The Walking Dead - 21 - WAR

• 58 897
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
А за Мъж ми нищо не казваш.
Гледам още няма титри. Ще чакам още малко и действам с инглиша.

# 316
  • София
Скрит текст:
Не го дадоха изобщо този епизод, но пък за сметка на това някои хора от Убежището се вдигат на нещо като лек бунт (нищо сериозно засега) и си искат Ниган.
Апропо в този сезон Ниган ще играе основна роля по-нататък, а се очаква да станат дружки с Даръл, колкото и абсурдно да звучи на този етап.

# 317
  • BG
На мен не ми беше много ударно началото, имайки предвид, че
Скрит текст:
станахме свидетели на най-нелепата смърт, причинена от зомбита. При толкова други по-критични ситуации са се спасявали, дори и в този епизод с Краля, а после това момче от Хълма- при положение, че бяха цялата група и имаха достатъчно време да се измъкнат, как го допуснаха, не знам. Романтиката ми дойде в повече, не стига, че трябваше Рик и Мишоне да изтърпя, ами и Краля и Керъл да се мляскат, прекалено беше за мен. Иначе видя се, че са изградили едно ново начало, Спасителите добиват гориво от изсъхнала царевица??? това сигурно пак е някое ново изобретение на Юджийн, Маги го раздава твърдо, от онзи нищожен човечец най-сетне се отървахме, крайно време беше, доста нови лица са вкарали, Деръл е отново много мълчалив...ами това се сещам за епизода.  
Най-важното за мен е, че от сега  нищо не би ми изглеждало логично, защото всичко случващо се до 6 еп. ще е продиктувано от напускането на Рик, след 6 еп. вече мога да вярвам, че действието следва своята логика.

# 318
Слабо начало, Само Грегъри на въжето си струваше. Всичко друго ми изглежда нереално.

# 319
  • Somewhere far away
Като за първи епизод беше екстра. аз съм забелязала че първите епизоди не са сила и винаги започват по полека сякаш опипват почвата. развоя на нещата ми харесва а и толкова чаках че нямаше как да не ми хареса Grinning

# 320
Вчера гледах.
Горе долу ми  хареса. Ама не видях Мъж ми, та ми беше малко скучно.
Маги е абсолютно права да не им дава даром.
И като не им расте нищо, ми да вземат да се преместят някъде другаде.
Участието на Зак Макгоун ми хареса много. Радост за очите ми, голяма радост  Laughing
А смъртта наистина беше нелепа, ама много.

# 321
  • София
Уф, не знаех, че Скот Уилсън е починал (Хършил).  Sad
RIP

# 322
Минавам да споделя нещо.
Излезе компендиума на Живите мъртви. 48 броя,1088 страници. Намалено е от 80 лв на 65 лв, ако се поръча предварително преди 30.10.
Аз го поръчах Heart Eyes Пу, добре че влязох сутринта и видях.

# 323
  • КиТ
Аз вчера изгледах финала на Феар-а и първия епизод на ходещите...1 час блаженство.... първите епозиди,даже май преди не ги ли правиха по час и нещо Thinking
Не мога си представя сериала без Рик,ще видим кво ще става...но на мен ми хареса Simple Smile

# 324
  • София
Изгледал

Още по-добър втори епизод. Simple Smile
Личи си почерка на Анджела, някак си шоуто е по-различно и по-близко до първите сезони.
Има много умела дозировка между философски съждения, обикновени случки от битието, екшън и драма. И много повече зомбита, което е голям плюс. Че ние сякаш забравихме за тях... Да, човека си остава най-големия враг, но се оляха в тези войни за територии.

Скрит текст:
Елорчето трябва да е доволна. Ще види Ниганчо  Grinning
Разговора накрая между него и Рик шефчето бе страхотен.
Отново имахме масивен сблъсък със зомбита и отново фатален инцидент. Горкият Ерън, като му видях ръката щях да изповръщам червата. Супер брутално, бррр  Sick
Да не би романс да долавям между отец Грегъри и Джейдъс?
Оф, Вейн само бой и псувни отнася до тук. Малко тъпа роля са подбрали за МакГуън, ама тепърва той и другите отцепници от Убежището ще създават мизерии.

В следващия епизод ще има ескалиране на напрежението между нашите и ''спасителите'' и под сурдинка ще кажа, че щяло да има много здрава, мъжка битка. Том Пейн казва, че хореографията и боя бил на изключително ниво. Ама не издадоха между кои. Обзалагам се, че Даръл ще е единия.

Още 4 епизода живот за Рик, уф? Sad
Направооооооо не ми се говори ама това е положението, ще трябва да свикваме с най-голямата загуба в историята на ТВ бизнеса. Или хайде в топ 5.

# 325
В следващия епизод ще има ескалиране на напрежението между нашите и ''спасителите'' и под сурдинка ще кажа, че щяло да има много здрава, мъжка битка. Том Пейн казва, че хореографията и боя бил на изключително ниво. Ама не издадоха между кои. Обзалагам се, че Даръл ще е единия.
Гледах някъде снимка на Даръл беше се награбил с някакъв дългокос, ако не са го давали до сега, това ще е боя.
качили са вече епизода с дублаж и субтитри.

# 326
  • София
И да спомена колко съм възхитен от Андрю Линкъл и играта му. За 1234 път. Просто е уникален и неповторим. И в него има нов животец и като че ли дава всичко от себе си, знаейки, че му е за последно.
Изобщо престрелките между него и Нигън, а и с Даръл (а знаем, че ще има и сблъсък между двамата по-нататък в сезона) са един път. Simple Smile

# 327
Подозирам, че тоя сезон ще е последен (а дано).
И тоя епизод мега зле.
Тоя от горе на камарата дето беше на най-безопастно мяст, пръв хукна да бяга. !

Рик сигурно е решил да измъчва Нигън като му разказва колко е хубаво без него. Ама нещо не му се получи.
Аз ако бях на негово място щях да го убия.

Дяволо ти толко си бил заслепен от някакви изкуствени драми и похвати, че си пропуснал, че Джейдъс направо го изчука отчето, не си игра да го задява. 

# 328
И аз изгледах.
Това с ръката беше ужасно.
Мъж ми пак се надува. Не виждам как Рик ще умре и тоз глупендер пак ще стане лидер.
Ама много малко дават от него. Не е честно.
Този Джъстин също е дразнещ. Но какво стана на финала. Видя някой познат, но го нападнаха.
Впрочем и Маги ли ще умре? Или само за Рик е сигурно?

# 329
  • Somewhere far away
Гледах някъде снимка на Даръл беше се награбил с някакъв дългокос, ако не са го давали до сега, това ще е боя.
качили са вече епизода с дублаж и субтитри.
О аз само такива снимки гледам последните няколко дни. в инстаграм нали следвам Норман и неговата моторджииска страница и през пет минути се постваха снимки от боя. красота!  lol Cupid Imp   

Общи условия

Активация на акаунт