Или са зъби или е просто някакъв такъв период.Абе ще стискаме зъби и ще подрусваме на ръце
....Вили - аз нищо не казвам за срещата, защото където и да е, на мен ми е все едно, така или иначе разчитам на татито да ме докара и мястото е без значение! Силно се надявам да стане, защото иначе май няма да идвам!
Гушанка - наистина е страхотна снимката на Криско в тревата!
За сядането - Алекс си иска да седи от доста време. Самичък се напъва и повдига до където може! Сам не го оставям да седи, за да не му се товари кръстчето, но и количката му е приповдигната, и шезлонга, а и в къщи във всички седи седнал!
Да ви се оплача, че моя мъник се очертава голям беладжия още от сега! Вчера както си седаше кротко детето, така ми сграбчи чашата с кафето и ... познайте как се прибрах - като, леко .... и не му стигаше това, а вечерта пък заля баба си с таратор, а на баща му се пробва да докопа чинията с картофите. Абе, опасна работа сме вече! И за коритото да ви кажа - преди със зор влизахме във водата, а сега зора е като излезе. Вече му е голям кеф ритането вътре, и го прави с такъв хъс и настървение, че да му се чуди човек на енергията. До скоро спокойно си го държах по корем във водата, а от няколко дни само да усети дъното точно къдее, и се започва изтласкване с краката, та едвам го удържам. Направо си прави опити за скок! Другото, което е ново при нас, е че има голямо желание да стъпва, въпреки че е малък!
Да ви питам - забелязвам, че на Алекс не му харесва да спи по гръб и постоянно се върти или на корем или настрани. На спането по корем вече свикнах, но ме притеснява, че като се завърти на страни и си притиска много силно ръчичката, тоест хем е настрани, хем е почти по корем! Дали има проблем? Мисля, че ако нещо не му е комфортно, ще се усети и ще се намести, но все пак да питам. Бодливата - нали ти каза, че Дари също спи настрани, а затиска ли си така ръчичката?
Това е от мен мами, че съм умряла за сън!
Целувки на всички сладки бебоци и техните грижовни мамита!

просто ми стана интересно какви са тези министърски заплати
Желая много здраве и късмет на младото семейство.
и разбира се ни сложиха ваксините.Малчо си поплака малко,но щом стигнахме вкъщи и забрави,сега спи сладко.Педито ми се накара днес,че бебо хапвал по малко,ми кво да го правя като не иска повече.Най-много яде по 120мл и то не всеки път,хапва от 90мл до 120мл и докито така ме смъмри
все едно аз сам съм виновна.За неговите килограми трябвало да изяжда по 210мл.За последния месец е качил 800гр,как мислите трябва ли да се притеснявам,че хапва по малко?Аз не знам какво ми трябаше да започвам да се цедя
преди като го слагах на гърдата,не знаех по колко изяжда и не се притеснявах,а сега
Когато съм пушила пропускаме хранене,изхвърлям кърмата и давам АМ,но и от него изпива същото количество.През ноща си цока на воля,колкото поиска.Не знам какво му стана на мойто бебе,но от няколко дни се буди в 3 часа през ноща,хапва и след това настава една игра до 6
а на мама така и се спи............
?
Не стига това ами и без него си ядете таратор и картофи

Браво и за достойното представяне на консултациите.
Ние днес сме на контролен преглед и дано вече да спираме с тези лекарства, чеее...
Ще гледам и жалко че няма как да запиша предаването..!
Че детето се обрина на вратлето накрая от нейните маниящини.....
За облекло сме само по боди и по голи крачета че много горещо....
А с пюретата започнахме с плодово ама хич не го хареса в началото ама с малко повече постоянство свикна и сега изяжда по 1-2 лажици
А нас никой не ни пита дали имаме ръце за това.Ох спирам за сега че написах цял роман......Вече ще влизам по често....