ЯНУАРЧЕТА мънички вече папкат от лъжички

• 17 677
  • 282
  •   1
Отговори
# 225
Благодаря ви, момичета за милите думи!
Все пак изглеждах така само за сватбата, от днес пак придобих вид "нямам време да се погледна" и пак детенце е по-важно от всичко друго. Wink
Обиколника мисля да го вържа здраво за решетките. До сега беше от другата страна. Обаче Симона се преобръща и си изкарва през решетките краката. Та ме е страх нещо да не се нарани. Май е много по-безопасно преносимото легло, което е само от плат. Смъкнах му нивото и сега е като кошара - да се върти колкото и душа иска в него!  Simple Smile
БОДЛИВАТА аааа да не мислиш, че не съм ги зарибила отдавна. Все давам разни неща да чете булката Wink Даже младоженеца вика:Словото да не е от бг-мамата  Mr. Green Тя милата беше бременна, но загуби бебчето още в началото. Сега им пожелаваме от все сърце скоро да ни зарадват пак с хубава новина! Heart Eyes
doritt не, не кърмя вече за съжаление. Ако аз можех да кърмя сега нямаше да съм отслабнала също. Истината е, че цялото ми внимание е към детето и нямам време за ядене изобщо. То направо вие сте героини да поддържате млеконадоя  Grinning
Честит ви 4-ти месец! На SEMEINA също! Много сте хубави в Барселона! Изглежда вашата госпожица е много послушна щом предприемате такива пътувания и отсядате на хотел.
Нашето дете е направо неудържимо - постоянно се обръща, не стои на едно място, хапе, дращи, иска занимание. Изобщо не можем да се отдадем на спокойствие... и силна храна  Laughing

# 226
Здравейте, милички!

Най-накрая да се добера до компютъра  Crazy

Doritt, Семейна, честити четиримесечковци! Да са весели и здрави и да ви радват мнооого!   bouquet

Дорит, ама много хубава е станала твоята принцеса пу пу !  Hug

Пеперудка, много хубави кумове сте! Хубаво е че сте се позабавлявали и сте разпуснали малко на сватбата! Peace

Лика, Алекс вече прави на тати компания на по питие а! Браво на него  Party

Бодливке, как си бе миличка? Поминаха ли ти болежките?

Зайко, не се ядосвай на свекито.Хубаво че си й обяснила как стоят нещата  Peace

Сега малко за нас - Али след ваксината пак вдигна температура.Два дни беше с около 38 градуса.Ръката пак я болеше, но може би защото веднага я почнах с компреси и този път не се поду много и все пак можеше да я движи.Беше киселка малко 2 дни и сега вече е добре.Даже снощи я оставихме на майка ми и ходихме на рожден ден в една дискотека в Студентски град.Ееех, абитуриенти, студенти-припомнихме си младостта и се позабавлявахме добре.Прибрахме се към 3:00 и заварихме Али ухилена до ушите и гукаше на баба си Crazy И като се почна едно прспиване - до 5 сутринта - чак тогава успя да заспи #Crazy Много й се играеше просто  Joy И в 8 пак се събуди.Така че не сме спали почти, но сега ще наваксаме (надявам се).

За 1-ви къде да се чакаме Януарския отбор?

Гушки на всички и лека нощ!

# 227
Това е пълна простотия - ще рече че аз, която се осигурявам на максимален осигурителен доход (1600 лв.) вместо да взема 80% от тях (1280) ще получавам почти наполовина по-малко като се раздели с минималната заплата, на която осигуряват таткото ((1600+160)/2*.8=704)!!!!

Е това ако не е съвършено тъпо....При положение, че самата Масларова предлагаше да се взема по-високия от двата дохода и то 90%!!!!!!!!!!!!!!!!
Малко грубо си се изказала, мацка, ама наистина не е справедливо. При мен също беше така - мъжа ми се осигуряваше на 160. Е, сега като съм в категорията на жените, отглеждащи сами децата си, поне няма да имам такива пречки - ниската му на документи заплата да ми спъва размера на майчинството /евентуалния размер де/.

В тази връзка от наше име искам да помоля - може би е вече късно, но за следващия път да имате предвид  Wink - може ли да не намесвате таткото в историята щото се множиме тези които сме без татко, та нека жената да си се разглежда самосиндикално...

Момичета, питам за пюретата. Кристиян получи колики от зеленчуковите. Когато давах оризова каша с тиква всичко беше ОК /количествата са 1-2-3 лъжички - до 30 грама/, като дадох тиква и морков и - гадни колики. Кое според вас е по-щадящо. Мисля да дам картоф и после елда и просо - искам само да добавя, че не се опасявам излишно от алергии /ако някой вметне нещо за елдата/.
А плодови пюрета ако дам - дали няма опасност да ги залюби и съвсем да не ми иска зеленчуковите - щото той яко им се мръщи.

Мерси предварително за отговорите.

п.п. Бодливата, аз Овкото ги харесвам много. Изключително добро впечатление ми направи пюрето им Ябълки Без добавена захар. Единственото плодово пюре без захар е, но щом има и 1, най-вероятно ще станат повече, може да е въпрос на време /дано всъщност/.

