ЯНУАРЧЕТА мънички вече папкат от лъжички

• 17 711
  • 282
  •   1
Отговори
# 195
Здрвейте момичета и от нас!От толкова отдавна не съм се включвала, че едва ли си ме спомняте. Има няма 4 месеца.Навършихме ги на 24 май!
 Малко попрочетох и виждам, че вече давате каши, пюрета... а ние сме още на кърма и мисля така да  бъде докато бебчо навърши 6 месеца.
И тъй кто нямах време да изчета всичко,  което сте писали сигурно ще  ви питам за неща,  които вече сте коментирали, ама ще прощавате!

# 196
Здравейте мамчета  Hug надявам се,че сте добре в тези жеги  sweating.Ние измръзнахме тук  umbrella само дъждове и ветрове,гледам и в Холандия не е по различно .
niunia много неприятно,че ще сте разделени с половинката,но поне си в родния си град при семейството и приятелите  HugВремето ще мине неусетно,покрай малката кукла.
zaicheto пожелавам ти успех  fingerscrossed
Gerylynя сподели на каква козметика се спря,в Холандия няма ли изброената от теб?
Дарис отново не иска да яде повече от 70-80мл на хапване и не знам вече какво да го правя ooooh! Почти всички сте захранили и се чудя дали да не започвам и аз,че като го сложа при нас на масата и той като ни загледа в устите и започва да примлясква и да се кара  Crazy.
Може би иска вече нещо по различно от мляко,ще купя оризова каша и тези дни ще пробвам.
Много поздрави и целувки на всички

# 197
Здравейте!
Аз утре съм кума на сватбата на едни наши приятели, та днес в последния момент се приготвях! Няма да съм идеална, предвид положението ми на майка с дете, нямаща време, ама какво да правим Wink Важното е да ги оженим хората  Grinning
Незнам вие как сте със зеленчуковите пюрета, но Мони не ги харесва особено 3-4-5 лъжички и дотам. Въобще незнам как ще заместя хранене с тая отврат  Sick  А за крушите - ми вече не ни действат разхлабващо Simple Smile Само първия път беше оакването и до там  Mr. Green Може да пробвам сини сливи. Изобщо се чудя какви плодове и зеленчуци още да въвеждам. Искам да и е разнообразно менюто. Мислех банан и череши, ама сега като споменавате, че били за по-нататък.. Thinking
А някой има ли идея за пюретата Хаме? Как са? Един наш приятел е дистрибутор и ни предлага да вземаме на много ниски цени.
За гънките - и нашите се зачервяват. Нали сме дебелани. На вратлето, когато е подсечено - мия с лайка и после мажа с крем Здраве. Понякога слагам и пудричка.
Vili4ka дано нямате лоша реакция от ваксината и всичко да мине по вода! Peace
Ох ужасно ми се спи. А утре какво търчане ме чака покрай сватбата! Лягам си. Лека нощ на всички  smile3507

# 198
Бодливата, не е тенджера ами както пише в кърмаческия - 2 суп. л. на 150мл., ама много стана и утре май ще го хвърля и ще направя прясно, може за това да не го е искал днес newsm78
Лисана, и на Николчо много ни зяпа на масата и аз затова започнах. Ех, пък и като почна работа не ми се иска свеки да го захранва Crossing Arms
момичета, от понеделник няма да съм много редовна. почвам лекцийки малко, после изпити и дай боже после работа Crazy свеки пристига утре заедно със свекъра - той още не е виждал малечко, нали са ни далекичко Crazy та малкото свободно време ще е посветено на малчо-палчо Hug
благодаря ви много за подкрепата, много ми помагате да знаете  bouquet пък задължително ще дам отчет след второто интервю Peace
днес видях в една аптека крем против слънце фактор 50+ за 7лв. #Crazy мараката беше нещо с П, май перфекта или нещо от сорта. Ама за тез пари такъв фактор #Crazy непосмях, ще си взема на Нивеа май, че Мустелата ми е доста скъпа newsm78

7of9, ние сме на 4ка Памперс и вече полвин пакет оакахме Mr. Green наш шишко нали е вече 7 700 та на тях минахме, 3ката взеха много да пропускат Rolling Eyes

frina, WELCOME BACK  wavey

# 199
И на Вики й е червено вратлето - мисля, че е от повръщаното и от лиги в съчетание с жегите. Ще питам в понеделник като ходим на консултация какво ще каже педито. Пък и това повръщане взе да ме притеснява. Вашите бебета повръщат ли още?

