Кой какви сериали гледа? - Тема 19

• 88 447
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
# 91
От вчера пак започнаха да дават "Драга фамилия" - трети сезон. Пак по Диема, само че от 18 часа, а не от осем вечерта.

# 92
  • BG
Някаква идея откъде мога да изтегля 3 сезон на Jane the virgin с руски суб?( без рутракер)

# 93
За мен най хубавия турски сериал който съм гледала,който ме грабна още в първите минути и не можех до 2 часа през ноща да заспя за да го гледам.....и не се превърта, защото ако превъртиш и изтърваш какво е станало!НАИСТИНА УНИКАЛЕН Е......
СЕРИАЛЪТ СЕ КАЗВА ВЪТРЕ!!!Ако има някой който го е впечатлил някой както мен да ми каже за да гледам!😊😊😊

# 94
  • София
Тук май не обсъждаме турски сериали. Simple Smile Сигурно има подобна тема за тях, по-скоро там потърси препоръки.

# 95
Благодаря сърдечно за препоръките! The Night of страшно много ми хареса, много добре направен и с много хубав сценарий.
Сега се заемам с Dark Simple Smile
Ако някой си пада по азиатско кино/сериали може да провери Erased - интересни минисерии както се оказва по популярен комикс. Историята държи в напрежение, но главните герои са малко сладникави.

# 96
  • София
Dark го изгледах и аз и ми хареса, аз обичам мрачни сериали, ама...ще ме прощавате, но тия немци в сериала много криви значи. 😄

# 97
The Night Of един сезон ли има?

# 98
  • София
Да.

# 99
Dark го изгледах и аз и ми хареса, аз обичам мрачни сериали, ама...ще ме прощавате, но тия немци в сериала много криви значи. 😄

В какъв смисъл криви? Simple Smile

# 100
  • София
Амии как да го обясня, най-общо никой не хваща окото 😄

# 101
Амии как да го обясня, най-общо никой не хваща окото 😄

На мен младежът с жълтото яке много ми хвана окото. Красавец Simple Smile

# 102
Ще го видим тоя младеж с жълто яке Wink

# 103
За този ли става дума?

Smiley