Кой какви сериали гледа? - Тема 19

• 88 735
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
  • Вестерос
Once upon a time е спрян

A Series of Unfortunate Events  ще има 3 последен сезон.

Suits ще има 8 сезон.

CBS has ordered a 13-episode revival of sitcom Murphy Brown, last seen in 1998. Star Candice Bergen will return.

# 226
  • Бургас
CBS has ordered a 13-episode revival of sitcom Murphy Brown, last seen in 1998. Star Candice Bergen will return.

Еха супер. Много харесвах този сериал.

# 227
И аз като малка следях и харесвах Мърфи Браун, но сега актьорите не са ли около 70 годишни? Ще е странно, ако още са новинари.

Радвам се, че "Имало едно време" е спрян. Никога повече няма да гледам сериал или филм от тези двама режисьори.

"Altered Carbon" в началото ми хареса, но след това ми стана скучен - дразни ме стилът, в който е направен. Ако не беше толкова потискащо мрачен, сюжетът щеше да ми е по-интересен. Още не съм спряла да го гледам, но може и да се откажа преди финала.

# 228
  • Вестерос
И аз се радвам за Мърфи, също много го гледах Simple Smile

# 229
Време беше! Още не съм гледала последния сезон. Рядко се случва сериал толкова да ме отблъсне, защото е затъпял толкова много.

# 230
  • Вестерос
Охх ставаше на куп като ги гледах сериите, но си и превъртах тук-там

# 231
Абе и аз ще изтегля сезона да го изгледам, защото не искам да оставям така недовършен сериала, ама не е там работата. Един прекрасен сериал в началото така да го похабиш до последните сезони... Astonished

# 232
  • UK
Време-пространствени изкривявания са ми любими.
И на мен, за това сега гледам ''12 Monkeys''.

# 233
Waco започнах да следя. Какво да гледам, докато чакам за новата серия? Без докторски, любовни, комедии и фентъзи.

# 234
Време-пространствени изкривявания са ми любими.
И на мен, за това сега гледам ''12 Monkeys''.
Един от любимите ми текущи сериали Simple Smile

А на "Имало едно време" точно затова ме е яд - харесвах го страшно много, даже през първите сезони ми беше любим, но от един момент стана пълна боза. Спират го, защото в най-добрите си времена е имал около 11 милиона зрители, а сега са половин милион (поне така прочетох на един американски сайт за телевизия - при всички случаи, рейтингите им са като на сериал по кабелна телевизия, а от него се очаква много повече).

# 235
  • BG
Ще помоля да ми препоръчате пoдобен сериал на
Friday Night Lights
, че питах в темата за препоръки, но никой не се е включил още, а съм на последния сезон.

# 236
  • Вестерос
One tree hill

# 237
  • BG
Мерси, аз този го пробвах преди доста време, но нещо ми беше скучен и го зарязах след 2-3 еп.. Нищо не ми пречи обаче докато съм на спортна тематика да му дам още един шанс Peace

# 238
  • Вестерос
За мен е най-добрият в подобен жанр, опитай се 1 сезон да изгледаш, после може да ти тръгне. За мен е много силен до 4-ти сезон вкл.

# 239
  • BG
OK, ще пробвам задължително, и без друго съм в предфинална сериална депресия и никак не ми се иска да свършва FNL, ама като знам, че има с какво да продължа ще ми е по-леко Grinning

Общи условия

Активация на акаунт