Все пак изглеждах така само за сватбата, от днес пак придобих вид "нямам време да се погледна" и пак детенце е по-важно от всичко друго.

Обиколника мисля да го вържа здраво за решетките. До сега беше от другата страна. Обаче Симона се преобръща и си изкарва през решетките краката. Та ме е страх нещо да не се нарани. Май е много по-безопасно преносимото легло, което е само от плат. Смъкнах му нивото и сега е като кошара - да се върти колкото и душа иска в него!

БОДЛИВАТА аааа да не мислиш, че не съм ги зарибила отдавна. Все давам разни неща да чете булката

doritt не, не кърмя вече за съжаление. Ако аз можех да кърмя сега нямаше да съм отслабнала също. Истината е, че цялото ми внимание е към детето и нямам време за ядене изобщо. То направо вие сте героини да поддържате млеконадоя

Честит ви 4-ти месец! На SEMEINA също! Много сте хубави в Барселона! Изглежда вашата госпожица е много послушна щом предприемате такива пътувания и отсядате на хотел.
Нашето дете е направо неудържимо - постоянно се обръща, не стои на едно място, хапе, дращи, иска занимание. Изобщо не можем да се отдадем на спокойствие... и силна храна