ЯНУАРЧЕТА мънички вече папкат от лъжички

• 17 697
  • 282
  •   1
Отговори
# 240
# 241
Привет на всички Grinning
Аз снощи видях снимките на пеперудка и дорит писах писах после и хоп няма ми го постинга #Cussing out Така се ядосах ама нямах време да го пиша пак.
Много хубави са снимките от сватбата - всички са са страхотни,а пеперудка направо е мацка пу пу пу
Дорит,малката кукла голяма пътешествничка от малка.Много сте готини,сигурно сте си изкарали чудесно ееехххх....... чак и на мен ми се прииска Blush
Тази сутрин намерих Вяра на пряко не леглото още малко главата да и увисне от креватчето #Crazy Аз още не съм и сложила решетката защото спи на 20см разстояние от мен и аз най-малкото движение и усещам,ама май скоро ще трябва да го слагам.
Телма,незнам дали е от кърмаческа стачка идването на М newsm78 На мен ми дойде на 40-тия ден след ражадането а досега никога не съм кърмила на повече от 2-3часа.Незнам хич не са ми ясни тия работи.Мноооого се надявах да не идва скоро но....уви
Мойто дете не ще никакво пюре Cry и засега май ще преустановя опитите да захранвам Rolling Eyes
Лека и прохладна вечер ви желая  bouquet

# 242
  • там където ме зове сърцето!!!
Да няма някаква грешка, ако имаш в предвид заглавието,но на снимката съм аз.. Blush
Грешка, че жената на снимката е много млада и хубава-нямам.Само че  заглавието ме подведе ,а аз не те познах с новата прическа:oops: .Знаеш ли колко се възхищавах ,че тази жена ,която изглежда на 20 и няколко години може да е баба- е  определено мозъка ми изтича с кърмата.Надявам се да не съм те обидила  bouquet

# 243
Да няма някаква грешка, ако имаш в предвид заглавието,но на снимката съм аз.. Blush
Грешка, че жената на снимката е много млада и хубава-нямам.Само че  заглавието ме подведе ,а аз не те познах с новата прическа:oops: .Знаеш ли колко се възхищавах ,че тази жена ,която изглежда на 20 и няколко години може да е баба- е  определено мозъка ми изтича с кърмата.Надявам се да не съм те обидила  bouquet

newsm62 Ех,VIVKA дай боже всички да изглеждаме добре,когато станем баби!Благодаря за комплимента все пак!

Gushanka голям сладур е Криско на полянката! Simple Smile Сядате ли вече?

Des29 как нещете пюрета,в смисъл не гълта хич,или плюе като опита? Питам защото и аз в началото се чудех дали плюе защото не и харесва или просто не е готова за захранване.
Ако е така,по-добре наистина изчакай. Stop
От вчера пък ни се появиха ситни пъпчици,но само на ръцете отгоре около лакътя. Thinking Чудя се дали е от слънцето,но ако е така,щеше да има и по крачетата.Последно давах сини сливи,но това беше преди 3 дни,и ми се вижда много късно ако е реакция някаква.. Засега правя почивка от пюрета и каша,даже елда няма да давам,че тия дни нали сме на ваксина и да няма неразположения някакви.. Rolling Eyes

# 244
Des29 как нещете пюрета,в смисъл не гълта хич,или плюе като опита? Питам защото и аз в началото се чудех дали плюе защото не и харесва или просто не е готова за захранване.
Ако е така,по-добре наистина изчакай. Stop
Ами да,и стиска устата  и прави физиономии Sick Ще почакам още малко пък някакво друго пюре ще пробвам,в смисъл на друга марка newsm78
А пък днес откакто съм се върнала от работа хич няма апетит.Не иска и не иска - а аз ще се пръсна вече и цедя,цедя ooooh!

# 245
Здравейте милички  Hug

Как сте в тая жега  Crazy

Да ви се похваля - Али днес се обърна от корем по гръб  bowuu От гръб по корем се въртеше, ама това не го владееше, та сега вече и това го може  Joy И друго, което ме притеснява обаче е, че като я сложа в шезлонга се надига и сяда #Crazy хваща се с ръцете отстрани и си седи седнала и като се измори си поляга назад.и после пак се изправя  #Crazy Какво да я правя кажете, че да не става така, малка е още  Rolling Eyes

Гушки на всички от нас!  Hug

А за 1-ви кво правиме - айде среща на Януарския отбор пред Шератон например, или пред тая банка БНБ където беше мавзолея, м? Някоя такава известна сграда да си изберем, че да няма обърквация  JoyАйде чакам мнения че не остана време   Flutter

# 246
  • Пловдив
Здравейте, мами и бебоци! Hug
Vili4ka , честито ви обръщане! И Криско се обърна вчера!!! Grinning Педито ще е доволна. Бяхме го оставили в кошарата да си играе. След малко отива таткото и гледа - дебелака по корем!!! Joy Иначе  за 5 минути може да се завърти на 360 градуса в кошарата. И от вчера си лежи в нея  ето така! Heart Eyes
БОДЛИВАТА , благодаря за комплиментото! Embarassed Не го слагам още да сяда, нали не било препоръчително. Просто позираме за снимката! photo Държа го седнал единствено в мен, защото иначе не мога да му издържа на тежестта . Wink

Някой ме беше питал с какво мляко го мажа. Използвам Milk на Бюбхен, а гънките му мажа с кремче против подсичане на същата марка - много добре му действа.