Да, и ние още повръщаме, и то доста често.

# 200
  • Варна
 newsm45
Момичета, здравейте! Надявам се не се сърдите, че ви казахме здравей преди дни и изчезнахме! Weary Болни сме. Първо баткото. После и бебчо. Светлин е в състояние на пред бронхит и зверски кашля. От вторник е на Калцид и още 187464748 неща. Точно на 24 май и Александър започна да кашля. Джипи-то отказа да дойде, не намерихме и всички  лекари, на  които знам телефоните, за да дойдат у нас, и хукнахме на спешния. Уж само на калций и витамин С. И понеже съм си подозрителна на 25 пак на лекар, вече при нашата педиатърка. И сега детенце е на Фромилид. УЖАААААС!  newsm45 Сърцето ми се къса. Гледах си записките-баткото по същото време се е разболял за 1-ви път. И така. Лекуваме се, не излизаме и кашляме като стари тютюнджии. От секретите не може  да диша и повръща. Дано скоро се оправим. Пропуснахме си и мини рождения ден. Нищо. Дечица да са добре. Ще почерпим после.
Засега това е накратко. Ще пиша пак като мога.  #Crazy

# 201
Ето на и в нашите родове няма алергични, но Даниел прави разни реакции. Никой не е застрахован. Струва ми се, особено когато информацията е достигнала до нас (за риска от куп алергени), че да я подминаваме с идеята на нас няма да ни се слу4и, е леко несериозно.

Така е!  smile3521 Наскоро открих още полезни съвети и интересни факти..

http://www.roditeli.info/family/materials/st4/

http://www.tiabg.com/?c=n&id=139

Бодливка, браво на теб! Много си ориентирана в бебешките храни Peace Аз съм толкова объркана вече че няма докъде  Mr. Green

Ами  покрай тая алергия бързо се ориентирах,нали внимавам двойно повече.. Само съжалявам че не мога да чета друг език различен от руски,ама и това което има в нета мисля ми е достатъчно.

Мами, които захранвате - да ви припомня Бодливата беше пуснала наскоро един списък с кои храни кога се въвеждат - там черешите се почват от по-късно.

Мда,(не е мой) но е доста изчерпателен и мисля МНОГО полезен.На мен поне не ми се налага да изпадам в дълбоки размисли и ровене из форума за всяка една храна..  Stop
В предишната тема е!

nenepygka сигурна съм че ще се представите отлично като кумове,така или иначе няма да те върнат както и да отидеш.. Mr. Green
За зеленчуковите пюрета да кажа,че нямаме проблем.Единствено тиквички+картоф не ги искаше,ама то и аз не бих ги яла. Sick Другите са и странни в началото но ги хапва(нали давам по 2-3 лъжички) но после като стане половин-цяла порция(125гр.) слагам вътре 4 мер.л.АМ и дори става по-вкусно.Нали за нас всичко е безмлечно,та да не пропуска хранене слагам АМ и в кашата и в пюретата. yes
Хаме не съм взимала,но съм чувала добри отзиви Peace Може би утре ще ходим до Хит и още един голям магазин със всякакви марки и мисля да взема за проба.
Засега зачервявания и пъпчици нямаме(не сме и много дундави) та ще поизчакаме и с памперс 4-ка. Simple Smile
Bistra D ного неприятно,дано скоро се оправят малките палавници и не се задъбочат нещата. fingerscrossed
Vili4ka как е Али след ваксината?
lika как е Алекс с новия автомобил? Wink
п.п.Идея за темичка:ЯНУАРЧЕТА мънички,скоро зъбчета ще имат всички!

