Коя е най-странната прическа, която сте виждали?

• 22 047
  • 106
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Ха, ха, бретонът от първата снимка и аз съм си го причинявала. Много тупиране и тонове лак. Докато стане като метална четка за загорели тенджери. Така си го наричахме тогава. Иначе имам приятел, който нарича прическата тип телевизор (яко вафли в корените и право надолу), прическа Биг Брадър. В някой от сезоните имали фризьор, който явно само нея е владеел и оттогава я е запомнил човекът.

# 91
Много е интересно, че имам познати, които си мислят, че цял живот ходя с коса до раменете (обикновено вързана), а всъщност до  сега съм сменила доста прически - от тийн годините насам съм била със и без бретон (като по-малка и с такъв смешен, подобен на снимката горе, но не чак толкова щръкнал), с много къса и съответно - със средно къса коса, накъдрена (яко къдрене, което не може да се махне - чака се да израсте косата), на кичури (червени), на вафлички..... Всичко това е било все по препоръка на приятелки или роднини и абсолютно нищо не ми е харесвало (някои от случаите бяха по-грозни от други). Разните моментни модни изцепки ми изглеждат грозно и на моята глава, и на чуждите. За сегашната си коса знам, че е скучна, но поне не ме дразни прекалено много....
Сетих се днес за това, защото ме обвиняват, че не си променям външния вид...
Между другото, аз унищожих по-фрапиращите снимки преди много време - чудя се дали някоя не е останала у някой роднина....

# 92
Колкото и да го обичам:

Е, него не го обичам:

# 93

Ей такава каша - късо от едната страна и дълго от другата ...  Sick
на тази жена според мен прическата й подхожда .

Не успях да намеря подходяща снимка и затова тази ми попадна и илюстрирах с нея. Тази жена е сравнително добре, но на някои е карикатурно... Изобщо като вид прическа ми е странна... Въпрос на вкус  Wink
За мен най-емблематичната носителка на този тип прическа е Нешка Робева. Катя от Ритон също имаше такъв период, но за кратко.

# 94
За мен никоя прическа не е странна, нищо от прическите не може да ме впечатли чак толкова, че да го мисля за странно. Stuck Out Tongue

# 95
А ето тази госпожа, която си ходи така редовно не ти ли е странна Grinning

# 96
Госпожата ми прилича малко на Цукалос в главата - и той до скоро си ходеше така (видях го в по-нов клип, струва ми се, че е понамалил косата):

# 97
  • София
На този косата му е връзката с анунаките.

# 98
Типичните БГ кифли,с обем с вафли,като телевизори в главата,ужасно е!

# 99
# 100
  • ту тук, ту там
А това показвано ли е вече тук? Ако да, извинете, не съм чела цялата тема! Peace

http://ponichka.com/28pricheskitez/

# 101
Лол, тези последните са много арт - това сигурно е правено от жаден за слава стилист...А младежът с ушите според мен е фотошопнат - не е възможно да има човек с такива уши. ))

# 102

Брадите и кокчетата стоят симпатично при някои младежи, но при дЕдовците са отврат.

# 103
  • Стара Загора
Тези двамата май ги забравихме Simple Smile

# 104
Тези шарки на главите са оригинални, но май вече не са на мода.
Ето един интересен вариант за близнаци - за да се различават по-лесно)))

Общи условия

Активация на акаунт