ПЛЕВЕН 158

• 110 445
  • 858
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте,искам да заведа детето си на алерголог в Плевен и да му се направят тестове. Къде бихте ми препоръчали? Не съм от Плевен и нямам мнение за никого. Благодаря предварително на отзовалите се , хубав ден .

# 541
Доц. Ваня Цветкова в дкц Панталеймон

# 542
Доц. Ваня Цветкова в дкц Панталеймон
Благодаря, вече запазих час в Авис Медика при доктор Ненова

# 543
  • Плевен
Предупреждение към всички майки взимащи храна от детската кухня.Внимавайте,вчера има доста случаи на деца със салмонела заради вчерашното готвено патешко месо!

# 544
  • у нас
Предупреждение към всички майки взимащи храна от детската кухня.Внимавайте,вчера има доста случаи на деца със салмонела заради вчерашното готвено патешко месо!
Сериозно?? Тъкмо мислех за ходя утре до млечна кухня да запиша нашето момче. Sad

# 545
Уточнете за коя кухня става на въпрос! Доколкото разбрах се отнася за частната и е хранително отравяне, а не салмонела!

# 546
  • у нас
Сега четох коментарите в плевенските майки. Моето дете е също е на частната и въпросната патушка супа я яде днес за обяд, тъй като вчера цял ден отказваше ядене. Дано нищо му няма, а на болните бързо възстановяне. В групата се включи управителката на Фуристо и каза че проба е дадена където трябва за изследване. Включиха се майки и на деца без оплаквания :/

# 547
Здравейте,
Интересувам се от условията в Авис медика. Конкретно за раждане. Как са стаите и дали има опция ВИП. Някой с пресни впечатления, би ли споделил Simple Smile

# 548
Вип няма. В една стая са две жени със собствен санитарен възел. Чисто е, поддържано. Важен е доктора към който сте се насочила.

# 549
Вип няма. В една стая са две жени със собствен санитарен възел. Чисто е, поддържано. Важен е доктора към който сте се насочила.
Много вярно! Родих преди няма и месец! Като цяло съм много доволна, акушерките са уникални, показват, обясняват, носят ти всичко от което имаш нужда. Ако през нощта бебчето плаче идват да помагат. Сестрите също, питат дали имаш нужда от обезболяващо и т.н.

# 550
При кой доктор бяхте? Може и на ЛС

# 551
Стаите в Авис Медика не се различават по нищо от ВИП стаята във Втора клинична база, в която си сама. Януари лежах за задържане в Авис Медика, тъй като там беше лекарят, при когото ходех на ЖК. Отношението на всички беше добро. Преди 10 дни обаче родих във Втора клинична база. Не съм давала нито стотинка за раждането, платих единствено ВИП стаята, в която бях - 30 лв. на ден. Отношението на всички лекари, акушерки и санитарки там е повече от добро, държаха се с мен все едно сме приятели. За съжеление отидох там, за да родя бебето си мъртво, защото от Авис Медика ме изпратиха, защото не бяха сигурни какво точно се случва и как да постъпят. Лекарят, при когото бях на ЖК в Авис дори не се поинтересува от състоянието ми. В Авис нямат и реанимация, ако нещо се случи с бебето, не могат да направят нищо, по думите на един от лекарите, който ме прегледа, преди да ме изпрати да във Втора база. Да не говорим, че щяха да извадят бебето секцио, а при мъртво бебе, ако е секцио има риск и за майката. Изобщо съветвам Ви да отидете във Втора база. След това, което ми се случи няма да стъпя в Авис медика. И аз като Вас ходех там, защото мислех, че в държавната болница условията са по-лоши и че ако си плащам ще ми обърнат повече внимание. Е, стана точно обратното. В държавната всички лекари, включително и директора на болницата дойдоха, за да ме видят. Постоянно имаше някой при мен, а в Авис Медика, когато лежах за задържането, лекарят, пеи когото ходех на консултации, не дойде да ме види нито един път за 3-4 дни, в които бях там. Гледаха ме само дежурните лекари. Да не говорим, че има съмнение, че бебето е починало, заради нещо, на което лекарят ми не е обърнал внимание, понеже нямаше никаква причина да се роди мъртво една седмица преди да вляза в деветия месец. Повече ще знам след аутопсията.

# 552
  • Разпиляна във въображението
Sweety Sad

Децата си родих във Втора база. Не мога да се оплача от докторите или акушерките. Не съм плащала нищо, освен за почерпка.

# 553
Sweety неможах да подмина поста ти.
Много съжалявам за случилото се пожелавам ти скоро отново да забременееш и да родиш здраво бебче. Незнам такова нещо как се преживява но от написанота разбрах, че си много силна жена.
За Втора база и аз съм много доволна. Там родих прекрасната си дъщеря. Доктори, акушерки и санитарки всички са на ниво, добри и винаги отзивчиви, препоръчвам болницата с две ръце.

# 554
Sweety неможах да подмина поста ти.
Много съжалявам за случилото се пожелавам ти скоро отново да забременееш и да родиш здраво бебче. Незнам такова нещо как се преживява но от написанота разбрах, че си много силна жена.
За Втора база и аз съм много доволна. Там родих прекрасната си дъщеря. Доктори, акушерки и санитарки всички са на ниво, добри и винаги отзивчиви, препоръчвам болницата с две ръце.

Благодаря за съчувствието и пожеланията! Дано някой ден се прибера у дома с бебе, а не с празни ръце, сърце и душа, както сега. Дано повече хора видят публикацията и да забравят, така прехвалената, "Авис Медика".
 ХОРА, ХОДЕТЕ ПРИ ЛЕКАРИТЕ ОТ ВТОРА КЛИНИЧНА БАЗА. ПО-ДОБРИ СПЕЦИАЛИСТИ СА, ИМАТ ПО-ДОБРА ТЕХНИКА, ИМАТ РЕАНИМАЦИЯ И ЗАРАЗЛИКА ОТ ЛЕКАРИТЕ В "АВИС МЕДИКА" ЗНАЯТ КАКВО ДА ПРАВЯТ, КОГАТО СЛУЧАЯТ Е ПО-СЛОЖЕН.

Общи условия

Активация на акаунт