ПЛЕВЕН 158

• 111 823
  • 858
  •   1
Отговори
# 195
Знам пунк за боядисване на кожени дрехи. ( на ул,,Илия Бешков,, до обущаря)

# 196
Знам пунк за боядисване на кожени дрехи. ( на ул,,Илия Бешков,, до обущаря)

Благодаря за бързия отговор. Hug
Да знаете дали вземат и дрехи от плат /памук/ ?

# 197
За текстилни дрехи не съм сигурна, но за кожени-да.

Ако ти трябва спешно информация , мога да отскоча да ги попитам.( живея съвсем наблизо)

Последна редакция: чт, 31 май 2018, 14:22 от Biserka_a

# 198
За текстилни дрехи не съм сигурна, но за кожени-да.

Ако ти трябва спешно информация , мога да отскоча да ги попитам.( живея съвсем наблизо)

Не знам как да Ви благодаря за отзивчивостта ... Hug.Питайте и евентуално дали ще ги боядисат в черно?
Ще черпя кафе ,ако ми дадете тази информация.. Wink Sunglasses Laughing

# 199
Ffr,  ходих да проверя за боядисването, но беше затворено. Има табела , че отварят в 15:00 , но в 16:20 още не бяха отворили.
Виж тук какво намерих:

https://bazar.bg/obiava-20878565/boiadisvane-na-drehi-ot-pamuk

# 200
Момичета, търся добър  ортопедв Плевен. Касае се за проблем с рамото.
Ще ми е от ползва всяка информация.

# 201
  • Плевен

Димитров в Окръжна болница.
Те са двама с това име. Баща и син. Малките имена не помня. Младият Димитров е чудесен. Преглежда следобедните часове. А баща му сутрин.

# 202

Димитров в Окръжна болница.
Те са двама с това име. Баща и син. Малките имена не помня. Младият Димитров е чудесен. Преглежда следобедните часове. А баща му сутрин.

Valka, сърдечно ти благодаря за насоката! А как става записването при него ?Телефон за връзка може ли?

# 203
  • Плевен
Няма записване. По ред на пристигане пред кабинета. Стоиш и чакаш. Може и часове. Преглежда всички пациенти. Стои до късно (22-23часа) вечерта.

# 204
Няма записване. По ред на пристигане пред кабинета. Стоиш и чакаш. Може и часове. Преглежда всички пациенти. Стои до късно (22-23часа) вечерта.

Благодаря ти! bouquet

# 205
   И на мене ми беше полезна информацията с ортопеда. Ходих при два ортопеда - единият в "Авис Медика", през декември месец, ортопед, препоръчан оттук, не останах никак доволна. Неговото име е д-р Евтимов. Дори при описването в талона сгреши за кой горен крайник имах оплакване. Крайно възмутена останах и изобщо никакво внимание не ми обърна. Проблемът си остана все пак. При другия ортопед, който отидох, през април месец, беше в "Свети Панталеймон" при д-р Ивайло Пълев. Също не ми обърна нужното внимание, дори не огледа рамото ми, за което имам оплаквания. Предписа ми едно олио за мазане и никакъв ефект нямаше.

# 206
  • Плевен
Аз съм водила дете при него. На мен като майка ми обясняваше подробно какво е състоянието му, даже нагледно с кости от скелет. Сглобяваше ги пред мен и всичко ми беше ясно.

# 207
Момичета, да знаете къде мога да намеря черна трикотажна Полак лош или полуколониална за девойка на 12 години?
В Мола няма , а ми е спешно...

# 208
Можете ли да ми препоръчате добър частен учител по БЕЛ? Благодаря предварително!

# 209
Момичета, Панорамата работи ли ? ЩЕше да започва ремонт там, но не съм наясно от кога.

Общи условия

Активация на акаунт