ПЛЕВЕН 158

• 110 316
  • 858
  •   1
Отговори
# 735
Аз преди известно време купих за дъщеря ми от магазина на "Кирил и Методий". Предлагат и Magneflex.
Препоръка не бих могла да дам, защото това е въпрос на личен избор и детето трябва да го пробва.

# 736
  • софия
https://www.-spam097-/magazin/pleven?gclid=CjwKCAjwyqTqBRAyEiwA8 … ZfpxoCbu8QAvD_BwE
препоръчвам ти този магазин, аз ползвам същия в София, имат различни модели и марки и са много коректни и бързи.

# 737
https://www../magazin/pleven?gclid=CjwKCAjwyqTqBRAyEiwA8K_4O1R4xSb0iqhowhBeYuV9GjbWHrifT0mxPY-OXe4c4r3IHyp_l-ZfpxoCbu8QAvD_BwE
препоръчвам ти този магазин, аз ползвам същия в София, имат различни модели и марки и са много коректни и бързи.
Може ли повторно линка не мога да го отворя? Благодаря!

# 738
  • софия
https://www..
хм линкът се чупи Sad  - магазин Brava за матраци , Плевен, ул. Свети Свети Кирил и Методий 18
напиши направо Brava в гугъл - и ще излезе , не знам защо не излиза линкът

# 739
Аз за него писах. Само той е на"Кирил и Методий".

# 740
  • София
Здравейте на всички.
В продължение на темата за жилище, моля, ако някой може да ми препоръча фирма (със собствен превоз) за изнасяне на багаж и мебели от апартамент в Плевен. Важна ми е тази информация и ще съм дълбоко благодарна на всеки отговор.

# 741
Привет!

Има ли в Плевен фирма, която да предлага услуга ,,професионален домоуправител,,?
Търсих, но не намирам за Плевен.

# 742
Biserka_a, мисля че срещах някъде реклама, но къде и кога...нямам спомен.

# 743
И аз питах преди, наскоро по входните врати на блоковете в Дружба бяха разлепили рекламни листовки с предложение за такава услуга, но някой набързо ги свали, поне при нас и околните блокове. Мога да се поогледам, като разхождам кучето, ако някъде е останала, имаше телефони за връзка.

# 744
     Добър ден. Препоръчайте ми добър уролог за мъж в Плевен!!! Доц.д-р Николай Колев е в отпуска в момента.

Благодаря предварително!

# 745
И аз питах преди, наскоро по входните врати на блоковете в Дружба бяха разлепили рекламни листовки с предложение за такава услуга, но някой набързо ги свали, поне при нас и околните блокове. Мога да се поогледам, като разхождам кучето, ако някъде е останала, имаше телефони за връзка.

Аз и листовки не съм виждала.
Попаднах на реклама в нета за агемция за недвижими имоти, която предлага тази услуга.
Дали е актуална обявата към момента, не знам.

# 746
  • у нас
     Добър ден. Препоръчайте ми добър уролог за мъж в Плевен!!! Доц.д-р Николай Колев е в отпуска в момента.

Благодаря предварително!

Коцев, Дунев

# 747
  • FRANCE
Здравейте, спешно ми е. Дали има дежурен зъболекар в неделя? На гости сме на баба и дядо и дребната (9г) чак сега си призна че има абцес на венеца. Лошото е че понеделник пътуваме за Поморие и там пък съвсем незнам къде да търся зъболекър🤔 много благодаря

# 748
В неделя трудно ще намериш зъболекар , който работи с деца, но опитай да звъннеш на д- р Кирова( работи с деца) и да й обясниш случая.
Д- р Кирова-
089 669 9773

# 749
Добър уролог в Плевен бихте ли препоръчали, че внезапно откриха кариера големи камъни   в мен.Вероятно разбиване или оперативно отстраняване,клиника.Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт