Кой какви сериали гледа? - Тема 19

• 88 720
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
  • BG
Kingdom - спортна драма в три сезона, приключил. С Мат Лурия от Фрайдей Smirk Надявам се, че ще ти хареса, аз останах повече от доволна.
Мерси, мерсииии Hug задължително ще го гледам, само да свърша с One tree hill, щом и готиният Люк участва.
Забравих да спомена и, че изгледах 1 еп. от Blue Mountain State, който ми се стори прекалено пародиен, ще го мисля и него за нататък.

# 256
  • София
От утре започва нов сериал на HBO

Here and Now
http://www.imdb.com/title/tt5923012/?ref_=nm_flmg_act_1

С Тим Робинс и Холи Хънтър

# 257
Догледах "Altered Carbon" - много ни хареса вкъщи. Страхотна блейдрънърска естетика.Simple Smile Първите серии ми беше малко трудно да се ориентирам какво се случва с тези тела, но някъде към 3-4 серия се запалих. Джоъл Кинаман от The Killing направи много хубава роля. Heart Eyes За любителите на сай-фай е идеален сериалът.

Попаднах случайно на този - Counterpart. Започва много обещаващо и J.K. Simmons си е класа...

# 258
  • МАРС
Аз пък дори първият епизод не можах да догледам на Altered Сarbon, а имах такива големи очаквания, скоро не бях виждала толкова слаба актьорска игра(визирам жената, полицайка май беше).

# 259
Аз пък дори първият епизод не можах да догледам на Altered Сarbon, а имах такива големи очаквания, скоро не бях виждала толкова слаба актьорска игра(визирам жената, полицайка май беше).

Съгласна съм за полицайката. Слаба ми се видя и на мен.  Peace

# 260
Аз също го заряза на първи епизод

# 261
Аз се запалих от the Killing по скандинавските филми и започнах с Мостът Bron. Сега ще потърся и датския оригинал

# 262
  • UK
Тъкмо приключих втори сезон на One Day At a Time, дано има трети, много сладък сериал.

# 263
Видях го, но май няма суб?

# 264
  • UK
Ох, не знам, аз гледам в Нетфликс. Sad

# 265
  • София
Появиха се 3 серии на Stargate Origins, останалите 7 не знам кога ще ги качат.

# 266
Появиха се 3 серии на Stargate Origins, останалите 7 не знам кога ще ги качат.
по 1о мин?

# 267
Мисля да до гледам като качат целия сезон - те нали бяха по 10-15 минути?

# 268
  • София
Да, по 10 мин.

# 269
  • Вестерос

Общи условия

Активация на акаунт