Кой какви сериали гледа? - Тема 19

• 88 744
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
Здравейте, някой гледал ли е Narcos? Да го почвам ли?
Почти всичко съм изгледала  Rolling Eyes сега свърших Друговремец, препоръчайте ми сериали  bouquet

# 166
  • Бургас
Аз започнах един по-старичък сериал, колежанска история-Felicity

Навремето като го даваха по ТВ ми беше любим. А ти от къде го теглиш?

# 167
За Дарк - свиква се с немския.

За The Killing - на мен повече ми хареса американската версия, страхотни бяха двамата главни разследващи като двойка. Simple Smile

"Наркос" е много харесван, но на мен ми беше твърде кървав. Нямам и особен интерес към Ескобар и ко. Иначе е добре направен.

# 168
  • BG
Навремето като го даваха по ТВ ми беше любим. А ти от къде го теглиш?
Гледам го с руски дублаж онлайн тук, за теглене в рутракер, но и там е дублиран. Нещо ме е хванала музата за стари американски сериали, затова за след Фелисити си изтеглих първи сезон на Dawson's creek Grinning

# 169
Тоя немски не Ви ли е странен да го слушате?
Аз съм му свикнала, че вече 20 г живея в Германия.

# 170
В момента гледам the middle, теория за големия взрив и чакам с нетърпение игра на тронове.

# 171
чакам с нетърпение игра на тронове.

newsm78 Поправете ме, ако греша, по мисля, че GOT приключи.

# 172
  • Разпиляна във въображението
Другата година ще е последния сезон на Игра на тронове.

# 173
  • Вестерос
The Shannara Chronicles е спрян, като го предлагат на други телевизии.
9-1-1 е подновен за 2-ри сезон.
Liar е подновен за 2-ри сезон.
The Walking Dead  е подновен.
Stan Against Evil също.
Young Sheldon е подновен.
Gifted е подновен.

The Fosters е спрян, но ще има мини сезон лятото от 3 серии. Телевизията му е поръчала спинофф, не се знае името.

Dark е подновен.

# 174
  • Пловдив
От къде сваляте дарк? Аз вчера го свалих от замунда, но много се оплакват от субтитрите и не искам да го почвам така. То ако няма да го разбера правилно, толкова дълбок филм, няма смисъл да го почвам.

# 175
Drako89, аз го гледах по Нетфликс, но не знам дали теб те устройва така. Там може да е с английска синхронизация или субтитри

# 176
  • Пловдив
То е точно с вградени субтитри от нетфликс, българските казват, че изобщо не струват, английските били малко по-добре но и те не били перфектни. И сега се чудя какво да правя, свалих го, гледа ми се, ама искам да му се насладя напълно, а така с тия субтитри не знам дали ще мога.

# 177
То е точно с вградени субтитри от нетфликс, българските казват, че изобщо не струват, английските били малко по-добре но и те не били перфектни. И сега се чудя какво да правя, свалих го, гледа ми се, ама искам да му се насладя напълно, а така с тия субтитри не знам дали ще мога.
Изгледах една от сериите с английски субтитри - преводът е точен, не знам защо казват, че не струват

# 178
  • София
Супер, радвам се много за Gifted и Dark. Simple Smile
TWD беше ясно, че ще го подновят. Този сериал спокойно може да изкара още 8 сезона ако искат.  bowuu

# 179
  • BG
E защо така с Шанара Sad

Общи условия

Активация на акаунт