Ние с kleo днес сме в северния парк да събираме подписи за протеста на 1-ви,който е наблизо може да се отзове! newsm80

# 202
7of9, ние на Памперс сме даже с 4+ от 2седмици, то и на Хъджис сме с такива. Само на Фиксис сме на 4, но пък тяхната 4ка е по-голяма от 4+ на другите две марки.
Незнам Дани преди 2седмици беше 68см и почти 8кг, но и тези 4+ са му не особено добре, особено като се изходи рядко и изти4а откъм кръста. Ако пък ги стегна направо си му прерязват кожата на кра4етата и не 4е пак не изтича откъм кръста.

Лисана, аз тук от всичките изброени само олиото за къпане на атопична кожа на Мустела намерих.Казаха ми, 4е ако поръ4ам и други от серията ще ми доставят. Но там направо си беше вси4ко заредено и от другите марки. Ние преди да тръгнем се видяхме с педиатърката и понеже не ми споменават нищо за тези козметични фирми, аз я питам, а тя се учуди къде съм ги била намерила в Холандия.
Ние почнахме с Мустела и затова взех и техния овлажняващ крем и крема им за дупе и млякото им за слънце, но мисля и другите марки са добри. Та и тях ще пробваме после. Грубите рани по ръ4и4ките и кра4ета вече ги няма, сега по-скоро на места има малки лишейчета.

Елдата на мен като вкус ми хареса, и просото никак не е лошо, особено в супичката ми от картофи и моркови. Но да не си помислите, че съм захранила дребния  Stop Вие нали знаете кой сега е на захранване в наш'та къща  Party

# 203
Добре дошли на всички мами и бебковци Hug
Честит рожден ден на мъничетата Laughing
Мами, не мога да му смогна на наш лакомник, така хубаво си папка. Много хареса пюрето от круши, но като че ли му се услаждат най-много зеленчуците Laughing
Козметика и ние сме на Мустела и на Чико, Мустелата е по-добра, направо е фантастична. Пробвах и олиото на Бюбхен, но не ми хареса, някак си не му попиваше добре в кожицата.
Памперите и ние сме купили вече 4 Laughing, използваме последните няколко тройки, които ги залепваме съвсем накрая, не са ни пропуснали, но определено са ни и тесни и къси Embarassed
Купих и от гащичките на Хъджис, които се водят уж за прохождащи от 9кг до 14кг, много са красиви и удобни, интересното е, че са съвсем мънички, на Дундю са му тамън, сменят си цвета като са достатъчно мокри и много добре попиват Wink
Бодливке, идеята за нова темичка е много сладка, на мен пък ми хрумна следното "Януарчета лапат си ръчичка и търсят в устичка наболи зъбчета като тревичка"
Качих нови снимки в майското албумче, скоро ще правим и юнско, как си лети времето еех Heart Eyes

# 204
Момичета направихме и електронна подписка, майчета от чужбина моля ви включете се и вие Praynig
Пишете и мъжете
ето ви линк
http://www.zdrasti.net/bgmamma/

# 205
  • София/Овча купел 2
Готово,подписах се,че и цялата рода покрай мен подписах newsm47.
BODLIVATA,tanitaia,страхотни заглавийца newsm10.

# 206
ей, че се вбесих!!!!!
newsm61
Кой измисли тая невероятна глупост - дохода на двамата родители разделен на 2?????????????

Това е пълна простотия - ще рече че аз, която се осигурявам на максимален осигурителен доход (1600 лв.) вместо да взема 80% от тях (1280) ще получавам почти наполовина по-малко като се раздели с минималната заплата, на която осигуряват таткото ((1600+160)/2*.8=704)!!!!

