Така се ядосах ама нямах време да го пиша пак.
Аз още не съм и сложила решетката защото спи на 20см разстояние от мен и аз най-малкото движение и усещам,ама май скоро ще трябва да го слагам.
На мен ми дойде на 40-тия ден след ражадането а досега никога не съм кърмила на повече от 2-3часа.Незнам хич не са ми ясни тия работи.Мноооого се надявах да не идва скоро но....уви
и засега май ще преустановя опитите да захранвам

Ех,VIVKA дай боже всички да изглеждаме добре,когато станем баби!Благодаря за комплимента все пак!
Сядате ли вече?
Чудя се дали е от слънцето,но ако е така,щеше да има и по крачетата.Последно давах сини сливи,но това беше преди 3 дни,и ми се вижда много късно ако е реакция някаква.. Засега правя почивка от пюрета и каша,даже елда няма да давам,че тия дни нали сме на ваксина и да няма неразположения някакви.. 
Ще почакам още малко пък някакво друго пюре ще пробвам,в смисъл на друга марка 

От гръб по корем се въртеше, ама това не го владееше, та сега вече и това го може
И друго, което ме притеснява обаче е, че като я сложа в шезлонга се надига и сяда
хваща се с ръцете отстрани и си седи седнала и като се измори си поляга назад.и после пак се изправя
Какво да я правя кажете, че да не става така, малка е още 
Айде чакам мнения че не остана време

Педито ще е доволна. Бяхме го оставили в кошарата да си играе. След малко отива таткото и гледа - дебелака по корем!!!
Иначе за 5 минути може да се завърти на 360 градуса в кошарата. И от вчера си лежи в нея ето така! 
Държа го седнал единствено в мен, защото иначе не мога да му издържа на тежестта . 

малко и бабите и дядовците да ни се порадват, ако ни познаят де, че Йоанката расте неудържимо. Та евентуално и аз бих могла да се присъединя към протеста, въпреки че знам, че доникъде няма да доведе той, най-много до обещания за в бъдеще, а на нас ще ни свърши майчинството дотогава, но все пак гражданското у нас трябва да бъде демонстрирано, така както по цял свят.
, милото сигурно е станало към 7.800,сладкото то, не знам дали вече мога да го разнасям с кенгурото, какъвто съм слаботелесен.... 
))
Ние сме малко по-добре, но носа още много ни тормози и развалихме всякакъв режим на хранене. Не иска мързеланчо да суче и аз се "сдухвам" от цедене. Баткото го командировах за 2 дни на вилата при нашите, та лудницата от голяма стана на по-малка.
Утре сме пак на контролен преглед, дано всичко е наред.
В събота и ние сме на сватба, та трябва да стегна тоалета и аз. Малко разнообразие във въртележката няма да ми се отрази зле. Сватбата е в Търговище и ще пътуваме всички в петък. Ще пиша пак! Поздрави на всички януарски мамчета добрички, дет` остават без ръчички!
Деси, забравих да добавя 51см 

Препоръчани теми