Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 24

• 61 984
  • 741
  •   1
Отговори
# 735
  • Бургас
Как стана тази работа с Добрева? newsm78 Имам чувството, че съм пропуснала един епизод Crazy

П.П. Минали 4 месеца
Toчно, чак се замислих да не би да съм го гледала, но пак да не съм го запомнила  hahaha Joy
Тъпо ми беше на мен и някак "скалъпено". Можеше да се направи много по-ясен и добър преход между предния епизод и този. Аха, аха да ми хареса филма и да мога да кажа предимно хубави неща и ме оставят с усещането за зле изсмукана от пръстите сапунка.  Mr. Green

# 736
По-странно за мен е, че тя за първи път рови из шкафовете днес, когато реши да се пренесе.
За мен никак не е странно. Първите 3-4 месеца от повечето нови връзки си минават съвсем неусетно. Освен това тя досега е била само на гости в този дом по за малко и не се е очаквало да прави каквото и да било друго, още по-малко да се рови из шкафовете когато е имала далеч по-интересни занимания. А той понеже си живее сам и не е очаквал някой да му рови из нещата нищо и не е крил. За мен това беше неизбежно да се случи и то се случи дори по-рано от очакванията ми.

Галя, нея човек жива да я ожали, горката беше подготвила вечерта и накрая пак на сухо Smile .....чудя се, дали сухият период продължава от преди 4 месеца или все пак е бил прекратен по някое време.
Галя наистина е за съжаление и най-вероятно през цялото време е била така. Отчаяна ми изглежда, а това че Петър е решил да се посвети в грижите почти изцяло на Виолета съвсем не й дава никаква надежда скоро нещо да се промени.

Последна редакция: ср, 13 дек 2017, 02:17 от Анонимен

# 737
Аз останах с впечатлението, че те и досега са си живели на практика заедно - тя минава през вкъщи, взима си дрехи, всяка вечер остава при него...колкото и интересни занимания да имат, все едно кафе ще направи Grinning Но няма значение, де, мен не ме подразни начина, по който тя разбра, човек като живее сам, си слага нещата където му падне, не придиря толкова. Чел ги на кухненската маса, шитнал ги там. Simple Smile

Гледайки Захариеви и Галя снощи, си мислех за това как когато двама души минат заедно по-голямата част от живота си, очевидно още от млади, накрая помежду им остава една близост, която младата нова любов така и не може да създаде...интересно какво ще стане с Галя, дали просто ще изтърпи целият процес на грижи за Виолета...

# 738
И преди писах, че при Галя и Петър е очевадно, че ни подготвят за някаква промяна. Колкото и Галя да е разбираща и толерантна към всичко случващо се тя е пряко потърпевша от непълноценния живот който води. По всякакви начини пряко и косвено ни показаха, че в нея се трупа недоволство, което е само въпрос на време и подходящи обстоятелства за да се прояви.

# 739
Така е, да. А и Петър по никакъв начин не се грижи за нея. Нито емоционално, нито й е подкрепа...през цялото време тя се върти около него и чака да получи нещо...

# 740
За тези всекидневни рози на Васко ще са му нужни още доста пари и се надявам да успеят да го хванат при някой от следващите му опити. Засега май наистина на Зорница няма да й е до това да си брои левчетата в портфейла.
Ели-фен, това е вид радост, че не ни натовариха с нови тежки драми, а дори и да имаше проблеми те бяха представени доста по-коледно.
Защо решихте, че ги купуяа? Той е кадърно момче.

# 741
  • Разпиляна във въображението
НОВА ТЕМА:    http://old.bg-mamma.com/?topic=1009582.new#new

Общи условия

Активация на акаунт