Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 44

• 49 470
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря!

# 106
Момичета,като ви преглеждат натискат ли ви и опипват по корема?

# 107
  • София
Досега не ми се е случвало - 30г.с + съм.

# 108
Момичета,като ви преглеждат натискат ли ви и опипват по корема?
За пръв път ми се случи онзи ден, на ЛКК един доктор да ми пипне корема преди да ме гледа на УЗ.
Доста се зачудих защо го направи, ама тоя е странна птица и с бебето не го харесваме 🤣😂 даже после го риташе по ехографа 😂😂

# 109
По старите доктори действат така.И на мен се случи и изпаднах в ужас да не смачка беба.Дано е защитена добре🤔

# 110
Моят корем го мерят на всяка консултация, като акушерката натиска леко, за да види докъде е височината на матката и дали отговаря на месеца. Но не е силен натиск, а за опипване не може и дума да става.

# 111
О, Кети, хич не се притеснявай! Нищо й няма Simple Smile
Аз моя знаеш ли как го ръчках през периода на 20те седмици 😂😂 играехме си така.... е сега вече почти на финала не го побутвам, ама бебето е толко силно, че ще ме изкорми и не искам да му давам допълнителен стимул 😁

# 112
О, Кети, хич не се притеснявай! Нищо й няма Simple Smile
Аз моя знаеш ли как го ръчках през периода на 20те седмици 😂😂 играехме си така.... е сега вече почти на финала не го побутвам, ама бебето е толко силно, че ще ме изкорми и не искам да му давам допълнителен стимул 😁
Как така си го ръчкала Anguished

# 113
Ами с пръстче си натискам корема и бебето рита на мястото Simple Smile
Ама сега не разбирай със зверска сила ...
На еднна лекция имаше психоложка, която обясняваше някакви такива техники на общуване.

# 114
Да и ние сме го правили. Почукваш леко и ти отговаря.

# 115
Правя го постоянно откакто усещам бебето. 😁😁 Всички вкъщи са нещастни, защото само аз получавам внимание, те колкото и да почукват никой не им отговаря. 😁

# 116
На последните тонове докторката ми каза бутай го с пръст пощипвай го да се събуди. Колко ръчках, нищо... спи си като пич Grinning

# 117
Ами с пръстче си натискам корема и бебето рита на мястото Simple Smile
Ама сега не разбирай със зверска сила ...
На еднна лекция имаше психоложка, която обясняваше някакви такива техники на общуване.
При нас е обратното. Тя ме рита зверски, аз галя мястото и я моля да се укроти. hahaha

# 118
Аз затова казах през ранните 20 седмици 😂 когато беше по кротко
Особено в началото като почнах да усещам.... нямах търпение да усещам постоянно 😁
Вече няма нужда от подобна стимулация, просто е много диво 😂😂
Дечица, нали затова ги отглеждаме 😍

# 119
На мен ми опипваха корема и го натискаха последните седмици. Така прецени докторката ми колко е слязъл надолу и колко горе-долу е голямо бебето.
Аз моя не съм го ръчкала , но много реагираше на песни Wink

Общи условия

Активация на акаунт