За протеста - ние тук се организираме и ще ходим. Дано се съберем повече хора...

пеперудка, мноооого добре изглеждаш!  coolcool

# 247
И аз се подписах в подписката. Не знаех кой град да пиша и писах София (нали постоянния ми адрес се води там)...

БОДЛИВАТА и наш Боре, от както спря да плаче с "Не, не" - кашля. След кашлицата следва мамма-мам-мам. Wink

Моя пък татко ни е на гости и няма време за форум.  Grinning

...Дано ви е хубаво временцето за протеста, че да се съберете повече мами...

# 248
Здравейте и от нас Laughing
Ние утре се прибираме в България за десет дни newsm44 малко и бабите и дядовците да ни се порадват, ако ни познаят де, че Йоанката расте неудържимо. Та евентуално и аз бих могла да се присъединя към протеста, въпреки че знам, че доникъде няма да доведе той, най-много до обещания за в бъдеще, а на нас ще ни свърши майчинството дотогава, но все пак гражданското у нас трябва да бъде демонстрирано, така както по цял свят.
Имам още една идея за заглавийце, днес на събуждане ми хрумна, та значи "Януарчетата сладки, размахват си ръчички и обръщат се самички от гръбче по коремче всички" ( е, не всички де, мой топчо още го мързи, само се върти и придвижва нагоре с крачета, добре че купихме преносима кошара, та няма къде да се нарани)
И аз като Гушанка вече трудничко му издържам на тежеста Stop, милото сигурно е станало към 7.800,сладкото то, не знам дали вече мога да го разнасям с кенгурото, какъвто съм слаботелесен.... Mr. Green
 Деси, вкарай го и моя юнак моля те в  януарската листа, Йоан, 31.01, 3.250кг Laughing
Мами, (тези които не кърмят) кога мислите да слагате Плазмон на бебковците в млякото? Поизчетох за него, било доста засищащо и се слагало предимно вечер, за да спинка бебко по-сладко и да не се буди за папане  chef
целувки на всички от нас Heart Eyes

# 249
Деси, вкарай го и моя юнак моля те в  януарската листа, Йоан, 31.01, 3.250кг Laughing
Охооо, ама и ние сме родени на същия дееен Simple Smile))

# 250
Охооо, ама и ние сме родени на същия дееен Simple Smile))[/quote]
Да, вярно Laughing, значи заедно сме се потили Heart Eyes
Малката Моника в колко часа се роди, ние в 17.55 се показахме Joy
Деси, забравих да добавя 51см Wink

# 251
  • Варна
Здравейте, мамчета!   PartyНие сме малко по-добре, но носа още много ни тормози и развалихме всякакъв режим на хранене. Не иска мързеланчо да суче и аз се "сдухвам" от цедене. Баткото го командировах за 2 дни на вилата при нашите, та лудницата от голяма стана на по-малка. newsm48 Утре сме пак на контролен преглед, дано всичко е наред.
Честито претъркалване на всички бебчовци-акробати. Александър прави някакви опити, но до там. Е, ще ни дойде и на нас времето.  Wink В събота и ние сме на сватба, та трябва да стегна тоалета и аз. Малко разнообразие във въртележката няма да ми се отрази зле. Сватбата е в Търговище и ще пътуваме всички в петък. Ще пиша пак! Поздрави на всички януарски мамчета добрички, дет` остават без ръчички!  smile3534

# 252
Малката Моника в колко часа се роди, ние в 17.55 се показахме Joy Деси, забравих да добавя 51см Wink

В 17.00 в Шейново, 51 см 3650 г Simple Smile

Като си дойдете в София, можем да ги запознаем дечковците Simple Smile

# 253
Малвина, ще ги запознаем, че те даже и часова разлика нямат, нашия трябваше да се роди до 17.30ч, ама тежко раждане и се позабавихме малко Shocked , ама се раждахме в Майчин дом:lol: Ние сме в Младост1, съседи т.е Laughing, така че на лични да си разменим тел, че компа ни е тук в София нямаме Laughing

# 254
Та евентуално и аз бих могла да се присъединя към протеста, въпреки че знам, че доникъде няма да доведе той, най-много до обещания за в бъдеще, а на нас ще ни свърши майчинството дотогава, но все пак гражданското у нас трябва да бъде демонстрирано, така както по цял свят.

Аз пък мисля,че ще имат положителен развой нещата!Най-рано догодина разбита се..И какво като ни свърши майчинството,нали най-вече за бъдещите майки и деца се прави всичко това!На сегашните майки с малки деца вече ни е свирено положение,но не е изключено накой от нас да повторят,дай боже и потретят! Peace
Браво на Али и Криско за обръщането!  Turn-l
Mi6le благодаря за красивите картички! Hug
7of9 няма ли и ти да дойдеш насам,хем ще изпратиш дядото на Боре..? Wink
Des може и от жегата да не суче,чувам майки в парка като кърмят,цоквали бебоците само при жажда и не щът повече.. Най-добре замразявай,да не се хАби мат'риал. Stop
И аз акъл давам като [desi], с моите два месеца кърмене,ама хайде..

Последна редакция: вт, 30 май 2006, 12:21 от БОДЛИВАТА

Общи условия

Активация на акаунт