Последна редакция: нд, 28 май 2006, 23:13 от Анонимен

# 228
Боливата, жалко че не съм разбрала че сте събирали подписи в Северния парк Sad А тези дни всеки ден ходихме... И аз съм в Надежда. Къде бяхте, че не съм ви видяла?... Нищо де, подписахме се с мъжо в онлайн-а и го разпратих на всички в Q-то. Вярвам че ще се подпишат и те. Живот и здраве, ако всичко е нормално мисля да дойда с бебо на 1-ви. С какво ще ходите? Аз много се колебая дали да тръгна с колата или с трамвай Thinking
Момичета извинявайте за намесата в темичката ви, но аз си ви чета редовно, че моя юнак е на 30 януари, но бях с термин за 5 февруари, та си пиша там Wink

# 229
Бодливата, sorry "изядената " буква Hug

# 230
Момичета току що се завръщам от сватбата и бързам да се отчета че тия дни няма да имам много време да пиша, беше супер, ще кача снимки когато мога, аз запознах младоженците, които са ми много добри приятели, та затова чак се разревах в гражданското Blush
За 1-ви - момичета направете си някаква срещичка, ако искате и после непременно ми се обадете, много държа да се запознаем Mr. Green Аз засега ще ходя с трамвая Peace
Doritt - супер снимки
Пеперудке, направо си страшна мацка и младоженците са много сладки Heart Eyes
Galita  и Алекс има такива дни, за съжаление не може да се направи друго освен да се изтърпят Rolling Eyes
Nathalie, приемам извинението, не се сърдя, просто се вбесих на момента, мисля че разбра защо, освен това при нас мъжа ми взима доста по-висока заплата от мен, та и за мен варианта по-високия доход би бил по-изгоден, но все пак исканията трябва да се по-реални, държавата няма откъде да извади толкова пари

# 231
inik нали сте се разписали в онлайн подписката,това е важното! Hug Познавам те задочно от надежденската тема. Иначе там  бях писала къде точно ще съм,на това място по принцип се свъбираме и с други мами от Надежда. PeaceНо напоследък никой не пише в темета..
Днес пак ще съм там! Peace

Vili4ka добре съм душо,само синината остана!А за протеста още ми е под въпрос,зависи и от времето,ако вали нямам дъждобран за количката! Confused Бих се метнала на колата,но все още не се чувствам готова да шофирам.

# 232
 Здравейте на всички! Нямах много време да пиша, ама си бях в Бургас 2 месеца. На гости на нашите. Та сега съм на линия. Laughing

# 233
Здравейте мамички!
И ние се завърнахме! Бяхме на балкан една седмица и чистият въздух ни се отрази много добре на всички  Laughing
Гадното беше, че ми дойде М за пръв път от раждането, но какво да се прави....
Може би, защото и ние сме в лека стачка  Rolling Eyes
Ще ви изчета по-късно, че мнооого сте изписали и ще гледам да се включа по-адекватно  Mr. Green
Хайде лек ден на всички!

# 234
здравейте и от нас
аз също се разписах,разписах и мъжо и го разпратих на познатите и предупредих и те да разпращат.
пеперудке много сте хубави благородно ви завиждам
честито на пппорасналите бебоци
и аз паднах в къщи и сега коляното ми е страшно лилаво и ми е толкова смешно като го погледна.а да не забравя ние от два дни вече ядем зеленчукови пюренца засега почнахме с морков и картов на хип а следобед беля една черешка и я давам за десерт.

# 235
  • Варна
Здравейте, момичета! Ох, "сдухала" съм се отвсякъде! Благодаря на всички, които са солидарни с нас в лечението. Трудно е. Баткото вече премина тежката фаза и сега само покашля остатъчно. Днес сме нса контролен преглед и ще ведем. На малкия последните 2 дни баха кошмарни. Не 3 в 1, а 100 в 2 бяха при нас нещата.  Cry Не иска да се храни от секретите от носа, не може да диша като хората, кашля, заспива и от кашлицата се събужда. Не иска да суче и се цедя... Отива на зян храницата... И без това скоро ще затварям май ресторанта, но вместо да отиде по предназначение. Спряхме и пюретата. baby_neutral Като имам повече време ще чета всичко, което сте писали и ще се включа. Пазете се момичета, какви са тези травми!  newsm12

# 236
ani_ji с теб трябва още един прощъпулник да си направим.. Mr. Green

Бих те посъветвала да изчакаш с черешите. Stop Стига им една алергия на нашите бебковци!

Telma ха честита ти М! Mr. Green Пак много изкара,аз само два месеца..

Mi6le прати малко море и миди на лични! Laughing

# 237
  • там където ме зове сърцето!!!
Здравейте и от нас!!!!
Ние също се разписахме в онлайн подписката и я разпратих на познати .
Пеперудка ,супер си newsm10.Мони добре се грижи за фигурата на мама. Hug
БОДЛИВАТА,,явно си била добро дете-много млада и хубава баба има Дари. Калоян също го прави този номер,но той нали много повръщаше и се давеше и при всяко закашляне скачахме и го вземахме и сега знае ,че това действа безотказно.
Аз се чудя моя бебок защо по цяла нощ плаче и стои на цица, а той милият май е гладен newsm78(иначе пък си наддава Shocked).Снощи в 12ч след кърмене от двете гърди дадох 30гр. АМ и спа до 5ч-е това небеше ми се случвало.

# 238
Telma ха честита ти М! Mr. Green Пак много изкара,аз само два месеца..
Абе мерси ама се надявах още да поизчака като сме само на кърма, но това е положението.
Вече се случва да ми прави паузи от по 4часа, та може и затова.

На 1Юни и аз ще гледам да дойда, та кажете къде да се чакаме.

Bistra_D да се оправяте бързо, че много неприятно  Sad

Ние утре сме на консултация и ваксина.

# 239
БОДЛИВАТА,,явно си била добро дете-много млада и хубава баба има Дари.

Да няма някаква грешка, ако имаш в предвид заглавието,но на снимката съм аз.. Blush
Бабите на Дрина са млади и хубави,ама  е било преди 25-30 години.. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт