Честити 4-ри месеца на Али и Вики! 

Да го цункаш от мен! 
. Трябвало да се махнат. Също така ме попита дали се обръща. Казах й, че не може още. Тя каза: " Ще му показвате постоянно, искам до другия път да го прави. Трябва да се обръща!" . А аз
. И ако не се обръща, какво ще стане? Аз колкото и да му показвам, то дупето като тежи...

,само му пипам нослето, таткото само ми се кара,че съм щяла да го изнежа,а е и прав де 

А за педито - измъчило се е горкото детенце с тая "манипулация". Дано забрави по-бързо миличкото 
А за обръщането изобщо не се притеснявай - когато е готов сам ще се обърне. 
Поиграхме си за доизморяване и след банята и папото Али заспа и спа чааак до 3:00. Хапна малко и спа до 6:00 и после на пресекулки се мъчи да спи до към 8 и край
Ще я науча да е поспалива като мен
Днес какво ще правим цял ден в това време незнам обаче.
За окото - не помня кърмиш ли, но ако да - пръсни му малко кърма в оченцата.Сериозно ти казвам - изпитано е и от мен, и от леля ми и от доста мами - помага!
За обръщането вече се изказах - няма какво да се притеснявате

Боли ме гърло и цялото тяло, имам и малко хрема
Майка ми също се е тръшнала болна и не е на работа
Ами то и аз ако се разболея няма кой да гледа детето...
Таткото на работа, май ще трябва да взема отпуск! Ама дано не се стига до там! Започнах да пия разни работи и дано ми се размине! 

А тва дръпване изведнъж скъса ли кожичката? На племенника така беше и после пак зарастна, т.е файда никаква от гадната манипулация 

и по колко мл добавка давате? 
,не съм го пробвала този трик, къпем се с шампоана на Мустела, който спомага за отмиването им им май вярно действа

Вчера горещо днес студено аааамаха 

Да ти жив и здрав Гушанка 

Ако я научиш да е поспалива дай рецептата насам 
Препоръчани теми