The Walking Dead - 21 - WAR

• 58 924
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
  • София
изгледал

Скрит текст:
Пореден добър епизод, но буца ми е заседнала като знам какво предстои. Особено моментите в които Рик, Мишон и Джудит бяха заедно и щастливи бяха много трогателни.
Обявиха и официално (не че не се знаеше), че епизоди 4 и 5 ще са последните на Рик в шоуто. Или ще бъде тежко ранен в епизод 4 и ще бере душа в епизод 5 или директно в епизод 5 ще става каквото ще става. Но със сигурност ще гледаме Рик в епизод 5, т.е. няма да умре в епизод 4.

Джейдъс/Ан таман я харесахме малко и се изсра на метеното. Сигурно ще предаде Грегъри на ония с хеликоптера и които подозираме, че са от Арката или NWO (новия световен ред) - последният град на човечеството (град-общество с над 50 000 човека), където знаем, че ще се озоват нашите след екшъна с шептящите. Но това засега са само фенски догадки следвайки комикса.
Елора, няма как това да са шептящите. Те са изроди, живеят сред зомбитата на стаден принцип, какви уоки токита искаш да имат, камо ли хеликоптер. Wink Шептящите не се знае кога ще се появят, но ще стане мазало просто като дойдат...  Sick

Жалко, че пропиляха така потенциала на Джъстин (Зак МакГуън). Хората го харесват, поне маниаците на те шоутата. Може и така да се разбрали, самият актьор да е имал други ангажименти или нещо друго, не знам, но жалко за него. Егати, във всяко шоу в което играе го убиват.  Naughty

Елорче, дръж се здраво, че Маги отива на гости на Ниган и познай с каква цел?  Laughing #2gunfire

Аз съм силно раздвоен. От една страна разбирам Рик и вярванията му, че всеки живот е важен, особено в такъв свят, но разбирам и тези, които искат мъст и око за око. За това може до утре да спорим и да философстваме и да не се разберем. Все пак Каръл повярва и застана до Рик, дори Даръл донякъде го разбираше. Маги сама каза, че Рик постъпва умно и правилно и че това е по-добре за Хършил (синът и), но пък после сякаш получи прозрение и видя, че това няма да доведе до нищо и тръгна на вендета и кръвнина.
Очаквам в другия епизод да има открито противопоставяне за първи път между Рик и Маги/Даръл, дано само не се стига до крайности, в което не вярвам все пак. Та те толкова много преживяха заедно и колко пъти са си спасявали животите, че ще е много жалко ако се изпокарат заради ''спасителите''

Елора,
Даръл ще е лидера естествено. Потвърдено. А за Ниган са все още спекулации, този сезон добре си крият тайните... Но предполагам, че ще е с нашите и по някакъв начин ще се спогодят с Даръл, но всичко е възможно...

# 346
Diavolo, не Грегъри, а отчето. Забравих му името  ooooh!

Скрит текст:
Предвид колко е ключова ролята на Мъж ми, едва ли ще успее да го убие. Може пък той да я омае нещо  Laughing
Иначе момичетата си бяха в пълното право да убият и Джъстин и Арат. Всеки живот може да е ценен, но не виждам нищо ценно в живота на хора като Спасителите. Особено тези, които избиваха хората. Не всички от Спасителите са изроди като Саймън, Арат и Джъстин.
В миналия епизод си пролича що за човек е Джъстин по отношението му към момчето.
Да ти кажа не мисля, че онези с хеликоптера са от NWO. Те са читави хора, защо им е да купуват хора.
А Арката кои бяха? Не помня  такива.

# 347
  • София
отец Гейбриъл. Какво за него?  Simple Smile

Арката са именно NWO, едно и също е.  Wink
Ами може и да са някои други, които са измислени за шоуто и да ги няма в комикса до тук, но според мен само в Арката могат да имат ресурсите, за да имат хеликоптер. А може да им трябват хора за боеве или изследвания или каквото ти дойде на акъла всъщност. Не знаем нищо на този етап. Иначе със сигурност не са шептящите.

Относно Рик
Гледах шоуто преди малко и там Крис Хардуик какъвто е чувствителен ега не се разрева пак, като стана въпрос за Рик, хаха. През цялото време казваше на публиката - ''Не убивайте вестоносеца'' и пр. подобни изрази когато говореше за предстоящата му смърт. После когато каза, че предстоят двата последни епизода с Рик, за да вкара малко свежест и хумор, вика: ''Шоуто все пак ще продължи и след това'' и един от гостите му в студиото отвърна: ''Дали''
 Joy Абе не е смешно, доста неловко се получи...
Още не могат да преболедуват от АМС решението на Андрю. За това и все още не е обявен сезон 10, досега не се е случвало такова нещо. Да минат 3 епизода, а още да няма официално инфо за нов сезон. В Америка много го тачат Рик, а и става въпрос за основната движеща сила и в комикса и във филма. Лошо, много лошо. Никой не го бе очаквал това.
Така ще си останем само с Даръл и Каръл от оригиналната група, като Каръл лично на мен отдавна вече не ми е интересна.

