ПЛЕВЕН 158

• 110 368
  • 858
  •   1
Отговори
# 660
Точно в "синия комплекс" се намира,да!До аптеката срещу фонтаните.На първия етаж,в дясно почти в края на коридора.Дамско подстригване на къса коса е 15 лева.Зелен салон е защото използва терапии за коса от "зелената серия".Мога да дам и телефон за записване на час ако някой желае.

Ммм за подстригване на дълга коса каква е цената? Питах я каква е цената на едно подстригване и ми отговори, че е 15,00 лв.

# 661
Здравейте отново, мили дами,
къде в Плевен е най-добре да се отседне?
Преди няколко години бях гостенка на хотел "Балкан" и бях изумена от разрухата на това място. Тогава го предпочетох пред "Ростов на Дон", не знам дали така се казва, понеже преди години имаше, а може би все още има лоша репутация... "Кайлъка" ми е малко далече. Та, ако имате идея, давайте предложения!
Искам да е спокойно, сигурно и чисто място.
Благодаря.Flowers Hibiscus

Последна редакция: чт, 04 юли 2019, 19:02 от Camino

# 662
   Била съм в хотел "Ростов" преди 4-5 години и наистина чистотата беше под всякаква критика.

# 663
 Camino, моя съвет е да отвориш Airbnb pleven или друг сайт за апартаменти под наем за нощувки. В букинг също има и може да прочетеш реални мнения. Това, в случай , че ти допада идеята да не си в хотел.

# 664
Ростов като цяло е ок, за реновирана стая.
Другите са прекалено скъпи. Но ако не те бърка, виж Сити хотел.
Апартаменти в Плевен са под всякаква критика и почти ги няма.

# 665
Аз тук намирам доста интересни предложение с добри условия, но е въпрос на личен избор.

https://www.airbnb.com/s/Pleven--Bulgaria/homes?place_id=ChIJuwC … tion&adults=1

# 666
  • Велико Търново
Аз спах в Ростов преди няколко месеца в реновирана стая. Нищо особено, но и нямам забележки. Местоположението му е много добро, съвсем на главната улица. Имахме проблем с паркирането- имат много малко места и беше чист късмет, че един човек излизаше, за да паркираме нашата кола. Съответно докато не си тръгнахме на другия ден не сме я местили- ползвахме градски транспорт, защото не ми се занимаваше после с ново търсене на паркомясто

# 667
Момичета, може ли актуален телефонен номер на дорктор Кривошийска(офталмолог). Звънях на посочените номера , които намерих в 8нтернет, но никой не отговаря...

# 668
# 669
Момичета, може ли актуален телефонен номер на дорктор Кривошийска(офталмолог). Звънях на посочените номера , които намерих в 8нтернет, но никой не отговаря...

Гадното е, че когато се обаждате извън работни дни и време, никой не отговаря! Много се ядосвах, че звънях и никой не ми вдигаше! Бъдете сигурна, че посочените в Интернет телефонни номера са актуални!

Ако искате да си запазите час при нея, има часове след 1 месец, дори след 2 месеца! Да не ви хрумне да отидете да чакате пред кабинета й да влезете! Ще се отнесат с вас много зле!

# 670
Момичета, бихте ли ми препоръчали добър психолог в Плевен? Ама наистина да разбира от работата си.

# 671
Благодаря, Jennifer!
Tommilise, на този номер звънях, но само в посочените часове вдигат.
Най- накрая се свързах. Всички часове до края на август са заети. Здраве да е. Записах час за детето за д- р Иванчева.

# 672
  • у нас
Благодаря, Jennifer!
Tommilise, на този номер звънях, но само в посочените часове вдигат.
Най- накрая се свързах. Всички часове до края на август са заети. Здраве да е. Записах час за детето за д- р Иванчева.
. Поради същата причина и аз се отказах от Кривошийска и водих дъщерята при доц. Иванчева. Ще останете доволна Simple Smile

# 673
Момичета, бихте ли ми препоръчали добър психолог в Плевен? Ама наистина да разбира от работата си.
https://www.facebook.com/ipzrpleven/

# 674
Благодаря ви, плевенчанки. Ако има още нещо по въпроса с хотели в Плевен, пишете, аз ще чета. Simple Smile

А д-р Цонев работи ли още, виждам, че си говорите за очни лекари. На времето се водеше за един от най-добрите, но и лоши неща съм чувала също, пък и лично наблюдение имам... завинаги ще го помня... но не с добро. Sad

Общи условия

Активация на акаунт