Кой какви сериали гледа? - Тема 19

• 88 432
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Няма, и аз го гледам с английски субтитри.

# 61
Дайте отзиви за Майндхънтър -гледах един еп. но ми се стори супер ретро

# 62
Благодаря, Иля, ще продължа и аз така...

На мен ми допада, криминален.

# 63
  • София
Различен е, бавен, психологически, не е за тези, които очакват действия и заплетени случаи.
Изгледах 1-ви епизод и го зарязах, но след много препоръки все пак го изгледах.
Интересни са ми интервютата, които провеждат със серийни убийци, за да се запознаят отблизо с психологията на престъпният ум.
Не ми допадат случаите, които разследват, защото са лесни за разплитане.

# 64
  • Вестерос
И него съм свалила Blush

# 65
  • София
Изгледах пилотния епизод на Залезът на тамплиерите по HBO
Нищо особено. Но ще го продължа.

http://www.imdb.com/title/tt4555364/?ref_=nv_sr_1

# 66
Godless на  Netflix някой да гледа?

# 67
  • София
Аз го почнах, но само един епизод засега, та не мога да изкажа мнение още. Гледа ми се втори де, което е добре😄

# 68
Изгледах пилотния епизод на Залезът на тамплиерите по HBO
Нищо особено. Но ще го продължа.

http://www.imdb.com/title/tt4555364/?ref_=nv_sr_1

На мен ми хареса и ще го следя  Peace Любопитно ми е как ще интерпретират историята (гледала съм много интерпретации, ака документарита по Нешънъл , Дискавъри..., предвид Дан Браун и разни спекулации...  Thinking,а и  съвременната политическа конюнктура- Тръмп-Ът и Йерусалим). И за Очото им а за плакнене, тъй че... Simple Smile

# 69
Преполових петия сезон на Нашвил и съм изключително разочарована. Пълно е с клишета. Съсипали са сериала. Много жалко.

# 70
  • The point of no return
Преполових петия сезон на Нашвил и съм изключително разочарована. Пълно е с клишета. Съсипали са сериала. Много жалко.
Peace Напълно се изчерпаха и определено доскучаха. СМТ много се переха, че ще представят нещо кой знае какво, но според мен, не им се получи. Логично, следващият сезон ще е последен. С какво ще го запълнят не ми е много ясно обаче.
Аз лично Нашвил ще го запомня с първите няколко сезона! Историите бяха автентични, музиката - вълшебна, драмата - сведена до минимум.  Heart Eyes

# 71
  • Бургас
Един малко страничен въпрос към тези, които гледат сериали по FOX.
Скрит текст:
Някои от сериалите имат възможност да се гледат с оригиналното аудио и субтитри. Как да го подкарам това? Пробвах всички възможни копчета и на двете дистанционни. На Vivacom съм ако има значение.

# 72
  • Вестерос
Яд ме е и мен за Нашвил, въобще не трябваше да убиват Рейна, не мога да им го простя! Единственото хубаво от последния сезон е песента на Мади и Дийкън, много му се радвам! Просто я слушам нон стоп https://www.youtube.com/watch?v=WhFox6C1jHE

# 73
  • Разпиляна във въображението
Един малко страничен въпрос към тези, които гледат сериали по FOX.
Скрит текст:
Някои от сериалите имат възможност да се гледат с оригиналното аудио и субтитри. Как да го подкарам това? Пробвах всички възможни копчета и на двете дистанционни. На Vivacom съм ако има значение.

Аз го правя от дистанционното на телевизора. Настройки и правя аудиото на английски и включвам субтитри.

# 74
Яд ме е и мен за Нашвил, въобще не трябваше да убиват Рейна, не мога да им го простя! Единственото хубаво от последния сезон е песента на Мади и Дийкън, много му се радвам! Просто я слушам нон стоп https://www.youtube.com/watch?v=WhFox6C1jHE
Тъкмо изгледах сезона.
За мен проблема е не толкова смъртта на Рейна, а инфантилното държание на Мади. Актрисата по принцип не ми е симпатична, но се траеше преди, а тук кой ù откраднал песента, кой ù казал нещо накриво, пък за случката с ареста дори не искам да говоря.  ooooh! "Защо ни спирате? Само защото приятеля ми е черен ли? "  Tired
И песните в този сезон не бяха кой знае какво.  Преди с месеци не можех да спра да ги слушам, постоянно си ги въртях. Може би от песента на Мади ми хареса само припева.

Общи условия

Активация на акаунт