Е това ако не е съвършено тъпо....При положение, че самата Масларова предлагаше да се взема по-високия от двата дохода и то 90%!!!!!!!!!!!!!!!!

# 207
Е това вече беше МНОГО НАГЛО
Няколко пъти пусках линкове към темата и помолих да вземете участие, само няколко човека проявиха интерес и след като се бъхтаха толкова хора дни наред да умуват и да измислят компромисен вариант който да удовлетворява възможно най-широк кръг хора ти реши че сме много ГЛУПАВИ. Ами да се беше включила в обсъждането да предложиш нещо по-умно
1-во не могат да те осигуряват на 1600 лв, защото максималния осигурителен доход е 1300
2 -ро извинявай че не се сетихме ТОЧНО ЗА ТЕБ като готвихме предложенията, а помислихме за по -голямата част от хората , при които мъжа взима по-голямата заплата
3 - то наистина ПЪЛНА ПРОСТОТИЯ ще е ако приемат предложенията и вместо сегашните 160 лв, получиш (1300+160)/2*0.8 = 584 лв, наистина ще е много тъпо

Останалите извинявайте че пълним темата с подобни постинги, обаче това не можах да го оставя без коментар след като от няколко дни не мога да си обърна внимание на детето, защото съм много ГЛУПАВА  и седя и се занимавам с простотии

# 208
Nuinia - мерси за подписите  bouquet
Vili4ka - как е Али, как понесе ваксината? Относно 1-ви юни аз сигурно ще ходя с трамвая до Св. Неделя и оттам пеша е близко, на теб трамвая близо ли ти е до вас?
Bistra - много съжалявам за малките, да се оправяте по-бързо Praynig
Gerylin - браво на твоя юнак бе, какви размери само Mr. Green
Зайче, радвам се за интервюто, дано и 2-то мине така Praynig
Galita - за яденето като кърмя, основното е че ям мноооого Mr. Green, всмисъл доста повече от преди, просто съм си гладна, нали казват че при кърменето се изгарят доста калории, а иначе гледам да не ям много сухи неща - преди жегите хапвах доста супички, иначе избягвам ягоди, фъстъци, кола и кафе (пия безкофеиново), но от шоколада не мога да се откажа Embarassed
Frina - не сме те забравили Hug И ние ще караме само на кърма Peace
Пеперудка, весела сватба и ние сме на сватба утре
Вече и на Алекс му дойде времето - започна да се обръща Blush

# 209
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Здравейте, момичета!
И, аз се разписах с две ръце и изпратих линка на, когото се сетих!
клео - не хаби излишни нерви мила! Винаги ще има недоволни - няма начин и е неизбежно!
Vili4ka - много си права миличка, че като ги погледне тези малки душишчи и всичко отива на заден план! Кажи, миличка как е Али, че ви мисля след ваксината?
Gushanka - да ви е жив и здрав татито, много да ви слушка, и все така да се грижи с любов за вас! /на патерица/
Зайче - за това интервю ти стисках много силно палци, а за следващото ще стискам още по-силно да знаеш ... още от сега започвам! Дано имаш късмет! От сърце, ти го желая!
пеперудка - разказвай как мина кумуването? може и снимки да пуснеш!
клео - браво за обръщанката на юнака!  И, утре една весела и приятна сватба! Добре да се повеселите!
BODLIVATA - на Алекс много, много не му се нрави новата каляска, но ще трябва да свикне! Както казва мъжът ми - то все едно от мерцедес да се кажиш на трабант, че как да му хареса на детето! На мен обаче ми е екстра, лекичко и компактно!
BODLIVATA,tanitaia - загравията наистина са страхотни!

Ние сме предимно навън! Използвам, че не е толкова топло и се възползваме максимално от приятното време! Днес дори ходихме малко на кръчме с кумовете и си изкарахме наистина стархотно /ех, ама много си ги обичкам/ и се прибрахме чак в 21,00ч
Умората си казва думата, вече!
Лека и спокойна нощ от нас!

Общи условия

Активация на акаунт