И аз ви дадох едно рамо от тук
не е много,но както казваше покойната ми баба "Капка по капка,море прави".Запознах се тук с една българка,но тя пък няма нет в момента,така,че ще се подпиша и от нейно име.kleo не се нервирай
и дано имате успех с подписката,защото това което получават майките в Бг си е направо подигравка.Не съм сигурна дали тези пари са достатъчно само за памперси nathalie много грубо от твоя страна!В Бг са много редки случаите,жената да има по висок доход.От къде ги извадихте тези заплати
много ми е интересно с какви професии сте ти и съпругът ти?Сестра ми е с две висшета и доста престижна професия и получава 800 и нещо.Знам,че образуванието не е критерии за дохода,но все пак ...........nenepugka надявам се,че ще се отчетеш с снимков материал

Като гледам почти всички бебоци се обръщат,а ние стигаме само до странично положение и до там,но от корем по гръб го владеем отдавна

Това е от мен,хайде лека нощ и приятни сънища

Много скоро да се оправиш и дано да няма много последствия.Хубаво е ,че таткото е бил при теб.Пази се много мила
.

исках круша да дам, ама не намерих на пазара 

Но това,което ме изуми е че се е научила да кашля,когато не и се обръща внимание! 
, ама с глас ме разсмя, даже на мъжлето ги четох вашите премеждия, та и той се развесели! Големи преживявания - голямо нещо!
! Как, бързо растът мъничетата и колко бързо се менят! На нас за жалост ни се развали фотоапаратът и от предните дни нямам нито една снимка на Алекс, но пък вчера с фотото на дядото, бе прилежно заснет, но файловете са друг формат, та трябва да ги обърна и тогава, мога да показвам. Като, ги кача ще пиша! Айде, за сега стига толкова от нас, а на теб мила ти пращам малко слънчево настроение и много български усмивки, че да се развеселиш!