ПЛЕВЕН 158

• 111 859
  • 858
  •   1
Отговори
# 240
  • Ловеч
Да, ясно ми е, че не е от оптиката, а от детето. Въпреки, че там ни ги демонстрираха с едно гюле, че не се надраскват щерката успя да им направи 2 см черта.
За това идеята ми беше да пробваме с други стъкла.

# 241
   Препоръчайте ми добър ревматолог в Плевен. Ако можете и добър невролог в Плевен да ми препоръчате.

Благодаря предварително за помощта.

# 242
Момичета, може ли да сподлеите мнения за езикова школа Комлед? ЗАетост, такса, преподаватели.

# 243
  • у нас
Момичета, може ли да сподлеите мнения за езикова школа Комлед? ЗАетост, такса, преподаватели.
И аз се интересувам от езикова школа за дете на 8 години. До сега не е посещавала, но има интерес към английски, бързо запаметява и ми се иска са започне някъде, но да не и вадят душата 😁

# 244
Аз с е колебая между Комлед и Бъчварови.

# 245
  • у нас
Аз с е колебая между Комлед и Бъчварови.
Бъчварови ми се струват че ще изпарят желанието 'и за учене. Лични впечатления нямам, но съм чувала че са доста натоварващи методите им на обучение.  Още някое мнение не е излишно, ако някой се включи да сподели

# 246
  • софия
Аз съм ученик на Бъчварови - препоръчвам!

# 247
  • у нас
Аз съм ученик на Бъчварови - препоръчвам!
а там как е режима на посещения,  цени?

# 248
  • Плевен
   Препоръчайте ми добър ревматолог в Плевен. Ако можете и добър невролог в Плевен да ми препоръчате.

Благодаря предварително за помощта.
Аз съм ходила при Тихомир Горчев на Сторгозия в поликлиниката. Има кабинет и във Военна болница. Млад е, обяснява спокойно. Пои мен беше инцидент, не хронично ( надявам се).

# 249
  • софия
посещения са 2 пъти в седмицата за 90мин, парите зависят според успеха на ученика. Но се учи много яко и не се правят компромиси

# 250
Момичета, знаете ли фризьорка в ПЛевен , която прави плитки с вплетена  прежда в тях?

# 251
  • FRANCE
Здравейте, може ли да ми препоръчате козметик в Плевен? Благодаря

# 252
  • у нас
[Някой може ли да ми каже цени за рожден ден в боулинга?

# 253
Момичета, търся учител за  частни уроци по математика за шестокласничка.
Моля, ако някоя от вас има преки впечетления , да сподели. ( може и на лс) .

# 254
Здравейте!
От снощи в социалните мрежи се върти един много тревожен пост на почернен татко, чиято съпруга е с отнет живот след планувано секцио във Втора база в Плевен, а детенцето е в лошо състояние. Човекът търси свидетели на инцидента, хора, които са били в този ден в болничното заведение и имат някаква информация по въпроса могат да се свържат с него и да свидетелстват истината да излезе наяве. Прикачвам снимка от поста.

Общи условия

Активация на акаунт