят нещата Simple Smile

# 724
Сега вероятно пък ще има “връщане назад във времето”, за да ни разяснят нещата Simple Smile
Силно се надявам да има ретроспекция, защото се чувствам ограбена в момента Grinning Не може цял сезон да чакаш нещо да се случи и накрая да прескочиш директно на проблемите. С връщане назад могат да ни разкажат какво е станало през това време.

# 725
Йосиф каза на Магда, че той е върнал парите на Ненева (които си бяха негови) и тя го набеди, че ги е откраднал той, а Васко бил постъпил добродушно като искал да даде от себе си, а всъщност той се опита да върне откраднатите пари.

# 726
От днес съм впечатлена само от това ,че за един следобяд са изписани 6-7 страници в темата 🤗

# 727
  • София
Само на мен ли ми се струва идиотско при жива дъщеря, при това лекар, бившият ти мъж да го играе болногледачка? Иначе нищо изненадващо в епизода, тъпо беше набеждаването на Йосиф за крадец. И ако е така, пък и се е пропил, защо още работи в болницата?

# 728
За тези всекидневни рози на Васко ще са му нужни още доста пари и се надявам да успеят да го хванат при някой от следващите му опити. Засега май наистина на Зорница няма да й е до това да си брои левчетата в портфейла.
Ели-фен, това е вид радост, че не ни натовариха с нови тежки драми, а дори и да имаше проблеми те бяха представени доста по-коледно.

# 729
Да, аз се сещам, че той опита да говори с Жекова, но тя го отпрати с недоверие. Пък в следващият епизод, 4 месеца по-късно, той вече чак се пропил заради това. Останах с впечатление, че едва ли не цялата болница го е линчувала, а не както в действителност се случи.

А Калин и Наталия ще се женят (не пак, а отново, както се казва), това ще съобщават на маминка.
А това с детенцето, че ще се роди с увреждания, ваше предположение ли е или са намекнали нещо?

Колкото до Захариеви - не виждам голяма драма в това бившият да помага, особено при такова тежко положение и че е лекар. Но в случая май тяхната работа отива към прекалена помощ, за сметка на настоящата жена, което вече не е редно.

# 730
  • София
На мен ми е най-любопитно как са спасили Вяра. И кой. По всяка вероятност е Ася, но знае ли се.
Този опит за самоубийство очевидно я промени и допускам, че Тасев може пак да се заинтересува от нея. Но пък тя ми се вижда толкова отнесена някак си, че като нищо ще се "разклати" пак от нещо и ще вземе наистина да си реже вените този път.

# 731
Да, Ася я е спасила. Тя, Добрева, още в началото на монолога си в моргата каза, че се проваляла във всичко, дори и  в опита си за самоубийство. Все ще се намери някой да разбие вратата навреме.

# 732
  • София
Офф, абе не знам аз, ама кой нормален човек си държи документи в кухненския шкаф до захарта. Примерно...  ooooh!
Иначе мен това прескачане напред във времето не ме подразни. Не е зле така. Монолога на Вяра и играта и в конкретния епизод бе добра.

Последна редакция: ср, 13 дек 2017, 00:33 от Diavolo

# 733
Банков и Зорница бяха толкова  щастливи и любовно настроени Kissing Heart ....определено не очакваха подобно развитие на вечерта.
Галя, нея човек жива да я ожали, горката беше подготвила вечерта и накрая пак на сухо Smile .....чудя се, дали сухият период продължава от преди 4 месеца или все пак е бил прекратен по някое време.

# 734
Много сте подредени Grinning
Аз слагам какво ли не къде ли не. А и като го знаем какъв е Банков, едва ли и захар има. По-странно за мен е, че тя за първи път рови из шкафовете днес, когато реши да се пренесе.

Общи условия

Активация на акаунт