А мое и да няма апетит. Аз на твое място не бих давала пюрета като съм с бебето обаче - да го дават рано сутрин и да не хранят бебока последно 3 часа преди да се прибереш - така ще си сигурна, че е гладен и ще суче настървено като се прибереш. И никакви, ама никакви биберони 

и в тия жеги се прибирам от разходка с изплезен език.
.Сложиха ни и третата ДТК и се моля да минем без проблеми 

А мое и да няма апетит. Аз на твое място не бих давала пюрета като съм с бебето обаче - да го дават рано сутрин и да не хранят бебока последно 3 часа преди да се прибереш - така ще си сигурна, че е гладен и ще суче настървено като се прибереш. И никакви, ама никакви биберони 

Нощем си суче доста и по най малко дв пъти,вече много взе да ми идва на мен ама кво да направя 
Незнам аз съм опитвала и от двата вида пък май не усетих разлика,знам ли....Като позаякне всичко ще прояде
.

Дали не съм навредила с това усвояването на капките 

Дали не съм навредила с това усвояването на капките 
Аз вчера я предупредих,никакво носене на ръце и даване на нещо различно от АМ! И без това не ми е любимка,та ако сгафи бързо ще види вратата! 

А и да не беше,май е раничко за него..
И уж е поразредила манджата, но явно си знае душата.
?
Или са зъби или е просто някакъв такъв период.Абе ще стискаме зъби и ще подрусваме на ръце 

Не се нервирай излишно 
Ох и аз се се заканвам, че започвам и все се въздържам 
Нямам нерви вече !!! Ако иска - 4.5 месеца на кърма пак са един добър старт в живота според мен.Ако не иска повече няма да се цедя пак като луда и да се чудя как и какво да правя.Ще приключваме и така - както госпожицата прецени. В крайна сметка като не иска кърма не мога насила да я накарам да суче.Ми днес на всяко хранене сме се борили, пяли, кукуригали и какво ли не по 1 час 

) Препоръчани теми