Все пак изглеждах така само за сватбата, от днес пак придобих вид "нямам време да се погледна" и пак детенце е по-важно от всичко друго.

Обиколника мисля да го вържа здраво за решетките. До сега беше от другата страна. Обаче Симона се преобръща и си изкарва през решетките краката. Та ме е страх нещо да не се нарани. Май е много по-безопасно преносимото легло, което е само от плат. Смъкнах му нивото и сега е като кошара - да се върти колкото и душа иска в него!

БОДЛИВАТА аааа да не мислиш, че не съм ги зарибила отдавна. Все давам разни неща да чете булката
Даже младоженеца вика:Словото да не е от бг-мамата 
doritt не, не кърмя вече за съжаление. Ако аз можех да кърмя сега нямаше да съм отслабнала също. Истината е, че цялото ми внимание е към детето и нямам време за ядене изобщо. То направо вие сте героини да поддържате млеконадоя

Честит ви 4-ти месец! На SEMEINA също! Много сте хубави в Барселона! Изглежда вашата госпожица е много послушна щом предприемате такива пътувания и отсядате на хотел.
Нашето дете е направо неудържимо - постоянно се обръща, не стои на едно място, хапе, дращи, иска занимание. Изобщо не можем да се отдадем на спокойствие... и силна храна

Много й се играеше просто
И в 8 пак се събуди.Така че не сме спали почти, но сега ще наваксаме (надявам се).
А тези дни всеки ден ходихме... И аз съм в Надежда. Къде бяхте, че не съм ви видяла?... Нищо де, подписахме се с мъжо в онлайн-а и го разпратих на всички в Q-то. Вярвам че ще се подпишат и те. Живот и здраве, ако всичко е нормално мисля да дойда с бебо на 1-ви. С какво ще ходите? Аз много се колебая дали да тръгна с колата или с трамвай 

Не иска да се храни от секретите от носа, не може да диша като хората, кашля, заспива и от кашлицата се събужда. Не иска да суче и се цедя... Отива на зян храницата... И без това скоро ще затварям май ресторанта, но вместо да отиде по предназначение. Спряхме и пюретата.
Като имам повече време ще чета всичко, което сте писали и ще се включа. Пазете се момичета, какви са тези травми!
Стига им една алергия на нашите бебковци!
.Мони добре се грижи за фигурата на мама.
(иначе пък си наддава