ПЛЕВЕН 158

• 109 417
  • 858
  •   1
Отговори
# 90
  • Плевен
Не!В групата "Забелязано в Плевен",кмета каза,че няма право да дава повече от 2 дена.Друг е въпроса,че недоволни винаги ще има.Кмета не можа и сега да угоди на всички.Едните казват,че е лигавщина да пуска децата,а други искат удължаване на ваканцията.Оправия няма!

# 91
# 92
mmm_st, имаш ли представа дали Янкулов, може да започне да издава болнични от 7г.с.?  Някъде четох, че започва чак като минеш 13г.с, има ли нещо вярно?

# 93
Ами при мен започна чак след 13-та г.с. и ме вкарва два пъти да лежа в болницата горе.След 7-ма ще трябва да се ходи накрая на ТЕЛК, нали знаеш.
Отиди на преглед и говори с него директно.

# 94
Удължават я да! Аз просто питам. Да знам да си водя ли детето или не. Претенции нямам.

# 95
Ходих по спешност при Партенов в седми месец, нямаше друг. Такъв преглед ми направи, че ревах после с глас и не можех да ходя. Трябваше да дойдат да ме приберат. Моя позната също има много лош опит с него.

# 96
Да знам, но работата ми е такава, че съм по цял ден на крак, имам и нощни смени и се притеснявам да не стане нещо. А дали е много чакането за час?

# 97
Не, не е много чакането за час, поне преди не беше много.Просто отиваш и говориш с него.Обясняваш му и той ще ти каже дали практикува така.На мен не ми се е налагало, излязох в болничен защото бях с постоянни контракции и не беше добре положението.

# 98
Мисля, че имаш закрила като бременна относно нощните смени. По Кодекс имаш право и на трудоустрояване, но май в днешно време фирмите си решават проблема с уволнение на работника.  Confused

# 99
Благодаря, Ви за отделеното време! Ще си запиша час и ще говоря с него, да видим какво ще каже. Simple Smile

# 100
Успех и дано се разберете.

# 101
Здравейте отново,
питах ви за фризьорският салон на Зари и Поля преди три седмици, но никой не ми отговори.
От много време той се намираше между "Централ" и стоматологията, и у-ще "Иван Вазов", но в момента било козметично студио за нокти или нещо такова.
Някой знае ли къде работи Зари? Ако не е проблем, някой от вас, който минава по тези улици, би ли могъл да попита за тях на место?
Благодаря.

# 102
Търся лекар уши-нос гърло който да работи с здравната каса.

# 103
Търся лекар уши-нос гърло който да работи с здравната каса.

Препоръчвам д-р Ненов в "Авис Медика".

# 104
Здравейте, утре ще носите ли мартеници за учителите и за децата? Нали бяха неучебни дни исега ми се струва късно вече. Как мислите?

Общи условия

Активация на акаунт