# 348
Абе тоз Андрю няма ли някой брат близнак да се цани като Рик  Joy

Ахаа, Гейбриъл беше. Ми ти написа, че Джейдис, ще предаде Грегъри. А Маги го екзекутира  Laughing
Да ти кажа има шанс сериала. С Джефри има. Ама ако го нямаше и него, щеше да е тъпо.
Тъп Андрю, тъп Андрю  #2gunfire

# 349
  • София
оф, объркал съм се, дори не съм видял какво съм писал.  Laughing
Нали и двамата са с 'Г'
Ами много му е дошло на Андрю. Искал да е повече със семейството си, да си почине хубаво с тях и след това да гради кариера в киното. Жив и здрав да е, но опропасти всичко.

# 350
  • София
Няколко съждения относно Рик, Маги и прословутия хеликоптер.
Надежда за Рик?
А какво значат А и Б според вас?

Скрит текст:
Изтече информация от AMC, че Андрю Линкълн бил размислил и искал да се върне отново в шоуто (някой ден)?!?! Да, знам, абсурдно е. Преди това имаше само откъслечни инфота, които не се вземаха на сериозно, но сега вече тези изказвания тежат малко или много...?
Инфото е, че има два заснети финала/сцени с Рик! Едната е смъртта му при окончателното му отказване от шоуто и другата остава с отворен край, т.е. няма смърт, не виждаме какво става с него... Каквото и да значи това?! Хората му ще го мислят за мъртъв или какво? Ако е така, не трябва ли да го погребат и как изобщо ще се държат след това в шоуто. Мишон най-малкото ще е съсипана. А ако бъде отвлечен или изчезне няма ли да го търсят? Мислех, мислех и реших, че може би ще го мислят за мъртъв, но ще стане нещо и ще останат без тялото му. Просто не знам и аз, пфффффф

Значи,
Наскоро Кари Пейтън, спомена пред "Експрес", че напускането на Рик "не е сигурно"  Shocked
Актьорът спомена, че оттеглянето на Линкълн е бил уникален момент за сериала и сцената върховна, но не би бързал да го отпише от сериала и каза, че зрителите ще разберат сами думите му.

По-рано на Comic-con-а в Сан Диего, Андрю Линкълн спомена, че връзката му с Рик Граймс е "далеч от приключила" и поиска феновете да изгледат сезона, за да разберат какво има предвид.

Май, май със сигурност ще има някакъв интересен момент при "оттеглянето" на Рик, който ще ни остави въпросителни. Една от теориите е, че хеликоптерът, който виждаме последните епизоди, ще се окаже неговото спасение и благодарение на това може да го видим в някой бъдещ сезон.

Сега може да се окаже, че цялата тази истерия със смъртта му да е маркетингов трик за връщане на хората да гледат и да се окаже жив по-нататък???

Има огромна разлика между това да видим труп или да изчезне, не мислите ли? И всъщност това да му е напускането...  Thinking

Това е за Рик.

За Маги се знае почти сигурно, че няма да умре, а ще изчезне. Лоран отдавна каза (и тук сме писали доста за това), че не иска да се разделя с шоуто окончателно, така че при нея хеликоптерът (или нещо друго) е почти сигурен... Уф, ще видим, ще видим...

А и Б?
Какво мислите за това, което Джейдъс/Ан спомена на мистериозния глас от хеликоптера (Арката???).
Едва ли ще разберем скоро. Анджела Канг спомена, че било много важно...
Чак пък толкова да е важно, хм? Какво означава? Аз мислех, мислех и се сетих само за това, че А и Б може да са: ''Алфа'' и ''Бета'' И дали онези хора от Арката (ако са те) не търсят точно такива хора (Алфа -  лидери/водачи или пък по-послушните и верни Бета, хммм).

# 351
Надежда за Рик?
Не виждам смисъл от скрит текст,това се знае от много време, но ще пиша и аз така.
Скрит текст:
Четох, че Андрю щяла да се завърне като режисьор в шоуто, а не като актьор. Колко е достоверно, не знам.

# 352
Дяволо, може и да си прав за А и Б. Ще видим тепърва значението.
Ама така да отвличат хора не ми харесва. Не ми харесват тия хора. Промените от комикса са големи вече и не я ясно вече нищо.

Нещо весело

Скрит текст:

Joy

Последна редакция: пт, 26 окт 2018, 11:49 от Елора

# 353
  • София
Надежда за Рик?
Не виждам смисъл от скрит текст,това се знае от много време, но ще пиша и аз така.
Скрит текст:
Четох, че Андрю щяла да се завърне като режисьор в шоуто, а не като актьор. Колко е достоверно, не знам.

Скрит текст:
Е, от няколко месеца се знае, чак отдавна. Simple Smile Всичко тръгна от комик-кона в Сан Диего, но аз подминавах всички тези клюки и приказки, до онзи ден... Сега имам не малко надежди, но пък ако наистина го убият болката ще е още по-голяма, хах.  Sad
Да, за режисьор на 100% Това забравих да го напиша. Даже това си е нещо като официално инфо. Simple Smile

# 354
Вече става досаден тоя Андрю. Като жена е.
Ще мре ли Рик или не?
Да решава.
Другия вариант е да ни разиграват и всъщност Рик няма да умре.

# 355
  • BG
Хора, кажете ми какво гледам-зомби апокалипсис или сладникава романтична сапунка? Не знам какво става, но това не е сериала, който харесвах, този сезон има коренна промяна във всичко, и то не в положителен аспект. Не съм доволна, не ми е интересно, не ме вълнува, не знам какво гледам, всичко е хаотично, строи се някакъв мост- като че ли това е най-основното нещо за момента, друго не е ясно, поне за мен.

# 356
На мен ми допада, ама ми се сгомняса настроението като разбрах, че Рик ще умре и вече много не ми дреме.
Но сериалите за зомбита се броят на едната ми ръка. И това е най-качествения. Така, че докрай ще гледам.

# 357
  • София
Еее, айде сега. Има промяна и то положителна. Масово се отбелязва и от не малко фенове. Това обаче не значи, че сезонът може и да е последен... Според мен засега 10 сезон все още не е обявен, защото искат да видят след случката с Рик (каквото и да се случи) как ще е рейтинга и така. Иначе мостът е много важен, защото свързва отделните колонии и търговията между тях. На мен ми харесва до тук, ама това нищо не значи. Иначе и на мен ентусиазма ми е далеч от това което беше едно време ама това е положението.

# 358
  • BG
Напускането на Рик не ми е проблем въобще, липсват ми силни образи и борбата между тях, прекалено спокойно и хармонично ми идва като за апокалипсис, не че не е възможно да се постигне, но не ми е интересно. Да не говорим, че някои сцени са толкова тъмни, че въобще не мога да разбера кой се движи и какво прави.
принципно не съм го отписала, ще гледам, но ей така, по навик, освен ако не се промени нещо в положителна за моите интереси насока.

# 359
  • София
Изгледал

уфф

Скрит текст:
Спойлерът на Балерион за кончето се оказа верен, макар и това което се случва в края да не е всичко с Рик... Или?
Много силен, подготвящ епизод така да се каже с много силни реплики между героите. Особено Даръл и Рик в ямата го превъртях и гледах няколко пъти. Велики и двамата! Моите хора просто. Sunglasses
Джейдъс/Ан май отпраши към Арката?

Пускам и това промо/снийк пийк за може би най-чакания епизод в историята на шоуто - епизод 5 - последният епизод на Рик Граймс!

Не гледайте това промо преди да сте изгледали епизод 4!

https://www.youtube.com/watch?v=hQ-ejvnj8-E

Скрит текст:
Дълго е 10 минути, но са важни първите 100 секунди. Първата минута е за Рик и след това още 40 секунди разговор между Мишон и Маги, която е дошла за саморазправа с Ниган.
Относно Рик, другото не ме вълнува.
Дали умира още там на онзи бетон? Началото на епизод 4 дадоха как Мишон се събужда сама без Рик до нея и изпълнена с ярост отива и коли зомбита наред, а когато отиде за първи път дадоха как някакви зомбита ядяха нещо, имаше черва и пр. Пфф, дано не е това...  Sad
Ако не е, то ни чака Рик, който с последните сили ще повлече стадото извън обсега на Александрия. Ще видим ретроспекции, ще се появи Шейн, ще видим и халюцинации. Колко е истина и колко са халюцинации или само едното или другото? Признавам майсторски са замаскирали всичко.
Има една сцена обаче, която ме изпълва с малка надежда. Малко преди края на промото с Рик го дават как се изправя със същата побеляла брада (т.е. това е този Рик, а не онзи от Атланта в началото на шоуто, защото и това виждам в промото), имаше система закачена до леглото, а той беше във висока сграда, като се виждаха небостъргачи и ято от врани (29 секунда)? Това да не е Вашингтон и Арката??? Или ми се ще, хаха, или е халюцинация. Опитвам се да се сетя дали е имало подобен момент с Рик в миналите сезони и не се сещам на прима виста. Някой нещо?

Общи условия

Активация на акаунт